![نقل قول](images/vbiran8/misc/quote_icon.png)
نوشته اصلی توسط
laleh74
چون از صفر داری شروع میکنی به نظرم نشه به ایده آل برسی.
اینایی هم که میگن ما خودمون تونستیم دروغ میگن
اونا از قبل خوندن...
اگه از صفر شروع کنی و حدودا روزی 10ساعت بخونی همون 20k میاری -.-
اما اگه از الان واس سال بعد بخونی خیلی خوبه...
![نقل قول](images/vbiran8/misc/quote_icon.png)
نوشته اصلی توسط
laleh74
زیست 50 به بالا؟؟؟؟؟
شوخیش هم قشنگ نیس
طرف 1سال تموم کتابو میجوئه نمیتونه 50 بزنه
واقع بین باشیم بهتره -__-
پیشنهاد یک شرط بندی ساده
سلام.
من ادعا میکنم که درصد بالای 50 برای زیست تا روز کنکور، اگر صفر صفر هم باشی، کاملا ممکنه. ولی حرف زدن خالی دردی رو دوا نمیکنه. من پیشنهاد یک آزمایش عملی میدم. بنده رشتم ریاضی بوده تو دبیرستان و الان هم کنکور ریاضی ثبت نام کردم و با درس زیست هم کاری نداشتم و اصلا نمیدونم با چه "ز" ای مینویسنش. مدارک تحصیلی و مدارک ثبت نام کنکور بنده هم موجود هست. بنابراین این بحث که قبلا خوندم و دروغ میگم که نخوندم، دیگه مطرح نیست.
حالا یک پیشنهاد. ببین اگر هستی، بسم الله. اینایی که با این قاطعیت میگین نمیشه، دعوت میشن به یک شرط بندی. شما میگی از الان تا کنکور نمیشه زیست رو بالای 50% زد. من پیشنهادم اینه که سر 3 میلیون تومان (کل داراییم همینه وگرنه بیشتر شرط میبستم) شرط ببندیم. حالا موضوع شرط بندی چیه. یک موسسه کنکوری که شما تعیین میکنی، (موسسه ای که قبل از آزمون سوالاشو نفروشن و سوالای زیستشم به قدر کافی سخت باشه.)، برای من کنکور آزمایشی تجربی ثبت نام میکنی، به من هم اصلا نمیخواد بگی چه موسسه ای که بعدا نگی سوالاشو پیدا کردی و از این حرف ها. (فقط موسسه معتبر باشه و در تهران هم نمایندگی داشته باشه). تا کنکور حدود 90 روز وقت باقیه و شما میگی تو این مدت نمیشه زیست رو بالای 50 زد. شما تاریخ آزمون آزمایشی رو از امروز 45 روز دیگه در نظر بگیر. شرط ما این خواهد بود که من در آزمون جامعی که حداقل 45 روز از تاریخ شرط بندی فاصله داشته باشه، زیست رو 45% میزنم.( 5% رو هم میذارم برای اتفاقات پیش بینی نشده. وگرنه 50% میگفتم.) حالا شرایط شرط بندی چیه؟
1. من در آزمون باید به همه درسا به غیر از زمین شناسی جواب بدم و درصد خوبی هم کسب کنم.(ریاضی و فیزیک 60 به بالا و شیمی 50 به بالا) نه اینکه کل وقتم رو روی زیست بذارم.
2. من تو این مدت درسای خودم که مربوط به رشته ریاضی هست هم، میخونم و تو آزمونای سنجش هم که ثبت نام کردم شرکت میکنم و درصد های خوبی هم اونجا میگیرم. نه اینکه کلا همه درسا رو تعطیل کنم و فقط زیست بخونم.
3. کل مبلغ شرط بندی رو قبل اینکه شرط ببندیم در یک جای مطمئن، (مثلا پیش مدیر همین سایت) میذاریم. یعنی 3 میلیون من و 3 میلیون طرف مقابل جمعا شش میلیون تومن.
4. کل مبلغ 3 میلیون تومن رو هر طرف که بازنده شد، اهدا میکنه به آسایشگاه معلولین و سالمندان کهریزک تهران که هدف شرط بندی هم کار خیر باشه و نه مسائل مالی. ولی بدون هیچ شوخی اگر باختی، پولت بهت برگردونده نمیشه.
حالا هدف من از این پیشنهاد چیه؟
1. انجام یک کار خیر یعنی کمک به آسایشگاه کهریزک
2. نشون دادن عملی اینکه آقاجون آره میشه و در نتیجه انجام یک کار خیر مهمتر، یعنی دادن امید به خیلی از دوستانی که اینجا هستن و تازه میخوان شروع کنن واسه کنکور 95 بخونن.
3. کم کردن روی بعضی ها که پیغام میدن رتبه آوردن تورشته ریاضی آسون هست ولی برای تجربی سخت.
4. یکبار دیگه، ثابت کردن این نکته به خودم که اگه بخوام، میتونم.![Y (748)](images/smilies/ya/y (748).gif)
![Y (748)](images/smilies/ya/y (748).gif)
دوستان منفی باف فکراتونو بکنید، و سریعاً جواب بدین. برای اینکه خیالتم راحت باشه، قابل ذکر هست که من در تمام 4 سال دبیرستان، هیچ موقع معدلم بالای 15 نرسیده. حالا اگه هستی بسم الله
ماییم و نوای بی نوایی ---- بسم الله اگر حریف مایی.