کلا آزاد ۱۰۰۰ نفر پذیرش داره مورچه چیه که کله پاچش...برای تکمیل ظرفیتش حتی برای یک نفر هم که همون یک نفرم خودشون ظرفیت سازی میکنن براش بنا به دلایل مختلف...برا همون یه نفر تکمیل میزاره شک نکن این تکمیل ظرفیت برای کل شهرها واسه انتخاب ده یا نهایتا بیست نفر بوده یعنی عملا هیچی...وقتی تراز قبولیه اولیش باشه 9200 بعد تکمیل اولش بشه 9300 دیگه معلومه اوضاش...در کل به قول شما نباید دل بست بهش
:troll (7): از کی تا حالا مشکل مالی شده دلیل موجه؟؟!! :troll (15):
با کمال احترام شما که مشکلی مالی داری خیلی ... نمودی که ۲۸ تومن دیگه هم دور ریختی و انتخاب رشته کردی.
وقتی امثال این آقا وقتی نمیتونن ثبت نام کنن میان انتخاب رشته می کنن معلومه دیگه جایی واسه تراز پایین ها نمی مونه.
اصلا باید برای ثبت نام انتخاب رشته دانشگاه آزاد قیمت کارت اعتباری رو بکنن ۱۰۰ هزار تومان که کسی که واقعا نیاز داره و میتونه پول شهریه رو بده ثبت نام کنه نه امثال کسی که مشکل مالی داره یا الان تو رشته مورد علاقه اش تو دانشگاه داره میخونه یا کلا دوست داره با گرفتن جای الکی در پذیرش،عقدشو خالی کنه و...
ویرایش توسط elm10 : 04 اسفند 1394 در ساعت 13:32
من ترازم 9070 ه ، سهمیه بسیجی فعال هم دارم و زدم
نمیدونم شانسی واسه قبولی هست یا نه و بسیجی چقد کمک میکنه به تراز
تو انتخاب رشته ی مرداد نزدم سهمیه رو قبول نشدم، تکمیل مهر هم شرکت نکردم
آخه میخواستم بمونم واسه سال بعد، جوگیر شده بودم نرفتم پرونده بسیجیمو اوکی کنم و کدرهگیری بگیرم، مهر هم که سراغش نرفتم
دیگه بهمن ماه رفتم درستش کردم ولی حدود 7-8 تا از اطرافیان خودم که الان دارن پزشکی میخونن واسه تکمیل بهمن انتخاب رشته کردن و میدونم قبول شن هم نمیرن استرس گرفتم نمیدونم احتمالش هست قبول شم اصلا یا نه
گل پسر، من بعد از انتخاب رشته پدرم رو از دست دادم و برنامه هام به هم ریخت. پدرم وقتی در قید حیات بودن درآمدشون بالا بود ولی الان فقط یه میلیون تومن حقوق بازنشستگیش رو دارن به مادرم میدن. خواهرم و برادرم هم که هنوز تخصصشون رو تموم نکردن و 2 سال دیگه میشن متخصص بعدشم باید کلی طرح و ... برن تا بتونن مطب بزنن.در نتیجه درآمد من صرف هزینه های خونه میشه. من اگه از اول مشکل مالی داشتم که آزاد انتخاب رشته نمیکردم اونم دو بار !
بعید میدونم قبول شین چون بر فرض اگر واسه مرداد با تراز 9100 پزشکی قبول شدن واسه تکمیل ظرفیت مهر با تراز 9300 یا 9400 قبول میشدن...تنها کسی سود کرده بود که همون اول انتخاب رشته کرده بود چون امسال تکمیل ظرفیتا رو نابود کردن!به نظرم احتمالش کمه که پزشکی قبول شین حتی با سهمیه ی بسیجی!اگر داروسازی رو انتخاب میکردین احتمالش خیلی بیشتر بود برای قبول شدن...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)