من خیلی نظرا رو خوندم
دوستان یه عدشون واقعا لطف دارن
یه عده هم که طبق معمول دارن کم لطفی می کنن
اما هیچ کدوم اینا خوب نیست
از نظر من باید آدم منطقی و با یه دید نسبت به خودش بررسی کنه نه اینکه از افرادی که هیچ وقت ندیده و نمی دونه در چه سطحی هستن مشاوره بگیره
مثلا اگه من بخوام به یه شهر دیگه برم باید بپرسم این مسیر چند کلیومتره نه اینکه بپرسم چند ساعت راهه
ممکنه یکی پیاده بره و چند روز طول بکشه که بررسه و یکی با ماشین سریعتر بره
اینجا خودت هستی که تعیین می کنی توانشو داری یا نه
منطق میگه که تو همین مدت کم هم میشه بیشتر منابعو خوب مطالعه کرد و اگه مسلط باشید به آزمون دادن قطعا شدنیه
تقریبا همه تجربیا از اوایل مهر روزی 8 ساعت رو می خونن ولی چرا فقط 1000 تا رتبه زیر هزار داریم ؟
چرا کلی معدل بیست و نوزده و نود داریم ولی تو کنکور نتیجه نمی گیرن
چونکه کنکور بیشتر توانایی می خواد تا دانش
یه وقت می بینی یکی برای تسلط به یه مطلب فیزیک 5 تا تست کنه کاملا حرفه ای میشه ولی یکی باید 50 تا حل کنه و این شخص 10 برابر بیشتر باید زمان بزاره
در آخر هم یه جمله هست از انشتین که میگه وقتی میگن غیر ممکنه ، ممکنه فقط برای اونا غیر ممکن باشه ، تو تو هستی
از همه این حرفا می خوام بگم که خودتو بسنج و تصمیم درستی بگیر ، ممکنه استراحت کردن این سه ماه کار درستی باشه ممکن هم هست نه یا حالا هر تصمیمی
اما اینم بدون اگه روزی نیم درصد پیشرفت کنی تا روزی که بری سر جلسه کنکور 50 درصد پیشرفت داشتی
و اینکه آروم حرکت کردن خیلی بهتر از حرکت نکردنه
من خودم تازه شروع کردم از بعد ترم اول همین امسال ش و قبلش هم هیچ پیش زمینه ای نداشتم حتی آزمون های آزمایشی هم ثبت نام نکردم سطح خودمو نمی دونستم
هدفی هم نداشتم ولی خب توی دو تا آزمون سنجش شرکت کردم و نتیجش چیزایی شد که فراتر از حد تصور خودمه حتی با این وجود می دونم ممکنه نیاز باشه برای رسیدن به هدفای بزرگتر واستم و سال دیگه تلاش بیشتری کنم اما همین فرصت هم از دست نمی دم
نمی خوام بگم هیچ چیز نشدنی نیست ولی میگم همه چیز شدنیه