نوشته اصلی توسط sepanta1990 بچه ها جریان چیه؟ یعنی تکمیل ظرفیت رتبه بهتری میخواد؟ آره .
زنگ زدم دانشگا آزاد گفتن آخر هفته ی بعد تازه پیگیر باشین واسه نتایج(((((((((((
http://up.vbiran.ir/uploads/42432144...7344736016.gif
کیا پرستاری ها رو زدن؟؟؟؟؟؟
نوشته اصلی توسط Jezebel نمیدونید تاثیر بسیجی فعال چطوریه در پذیرش؟ ترازو ارتقا میده یا طور دیگه ایه؟ بچه های دانشگاه دولتی هم همینطور عشقی واسه آزاد انتخاب رشته کردن قبول میشن بعد نمیرن ظرفیتا هم که واقعن کمه -_________- اگر 95درصد تراز آخرین نفر پذیرش شده رو آورده باشین پذیرش میشین
تکمیل ی دونه دندان هم داشتشیراز
نوشته اصلی توسط Dr.Moein کیا پرستاری ها رو زدن؟؟؟؟؟؟ من پرستاری ورامین رو زدم
نوشته اصلی توسط zahra8 من پرستاری ورامین رو زدم با چه ترازی؟؟
من پزشکی نجف آباد قبول شدم ، ترازم 9070 بود سهمیه بسیجی فعال داشتم بقیه چطور شدن؟
نوشته اصلی توسط Jezebel من پزشکی نجف آباد قبول شدم ، ترازم 9070 بود سهمیه بسیجی فعال داشتم بقیه چطور شدن؟ از کجا گرفتی ؟؟؟
نوشته اصلی توسط alireza01997 از کجا گرفتی ؟؟؟ azmoon.net
نوشته اصلی توسط Jezebel من پزشکی نجف آباد قبول شدم ، ترازم 9070 بود سهمیه بسیجی فعال داشتم بقیه چطور شدن؟ هیچجا
نوشته اصلی توسط Jezebel azmoon.net مرسی این از شانس ما احتمال قبولی داشتم ولی الان این قضیه رو میدونم
نوشته اصلی توسط Jezebel azmoon.net ميشه لطفا عكس اون قسمتي كه تراز هارو نوشتن بذاريد ممنون ميشم Sent from my apple iphone using tapatalk2
نوشته اصلی توسط mahsa92 ميشه لطفا عكس اون قسمتي كه تراز هارو نوشتن بذاريد ممنون ميشم Sent from my apple iphone using tapatalk2 تراز نزده کارنامه کامل چهارشنبه میاد این اطلاعاتیه که داده
نوشته اصلی توسط Jezebel تراز نزده کارنامه کامل چهارشنبه میاد این اطلاعاتیه که داده وسه من میزنه هیچ موردی یافت نشد . چرااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)
نمایش برچسبها