خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 25
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات

خوابم بهم ریختهههههههههههههههه

سلام خدمت دوستان..راستش یه مدتیه کامل خوابم ریخته بهم..نه استرسی دارم نه چیزی ...خیلی راحتم ولی کلا نمیدونم چرا این جوری شدم..یه هفته ای تقریبا میشه رفتیم رو این سیستم..یعنی دیشب 5 صبح بوده خوابیدم 1/5 ظهر بیدار شدمو شب های قبل هم با یک ساعت کم و زیاد این مشکل وجود داشته..هر کاری میکنم درست نمیشه...اونشب 4/5 صبح خوابیدم 8 صبح بیدار شدم چشمام وا نمیشد دوباره از 12 ظهر خوابیدم تا 5 عصرکلا نمیدونم دوستان قرصی دارویی دوایی چیزی هست که این روال درست شه...در ضمن از قرص خواب هم متنفرم.رفتم دکتر دکتره کشیدتم کنار بهم میگه نیگا کن راستشو بگو چی میزنیاگر معتادی بهم بگو من به کسی نمیگممیگم دکتر تو خودت از هزار فرسخی جار میزنه که چیکاره هستی اونوقت فک کردی همه مثل خودتن..هیچی دیگه یه ازمایش سر پایی انجام دید و دید که ما در سلامت کامل هستیمولی نتومست تشخیص بده خلاصه یه چکاپ کاملم گرفتیم از خودمون گفتن وزن و قد و خلاصه همه چیزت ردیفه و مشکلی نداریخلاصه دوستان قضیه چیه
      ویرایش توسط Dj.ALI : 02 اسفند 1394 در ساعت 20:29

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      هیچی بابا عین آدم سر وقت بخواب سر موقع بیدار شی ردیف میشی...
      الهی آنگونه زنده ام بدار که نشکند دلی از زنده بودنم...
      و آنگونه ام بمیران که به وجد نیاید کسی از نبودنم

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط DARKSIDER نمایش پست ها
      هیچی بابا عین آدم سر وقت بخواب سر موقع بیدار شی ردیف میشی...
      اگر این اتفاق میفتاد که خوب بود..کلا شبا خوابم نمیبره

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      حاضري روش منو تست كني ؟! آخر شب برات ميفرستمش !!!

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      منم تو تابستون ساعت 4 میخوابیدم 12 بیدار میشدم ://///// البته بعدش گفتم ساعت 10 بخوابم چند شب اول تقریبا غیر ممکن بود ساعت 10 خوابم ببره و.تا ساعت 2 3 فقط ادای خوابیده هارو در میوردم ولی بعدش درست شد .عادت کردی 5 بخوابی به خودت تلقین کن 10 بخوابی هیچیتم نی سالم و سلامتی
      .

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dj.ALI نمایش پست ها
      اگر این اتفاق میفتاد که خوب بود..کلا شبا خوابم نمیبره
      منم اینطوری بودم...زورکی بخواب....میشه....

7. Top | #7
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      منم اینطوری بودم...زورکی بخواب....میشه....
      زورکی هم مگه میشه خوابید

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      زورکی هم مگه میشه خوابید
      اقا دراز بکش....چشما رو ببند....به آینده و هر چی دلت میخواد فک کن و تصورش کن....نخوابیدی اونموقع بیا ببینیم مشکل کجاست

9. Top | #9
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      اقا دراز بکش....چشما رو ببند....به آینده و هر چی دلت میخواد فک کن و تصورش کن....نخوابیدی اونموقع بیا ببینیم مشکل کجاست
      دادا این راها رو که تو رفتی ما صد سال پیش هم رفتیم جواب نمیده....دیشب دوست داشتم به جن فکر کنم چمامو بستم با جنا رفتیم دور دور برگشتیم بازم دیدم هنو بیدارم

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      دادا این راها رو که تو رفتی ما صد سال پیش هم رفتیم جواب نمیده....دیشب دوست داشتم به جن فکر کنم چمامو بستم با جنا رفتیم دور دور برگشتیم بازم دیدم هنو بیدارم
      پس آقا تنها این به نظرم میرسه===>به شما امیدی نیست دیگه

ولی بیشوخی چرا الکی بگم من اینکارو کردم جواب داد حالا ببین دیگه هر کاری میکنی درستش کن خوابو که وگر نه نابود میشی...البته اگه تا الان نشده باشی

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      بعضيا میگن هر روز یا هر هفته یه ربع از این ور کم کن و زودتر بخواب و هر روز در یه زمان خاص بخواب و بیدار شو ولی این روش اصلا به دردم نخورد همون اول ساعتی که میخوای بیدار شو حتی اگه کل شب یه ساعت خوابیده باشی طول روز هم نخواب بعد نزدیکای ساعت 9 یا 10 بخواب دیگه فوقش 11 اگه این هم نشد کلا یه روز نخواب بعد ساعتاي 9،10 بخواب. مطمئن باش روزی هشت ساعت می خوابی
      یه مولتی ويتاميني چیزی بخور جينکوتيدي ، امگا3 و ویتامین b تا حدی بهم کمک کردن. اون دکتره هیچی برات تجویز نکرد؟؟؟
      روزی حداقل یه نیم ساعتم ورزش کن
      شاید اظطراب داری و خودت متوجه نیستی؟ ببينم افسرده اینا که نیستی؟
      بعد ساعت پنج هم بهتره از قهوه اینا استفاده نکني
      اگه دیگه هیچی کمک نکرد فک کنم وقتشه بری پیش یه دکتر درست حسابی

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      مکمل ملاتونین ی مدت هر شب نیم ساعت قبل خاب بخور خیلی خوبه واقعا تاثیر داره

اینو تو ی سایت دیدم دربارش نوشته بود

مکمل غذایی ملاتونینملاتونین یکی از جمله مکمل های غیر تجویزی است که امروزه به صورت برچسب خاصیت خود را اعمال می کند. به این ترتیب که با ایجاد پالس های ضعیف از طریق پوست به محل کنترل هورمون، در طول روز منجر به تنظیم ساعت خواب می شود.بسیاری از کارخانجات تولیدی و مراکز فروش مدعی هستند که ملاتونین یک داروی خواب آور طبیعی است، زیرا به طور طبیعی چرخه خواب و هوشیاری را تنظیم می کند.

سایت داروکده داره قیمتشم 36 تومنه...امیدوارم زود زود خابت درست شه
      ملاتونین 3 میلی گرم نیچرمید - Melatonin 3 mg

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      یک لیوان شیر بدجوری خواب اوره
      work hard so that your idols become your rivals.
      سخت تلاش کن تا الگوهات تبدیل بشن به رقیبات✊🏃
      ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
      شما وقتی می خواستید راه رفتن را یاد بگیرید،دوره های آموزشی گذراندید؟
      نه!
      فقط تلاش کردید، شکست خوردید و دوباره تلاش کردید و موفق شدید.
      الان چرا این کاررا نمی کنید؟👊✊

14. Top | #14
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      پس آقا تنها این به نظرم میرسه===>به شما امیدی نیست دیگه

ولی بیشوخی چرا الکی بگم من اینکارو کردم جواب داد حالا ببین دیگه هر کاری میکنی درستش کن خوابو که وگر نه نابود میشی...البته اگه تا الان نشده باشی
      فعلا یه هفته ای هست این مدلی پیش میرهاره دیگه باید هر جور شده درستش کنم...خیلی رو مخه

15. Top | #15
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سلام خدمت دوستان..راستش یه مدتیه کامل خوابم ریخته بهم..نه استرسی دارم نه چیزی ...خیلی راحتم ولی کلا نمیدونم چرا این جوری شدم..یه هفته ای تقریبا میشه رفتیم رو این سیستم..یعنی دیشب 5 صبح بوده خوابیدم 1/5 ظهر بیدار شدمو شب های قبل هم با یک ساعت کم و زیاد این مشکل وجود داشته..هر کاری میکنم درست نمیشه...اونشب 4/5 صبح خوابیدم 8 صبح بیدار شدم چشمام وا نمیشد دوباره از 12 ظهر خوابیدم تا 5 عصرکلا نمیدونم دوستان قرصی دارویی دوایی چیزی هست که این روال درست شه...در ضمن از قرص خواب هم متنفرم.رفتم دکتر دکتره کشیدتم کنار بهم میگه نیگا کن راستشو بگو چی میزنیاگر معتادی بهم بگو من به کسی نمیگممیگم دکتر تو خودت از هزار فرسخی جار میزنه که چیکاره هستی اونوقت فک کردی همه مثل خودتن..هیچی دیگه یه ازمایش سر پایی انجام دید و دید که ما در سلامت کامل هستیمولی نتومست تشخیص بده خلاصه یه چکاپ کاملم گرفتیم از خودمون گفتن وزن و قد و خلاصه همه چیزت ردیفه و مشکلی نداریخلاصه دوستان قضیه چیه
      من چن شب پیش خوابم نمیبرد رفتم تست خازن سال های دور رو زدم خوابم برد
      ولی جدا اگه میخوای سر وقت بخوابی باید عصر تا میتونی خودت رو خسته کنی مثلا با ورزش یا کارای خسته کننده دیگه !!
      یا اگه خیلی دل و جرئت داری 24 ساعت کلا نخوای روز بعدش ساعت 9 شب سرت رو بذار رو بالش عین چی خوابت میبره !

در ضمن عسل هم خواب آور خیلی خوبیه

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن