رای نمیدیم برای اینکه فرق اصلاح طلب و اصول گرا رو در این مملکت در حدی نمیدون....
ما که رای مون رو به لیست مورد تایید سران اصلاح طلب دادیم . ( تا کور شود هر آنکه نتواند دید )
کسی که میخواهد زنده بماند
باید مبارزه کند
و کسی که دست از مبارزه بردارد
آن هم در جهانی که هستی آن وابسته به مبارزه کردن است لایق زنده ماندن نیست .
" آدولف هیتلر "
ویرایش توسط Adolf_Hitler : 07 اسفند 1394 در ساعت 16:18
باید مبارزه کند
" آدولف هیتلر "
دوستان رای ندیم برای کار و دانشگاه و سربازی و این چیزا مشکل پیش میاد نه؟! چون میگن گیر میدن! یعنی حتما بریم رای بدیم؟ حتی خالی؟!
کمدی ترین قسمت این لیست بخش مربوط به اصولگراها هستش :
۱۰ کاندید به عنوان اقتصاد دان !!!!! اصولگراها اقتصاد میدونن چیه ؟؟ فهمی از ارزش پول ملی دارن ؟؟؟!!! دوازده سال اخیر مجلس دست اصولگراها بوده + هشت سال دولت محمود ا.ن نتیجه اش از نظر اقتصادی چی شد ؟؟ این شد که دوران
سید محمد خاتمی با نفت ۱۸ دلاری قیمت دلار ۷۰۰ تومن بود
اما دوران سیطره تمام و کمال اصولگراها بر کشور با نفت ۱۲۰ دلاری قیمت دلار تا ۴۰۰۰ تومن بالا رفت !!!!
شب میخوابیدی صبح بیدار میشدی میدیدی قیمت هرچیزی ۲ برابر شده ... حالا ادعای اقتصاد دان بودن هم میکنن ؟؟!!!!
برای رای نیاوردن کسایی که طی چند سال ارزش پول ملی این کشور رو از پشگل شتر هم کمتر کردن باید به لیست اصلاحات رای داد تا مجلس اصلاح بشه و این جماعت دوباره به قدرت نرسن و آیندتون نابود نشه ...
ما دهه شصتی ها که با به قدرت رسیدن محمود ا.ن و اصولگراها جوونیمون نابود شد , حداقل شما دهه هفتادی ها آینده خودتون رو نابود نکنید ...
باید مبارزه کند
" آدولف هیتلر "
ویرایش توسط Adolf_Hitler : 08 اسفند 1394 در ساعت 00:05
There is enough light for one who wants to see
تلاشای اخرمو تو ساعت های پایانی میکنم باشد ک بشود!
..ایا سیر نگه داشتن شکم من وظیفه منه؟؟ میشه بپرسم اونوخ دولت وظیفش چیه؟؟ این همه کشورای خارجی شکم مردمششونو سیر میکنن و ایقد امکانات و مزایا فراهم میکنن اونوق من به عنوان یه ایرانی دولتم حتی نتونه شکم منو سیر کنه؟ربطی ب رای دادن و ندادن من نداره من مختارم انتخاب کنم یا نکنم اما زاده این خاکم و وظیفه دولتم هس که نذاره گرسنه بمون حدااقلش با پول نفتی که سهم هر فرده از این خاک....پ دولتای افریقایی ب جوونایی ک دارن دنبال کار میگردن تا پیدا کردن شغل و کار بهشون حقوق میده تا با سرمایه بتونن بگردن دنبال کار اونوق دولت من از عهده پر کردن شکم مردمش که حق خودشونم هس برنیاد؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)