سلام
کیا تکمیل ظرفیت نیمسال دوم دانشگاه آزاد رو ثبت نام کردن؟؟ پزشکی بین الملل کیش رو کی زده؟
پرستاری ها چه طور؟ کسی زده پرستاری ها رو؟
سلام
کیا تکمیل ظرفیت نیمسال دوم دانشگاه آزاد رو ثبت نام کردن؟؟ پزشکی بین الملل کیش رو کی زده؟
پرستاری ها چه طور؟ کسی زده پرستاری ها رو؟
ویرایش توسط Dr.Moein : 07 اسفند 1394 در ساعت 12:50
بعیده که کسی ثبت نام نکرده باشه حتی قبول شده ها هم ثبت نام کردن...با توجه به تراز بالای ۹۲۰۰ سریه قبل...هنوز که سایت آزاد اطلاعیه نداده اگه کسی میدونه پارسال تکمیل دومو کی اعلام کردن نتایجو بگه
این قبولی هایی که تکمیل ظرفیت ها رو هم شرکت میکنن همه چیزو به گند کشیدن واقعا.
دانشگاه آزاد نمیدونم چرا جرات نداره باهاشون برخورد کنه.
توی انتخاب رشته اصلی دانشگاه آزاد با تراز 9100 میشد رفت پزشکی یه دانشگاه ولی توی تکمیل ظرفیت با تراز 9120 نمیشد ! تنها دلیلش این ترازهای بالا بودن که با وجود قبولی در یه واحد دانشگاهی به خاطر تحصیل در یه شهر بزرگتر دارن آینده بقیه رو به گند میکشن و فرصت های بقیه رو میسوزونن.
البته ناگفته نمونه که خودم امسال هم دندونپزشکی هم پزشکی آزاد آوردم ولی من دلیل موجه داشتم و مشکلات مالی باعث شد نتونم ثبت نام کنم. بقیه همه فقط به خاطر اینکه پز بدن که دارم تو شهر بزرگ پزشکی میخونم میرن تکمیل ظرفیت . . .
نمیدونید تاثیر بسیجی فعال چطوریه در پذیرش؟
ترازو ارتقا میده یا طور دیگه ایه؟
بچه های دانشگاه دولتی هم همینطور عشقی واسه آزاد انتخاب رشته کردنقبول میشن بعد نمیرن
ظرفیتا هم که واقعن کمه -_________-
ِک سوال...تکمیل ظرفیت دانشگاه ازاد کی بود برای ترم بهمنش؟چرا من متوجه نشدم؟و این که چه رتشه هایی رو برای ترم بهمن تکمیل ظرفیت زدن؟
![]()
کلنا عباسک یازینب
من شنیدم سر عشاق به زانوی شماست
و از آن روز سرم میل بریدن دارد
الهم الرزقنا شهادت فی سبیل الله
عه چه عجیب
خیلی اعلام شد که، من از طریق کانال تلگرام سایت متوجه شدم اصلا، خبرشم تو سایت زدن
مهلتشم حدود 20 روز بود
و مرسی از شما
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)