خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا در انتخابات شرکت می کنید؟

رأی دهندگان
    52. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • بلی!

27 51.92%
    • هنوز تصمیم نگرفتم

6 11.54%
    • خیر

19 36.54%
    صفحه 11 از 14 نخستنخست ... 101112 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 151 به 165 از 208
    1. Top | #151
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      رای نمیدیم برای اینکه فرق اصلاح طلب و اصول گرا رو در این مملکت در حدی نمیدون....

2. Top | #152
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      مهم نیست به کی رای میدین فقط اصلاح طلب باشه تا معلوم بشه ایران اصلاحات میخواد

3. Top | #153
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      ما که رای مون رو به لیست مورد تایید سران اصلاح طلب دادیم . ( تا کور شود هر آنکه نتواند دید )

کسی که میخواهد زنده بماند
      باید مبارزه کند
      و کسی که دست از مبارزه بردارد
      آن هم در جهانی که هستی آن وابسته به مبارزه کردن است لایق زنده ماندن نیست .
      " آدولف هیتلر "

ویرایش توسط Adolf_Hitler : 07 اسفند 1394 در ساعت 16:18

4. Top | #154
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ah.at نمایش پست ها
      لطفا شایعه پراکنی نکنید .
      خب اگه اونا حمایت کردن پس باید از تماااام مردم اصلاح طلب حمایت کنن نه چند نفر خاص .
      درکل هم کاملا مشخصه این اراجیف از کجا آب میخوره و چه کسایی این شایعه ها رو میسازن و به خورد ملت میدن تا ذهن مردمو گمراه کنن .
      بیخیال این محمد شو , نمیتونه با عقل و منطق جواب بده , کارش فقط کپی کردن نوشته های سایت هایی هست که دوزار اعتبار ندارن
      باید مبارزه کند
      " آدولف هیتلر "

5. Top | #155
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوستان رای ندیم برای کار و دانشگاه و سربازی و این چیزا مشکل پیش میاد نه؟! چون میگن گیر میدن! یعنی حتما بریم رای بدیم؟ حتی خالی؟!

6. Top | #156
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها
      دوستانی که میخوار رای بدن میتونن از این سایت استفاده کنن :
      مجلس‌نما | شفافیت داوطلبانه نامزدهای مجلس

این هم لیست ها :

کمدی ترین قسمت این لیست بخش مربوط به اصولگراها هستش :

۱۰ کاندید به عنوان اقتصاد دان !!!!! اصولگراها اقتصاد میدونن چیه ؟؟ فهمی از ارزش پول ملی دارن ؟؟؟!!! دوازده سال اخیر مجلس دست اصولگراها بوده + هشت سال دولت محمود ا.ن نتیجه اش از نظر اقتصادی چی شد ؟؟ این شد که دوران

سید محمد خاتمی با نفت ۱۸ دلاری قیمت دلار ۷۰۰ تومن بود

اما دوران سیطره تمام و کمال اصولگراها بر کشور با نفت ۱۲۰ دلاری قیمت دلار تا ۴۰۰۰ تومن بالا رفت !!!!

شب میخوابیدی صبح بیدار میشدی میدیدی قیمت هرچیزی ۲ برابر شده ... حالا ادعای اقتصاد دان بودن هم میکنن ؟؟!!!!

برای رای نیاوردن کسایی که طی چند سال ارزش پول ملی این کشور رو از پشگل شتر هم کمتر کردن باید به لیست اصلاحات رای داد تا مجلس اصلاح بشه و این جماعت دوباره به قدرت نرسن و آیندتون نابود نشه ...

ما دهه شصتی ها که با به قدرت رسیدن محمود ا.ن و اصولگراها جوونیمون نابود شد , حداقل شما دهه هفتادی ها آینده خودتون رو نابود نکنید ...
      باید مبارزه کند
      " آدولف هیتلر "

ویرایش توسط Adolf_Hitler : 08 اسفند 1394 در ساعت 00:05

7. Top | #157
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      قبلنا فک میکردم انتخابات انتخاب بین بد وبدتره ولی الان فهمیدم بدی وجود نداره همش بدتره
      سفید

8. Top | #158
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr AmiRoFfF نمایش پست ها
      کمدی ترین قسمت این لیست بخش مربوط به اصولگراها هستش :

۱۰ کاندید به عنوان اقتصاد دان !!!!! اصولگراها اقتصاد میدونن چیه ؟؟ فهمی از ارزش پول ملی دارن ؟؟؟!!! دوازده سال اخیر مجلس دست اصولگراها بوده + هشت سال دولت محمود ا.ن نتیجه اش از نظر اقتصادی چی شد ؟؟ این شد که دوران سید محمد خاتمی با نفت ۱۸ دلاری قیمت دلار ۷۰۰ تومن بود اما دوران سیطره تمام و کمال اصولگراها بر کشور با نفت ۱۲۰ دلاری که قرار بود بیاد سر سفره مردم قیمت دلار تا ۴۰۰۰ تومن بالا رفت !!!! شب میخوابیدی صبح بیدار میشدی میدیدی قیمت هرچیزی ۲ برابر شده ... حالا ادعای اقتصاد دان بودن هم میکنن ؟؟!!!!

برای رای نیاوردن کسایی که طی چند سال ارزش پول ملی این کشور رو از پشگل شتر هم کمتر کردن باید به لیست اصلاحات رای داد تا مجلس اصلاح بشه و این جماعت دوباره به قدرت نرسن و آیندتون نابود نشه ...

ما دهه شصتی ها که با به قدرت رسیدن محمود ا.ن و اصولگراها جوونیمون نابود شد , حداقل شما دهه هفتادی ها آینده خودتون رو نابود نکنید ...
      دوست عزیز امیدوارم اصلاحات رای بیاره تا واقعیت معلوم بشه !

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

9. Top | #159
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      به حدی حوزه ها شلوغه ک از ساعت 4دارم این حوزه اون حوزه میرم اخرشم نشد
      حیف برای شغلمه و گرنه.....
      تلاشای اخرمو تو ساعت های پایانی میکنم باشد ک بشود!

10. Top | #160
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mojtaba20 نمایش پست ها
      قبلنا فک میکردم انتخابات انتخاب بین بد وبدتره ولی الان فهمیدم بدی وجود نداره همش بدتره
      سفید
      عیب نداره ما هم میدیون اصلاح طلباش فرقی با اصولگرا ها ندارن... ولی باید رای به اصلاح طلب بدی تا بعدا وقتی امار بگیرن بگن مثالا 70% رای دادن به اصلاح طلبا

11. Top | #161
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      فقط همین .
      پس ینی نمیخای شکم خودتو سیر نگه داری؟؟؟؟؟
      ..ایا سیر نگه داشتن شکم من وظیفه منه؟؟ میشه بپرسم اونوخ دولت وظیفش چیه؟؟ این همه کشورای خارجی شکم مردمششونو سیر میکنن و ایقد امکانات و مزایا فراهم میکنن اونوق من به عنوان یه ایرانی دولتم حتی نتونه شکم منو سیر کنه؟ربطی ب رای دادن و ندادن من نداره من مختارم انتخاب کنم یا نکنم اما زاده این خاکم و وظیفه دولتم هس که نذاره گرسنه بمون حدااقلش با پول نفتی که سهم هر فرده از این خاک....پ دولتای افریقایی ب جوونایی ک دارن دنبال کار میگردن تا پیدا کردن شغل و کار بهشون حقوق میده تا با سرمایه بتونن بگردن دنبال کار اونوق دولت من از عهده پر کردن شکم مردمش که حق خودشونم هس برنیاد؟

12. Top | #162
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nastaran74 نمایش پست ها
      ..ایا سیر نگه داشتن شکم من وظیفه منه؟؟ میشه بپرسم اونوخ دولت وظیفش چیه؟؟ این همه کشورای خارجی شکم مردمششونو سیر میکنن و ایقد امکانات و مزایا فراهم میکنن اونوق من به عنوان یه ایرانی دولتم حتی نتونه شکم منو سیر کنه؟ربطی ب رای دادن و ندادن من نداره من مختارم انتخاب کنم یا نکنم اما زاده این خاکم و وظیفه دولتم هس که نذاره گرسنه بمون حدااقلش با پول نفتی که سهم هر فرده از این خاک....پ دولتای افریقایی ب جوونایی ک دارن دنبال کار میگردن تا پیدا کردن شغل و کار بهشون حقوق میده تا با سرمایه بتونن بگردن دنبال کار اونوق دولت من از عهده پر کردن شکم مردمش که حق خودشونم هس برنیاد؟

نه آبجی دقیقا مشکل اینجاس که هیچ کس به فکر منو شما نیس .
      ن این دولت که باز بهتره تو خفقان نیستیم و یه خورده دل رحم تره و نه دولت قبلی و امثالهم .

13. Top | #163
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نه آبجی دقیقا مشکل اینجاس که هیچ کس به فکر منو شما نیس .
      ن این دولت که باز بهتره تو خفقان نیستیم و یه خورده دل رحم تره و نه دولت قبلی و امثالهم .
      ..بعله داداش کاملا موافقم منم نگفتم دولت وظیفشو خوب انجام میده بلکه برای اینده شومی ک داره دارم تاسف میخورم یه مشت دزذ جمع شدن میخورن و میزنن و میبرن خداوکیلی تو منطقه ما بی3000 رای خریدن بیشتررررررررر اونوق این اقا میخواد بره مشکلات مارو حل کنه هه

14. Top | #164

نمایش مشخصات
      عاشق 16 درصدیم ک خیر دادن

دمتون گرممممممممممممممم

15. Top | #165

نمایش مشخصات
      از درد سخن گفتن و از درد شنیدن

با مردم بی درد چه دردیست .....

صفحه 11 از 14 نخستنخست ... 101112 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن