خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا در انتخابات شرکت می کنید؟

رأی دهندگان
    52. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • بلی!

27 51.92%
    • هنوز تصمیم نگرفتم

6 11.54%
    • خیر

19 36.54%
    صفحه 14 از 14 نخستنخست ... 41314
    نمایش نتایج: از 196 به 208 از 208
    1. Top | #196
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      اعتماد متقابل بین رهبران یک جامعه و مردم، مهم ترین دستاورد جریان اعتدال برای کشور است. مردم می‌دانند که رهبرانشان در جریان اعتدال به دنبال منافع ملی هستند و منافع ملی را فدای مصالح جناحی نمی‌کنند.

شاید اگر خود اصلاح‌طلبان و طرفداران دولت هم می‌خواستند لیست نمایندگان تهران در مجلس شورای اسلامی را بچینند، قطعا سهمی برای برخی بزرگان اصول‌گرا مانند توکلی، ابوترابی و حسن سبحانی قرار می‌دادند. اما نتایج نشان می‌دهد که مردم تهران خواستار تغییر در مجلس شورای اسلامی اسلامی هستند و می‌خواهند نسیم اعتدال در قوه مقننه هم بوزد.

رای مردم در انتخابات هفتم اسفند به ویژه در تهران سه دلیل عمده دارد که در ادامه به آن اشاره می‌کنیم.

بیممردم از بیم ورود کسانی که کشور را به دوران محمود احمدی نژاد به عقب برگردانند به لیست امید رای دادند. مردم به خوبی با مشاهده مذاکرات مجلس در دوره نهم فهمیدند که برخی از نمایندگان این مجلس به دنبال زمینگیر کردن برجام، توسعه و دموکراسی هستند. آنها تصمیم گرفتند برای به فرجام رسیدن برجام و برجام ها به تندروها «نه» بگویند.

مردم دوست ندارند با کارشکنی برخی نمایندگان بازهم تحریم‌ها به سوی ایران روانه شود. مردم آرامش را دوست دارند نه جنجال را و مجلس نهم نماد جنجال در کشور بود.

رای مردم به لیست امید از بیم تندروها برای رسیدن به آرمش است.

امید
      بعد از پیروزی حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری، امید به فردایی بهتر در جامعه شکل گرفت و حتی برخی از مردم احساس می‌کردند آسمان آن روزهای ایران با سال‌های قبل فرق می‌کند و آبی تر است. تحقق شعار روحانی در پرونده هسته‌ای و به فرجام رسیدن برجام، مردم ایران را امیدوار به فردایی بهتر کرد. آنها دیدند که روحانی با کلید خود قفل تحریم‌ها را شکست. شاید مردم امروز در زندگی خود تغییری احساس نکنند اما می‌دانند فردایی متفاوت از امروز دارند. همین امید باعث شد آنها در انتخابات مجلس به افرادی رای بدهند که موافق برجام هستند. مردم می‌دانستند اگر رای به فهرست جریان مقابل بدهند کشور وارد جنگ طرفداران برجام و مخالفان برجام خواهد شد. به همین خاطر تصمیم گرفتند به کسانی رای بدهند که تسهیل کننده برجام باشند نه سنگ انداز به مهم ترین دستاورد دولت یازدهم.
      مردم برای زندگی بهتر در دوران پسابرجام به فهرست امید رای دادند.
      اعتماد
      رای گسترده مردم به فهرست امید، نشان داد که مردم به تهییه کنندگان این لیست اعتماد کامل دارند. بسیاری از افراد معرفی شده در تهران ناشناخته بودند اما اعتماد مردم به روحانی، هاشمی و رئیس دولت اصلاحات باعث شد آنها به تمام فهرست امید تکرار می‌کنم به تمام فهرست امید رای بدهند.
      مردم مزد این اعتماد را در خرداد 92 هم چشیدند. آنها در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم به تصمیم رهبران اعتدال اعتماد کردند و به روحانی رای دادند و امروز بازهم با اعتماد حماسه‌ای دیگر را رقم زدند.
      اعتماد متقابل بین رهبران یک جامعه و مردم، مهم ترین دستاورد جریان اعتدال برای کشور است. مردم می‌دانند که رهبرانشان در جریان اعتدال به دنبال منافع ملی هستند و منافع ملی را فدای مصالح جناحی نمی‌کنند.

2. Top | #197
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      هموطن اصولگرای من
      دلگیر نباش و خشم را فراموش کن
      ما با دستانی بسته
      با یارانی در حبس
      با رهبرانی ممنوع التصویر
      با کاندیداهای رد صلاحیت شده
      در این انتخابات پیروز شدیم
      با خشم بسیار تو و ان لحن عجیبت
      که از میان ما مبارز می طلبیدی
      ما وارد صحنه شدیم
      و بدون هیچ ابزاری و یا حمایت از جانب نهادهای پر قدرت رای دادیم
      و پیروز شدیم
      اما تو از ما نترس
      چون ما برای انتقام گرفتن نیامدیم
      چون ما برای وحشت نیامدیم
      چون ما تو را در خلوت زندگیت نخواهیم آزرد
      و در ملاء عام به باد کتک نمیگیریم
      چون ما شوکر برقی و باتوم نداریم
      بلکه
      ما آمده ایم برای آزادی و برای آرامش
      ما معتقدیم ایران متعلق به همه ایرانیان است
      همه ایرانیان
      پس به همان اندازه که از تو انتقام نمیگیریم
      یاران در بند خویش را آزاد خواهیم کرد

3. Top | #198
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها

بله رای مردم . چون مدرکی برای رد اینکه رای مردم بوده ارائه نشد ! استدلال اصلاح طلبا اینا بود :
      مردم فلان جا باید به هم شهریشون رای میدادن ! (پس چرا الان ملت به عارف رای دادن ؟)
      عدد 7 توی آمار زیاد تکرار شده بود (الانم توی آمار این انتخابات عدد 1 زیاد تکرار شده !)
      شمارش آرا باید بیشتر طول میکشید ! (شمارش آرا خیلی وقته اتوماتیک شده !)

ساندیس خور منظورت بسیجیه ؟ من که افتخار میکنم بسیجی باشم ! در ضمن به نظر میاد یه انس و الفتی بین شما و بی بی سی حامی داعش و فرهنگ غنیشون (تغیان ********* ها) هست !

نمیخام وارد قضایای ۸۸ بشم , به هر حال در حال حاضر رای مردم تهران و پیروزی صد درصدی خودش مشت محکمی بر دهان یاوه گویان هستش ...

اما یه جمله کمدی کلاسیک ازت شنیدم راجع به شمارش اتوماتیک رای خوب چرا الان اتوماتیک نمیشمرن رای ها رو که کار خودشون راحت بشه و طی نصف روز نتیجه ۵۰ میلیون رای رو بگن ؟؟ چرا انتخابات ۹۲ اتوماتیک نشمردن ؟؟ اصن چجوری رای که با دست نوشته میشه و دست خط هرکس فرق داره رو میشه اتوماتیک شمرد ؟؟ اصن خود لفظ اتوماتیک اینجا معنیش چیه ؟؟ تکرار میکنم , لفظ اتوماتیک اینجا معنیش چیه ؟؟

( به جون اکثر امام زاده ها اون چیزی که رسانه میلی پخش میکنه نشون میده که بروبچ دور هم گعده میکنن , رای ها رو از تو صندوق میریزن رو فرش , یه تیکه کاغذ چرک نویس هم میزارن کنار دستشون و به ازای هر رای چوب خط میکشن , به روشی کاملا مدرن و اتوماتیک )

***راستی دوست پیرو مکتب ساندیسه من , تغیان درست نیست , میبایست بگی طغیان , تکرار میکنم , میبایست بگی طغیان
      کسی که میخواهد زنده بماند
      باید مبارزه کند
      و کسی که دست از مبارزه بردارد
      آن هم در جهانی که هستی آن وابسته به مبارزه کردن است لایق زنده ماندن نیست .
      " آدولف هیتلر "

4. Top | #199
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr AmiRoFfF نمایش پست ها

نمیخام وارد قضایای ۸۸ بشم , به هر حال در حال حاضر رای مردم تهران و پیروزی صد درصدی خودش مشت محکمی بر دهان یاوه گویان هستش ...

اما یه جمله کمدی کلاسیک ازت شنیدم راجع به شمارش اتوماتیک رای خوب چرا الان اتوماتیک نمیشمرن رای ها رو که کار خودشون راحت بشه و طی نصف روز نتیجه ۵۰ میلیون رای رو بگن ؟؟ چرا انتخابات ۹۲ اتوماتیک نشمردن ؟؟ اصن چجوری رای که با دست نوشته میشه و دست خط هرکس فرق داره رو میشه اتوماتیک شمرد ؟؟ اصن خود لفظ اتوماتیک اینجا معنیش چیه ؟؟ تکرار میکنم , لفظ اتوماتیک اینجا معنیش چیه ؟؟

( به جون اکثر امام زاده ها اون چیزی که رسانه میلی پخش میکنه نشون میده که بروبچ دور هم گعده میکنن , رای ها رو از تو صندوق میریزن رو فرش , یه تیکه کاغذ چرک نویس هم میزارن کنار دستشون و به ازای هر رای چوب خط میکشن , به روشی کاملا مدرن و اتوماتیک )

***راستی دوست پیرو مکتب ساندیسه من , تغیان درست نیست , میبایست بگی طغیان , تکرار میکنم , میبایست بگی طغیان
      کامران دانشجو، رئیس ستاد انتخابات وزارت کشور، دلیل این مسئله را شمارش کامپیوتری آرا اعلام کرد. به گفته او در این روش بلافاصله پس از شمارش نتایج هر صندوق، آمار مربوطه به نتایج کلی آرا اضافه می‌شد و در نتیجه صندوق‌هایی که در فاصله هر دو نوبت اعلام نتایج آرا شمرده می‌شدند، لزوما به یک منطقه خاص جغرافیایی متعلق نبودند

***بله طغیان درسته . البته خوبه شما هم فرق "ملی با میلی" ، "تبلیغات با تبلیقات" ، "اصولگرا و اصولکرا" و .. رو بدونی !

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

5. Top | #200
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات

کامران دانشجو، رئیس ستاد انتخابات وزارت کشور، دلیل این مسئله را شمارش کامپیوتری آرا اعلام کرد. به گفته او در این روش بلافاصله پس از شمارش نتایج هر صندوق، آمار مربوطه به نتایج کلی آرا اضافه می‌شد و در نتیجه صندوق‌هایی که در فاصله هر دو نوبت اعلام نتایج آرا شمرده می‌شدند، لزوما به یک منطقه خاص جغرافیایی متعلق نبودند

***بله طغیان درسته . البته خوبه شما هم فرق "ملی با میلی" ، "تبلیغات با تبلیقات" ، "اصولگرا و اصولکرا" و .. رو بدونی !
      کامران دانشجو رو ولش کن , به من بگو رای کاغذی که با دست نوشته میشه و دست خط آدمها هم متفاوته رو چجوری میشه اتوماتیک شمرد ؟؟ و چرا انتخابات ۹۲ و ۹۴ اتوماتیک نشمردن که ظرف ۶ ساعت ۵۰ میلیون رای نتیجش اعلام بشه؟

( عزیزم صدا و سیما رسانه میلی هستش نه ملی , چون مطابق میل خودش خبرها رو ۱۸۰ درجه تغییر میده )
      باید مبارزه کند
      " آدولف هیتلر "

ویرایش توسط Adolf_Hitler : 09 اسفند 1394 در ساعت 20:54

6. Top | #201
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      کامران دانشجو رو ولش کن , به من بگو رای کاغذی که با دست نوشته میشه و دست خط آدمها هم متفاوته رو چجوری میشه اتوماتیک شمرد ؟؟ و چرا انتخابات ۹۲ و ۹۴ اتوماتیک نشمردن که ظرف ۶ ساعت ۵۰ میلیون رای نتیجش اعلام بشه؟

چجوری میشه ۳ ساعت قبل از پایان انتخابات خبرگزاری فارس میزان دقیق مشارکت و تعداد رای برنده رو اعلام کنه ؟؟ ( فرض رو میزارم رو اینکه میدونی خبرگزاری فارس متعلق به کدوم نهاد هستش )

( عزیزم صدا و سیما رسانه میلی هستش نه ملی , چون مطابق میل خودش خبرها رو ۱۸۰ درجه تغییر میده )
      رای کاغذی رو با دستگاه نمیشمارن . تعداد رای ها رو دستی میشمارن و توی یه سامانه وارد میکنن . میوفته ؟
      50 میلیون رای کجا بود ؟ سال 88 حدود 39 میلیون رای بود سال 92 هم 36 میلیون ! سال 88 ، بیست و دوم خرداد انتخابات بود و نیمه شب نتایج رای ها اومد . سال 92 هم 24 خرداد انتخابات بود و فرداش ساعت 3 فک میکنم نتایج رای ها اومد !
      در ضمن سال 88 کلا 4 تا کاندیدا بود طبعا شمارش آرا سریعتره !

توجیهت هم جالب بود !

There is enough light
      for one who wants to see

7. Top | #202
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات

رای کاغذی رو با دستگاه نمیشمارن . تعداد رای ها رو دستی میشمارن و توی یه سامانه وارد میکنن . میوفته ؟
      50 میلیون رای کجا بود ؟ سال 88 حدود 39 میلیون رای بود سال 92 هم 36 میلیون ! سال 88 ، بیست و دوم خرداد انتخابات بود و نیمه شب نتایج رای ها اومد . سال 92 هم 24 خرداد انتخابات بود و فرداش ساعت 3 فک میکنم نتایج رای ها اومد !
      در ضمن سال 88 کلا 4 تا کاندیدا بود طبعا شمارش آرا سریعتره !

توجیهت هم جالب بود !
      عزیزم اون چیزی که شما بهش میگی شمردن آرا اسمش تجمیع آرا هست که فرق داره با شمارش آرا ...

مجددا عزیزم نتیجه نهایی انتخابات ۹۲ رو ۲ روز بعد اعلام کردن , نتیجه نهایی انتخابات ۸۸ رو چند ساعت بعدش ...

یه بار دیگه عزیزم در انتخابات ریاست جمهوری مهم نیست که چه تعداد کاندید باشن چون روی هر کاغذ یک اسم نوشته میشه , مهم تعداد رای مردم هستش که سال ۹۲ کمتر از ۸۸ بود اما اعلام نتایجش یک روز و نصفی بیشتر از سال ۸۸ طول کشید ...

دیگه حال و حوصله بحث رو ندارم چون خیلی چرت و پرت جواب میدی اما آخر سر هم نگفتی چرا در انتخابات ۹۲ و ۹۴ رای هارو اتوماتیک نشمردن که ظرف چند ساعت نتیجه اش رو بگن .

موفق باشی .
      باید مبارزه کند
      " آدولف هیتلر "

8. Top | #203
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      عزیزم اون چیزی که شما بهش میگی شمردن آرا اسمش تجمیع آرا هست که فرق داره با شمارش آرا ...

مجددا عزیزم نتیجه نهایی انتخابات ۹۲ رو ۲ روز بعد اعلام کردن , نتیجه نهایی انتخابات ۸۸ رو چند ساعت بعدش ...

یه بار دیگه عزیزم در انتخابات ریاست جمهوری مهم نیست که چه تعداد کاندید باشن چون روی هر کاغذ یک اسم نوشته میشه , مهم تعداد رای مردم هستش که سال ۹۲ کمتر از ۸۸ بود اما اعلام نتایجش یک روز و نصفی بیشتر از سال ۸۸ طول کشید ...

دیگه حال و حوصله بحث رو ندارم چون خیلی چرت و پرت جواب میدی اما آخر سر هم نگفتی چرا در انتخابات ۹۲ و ۹۴ رای هارو اتوماتیک نشمردن که ظرف چند ساعت نتیجه اش رو بگن .

موفق باشی .
      انتخابات 92 رو ببین 24 خرداد انتخابات تموم شده از ساعت 9 صبح فرداش تا 8 بعد از ظهر نتایج اومده و تایید شده ! تجمیع آرا خیلی وقته داره اتوماتیک صورت میگیره ! امسال قرار بود اون چیزی که شما بهش میگی روی فرش نشستن و رای شمردن هم اتوماتیک باشه که نشد...

There is enough light
      for one who wants to see

ویرایش توسط 0M0HamMad0 : 09 اسفند 1394 در ساعت 22:24

9. Top | #204
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      با عرض سلام و وقت بخیر

زیاد وارد این مسایل نمی شم ...... چون آخرش ( همون طور که ملاحظه می کنین ) اعصاب همه خرد میشه و بحث بدون نتیجه خاصی تموم میشه

فقط اجازه بدین اتفاقی که امروز مشاهده کردم رو براتون تعریف کنم تا ببینین که تصمیمات افراد ظاهرا مسوول چه بر سر جوانان آورده :

امروز شخصی رو دیدم که تمام درصد های کنکورش صفر بود و فقط موفق شده بود که درس ادبیات رو به میزان منفی 5 درصد جواب بده

اکنون این شخص دانشجوی عمران دانشگاه غیر انتفاعی هست و ان شا الله تا 4 سال دیگه میشه آقا مهندس و جالب اینه چون یکی از فامیلاشون در زمینه عمران کار میکنه

کار این آقا هم تضمینه و این شخص بدون کوچکترین زحمتی لیسانس میشه و کار گیر میاره

اون وقت یکی از بستگانمون که فوق لیسانس عمران از دانشگاه صنعتی شریف داره ، بعد از 3 سال به زحمت در بیستون ( شهری در 20 کیلومتری کرمانشاه ) کاری با حقوق بخور نمیر گیر آورده .

اینا رو گفتم تا بدونین افراد به اصطلاح مسوول در دولت های دهم و یازدهم ( قبلی و فعلی ) با گسترش افراطی و بدون حساب و کتاب دانشگاه های آزاد و غیر انتفاعی ( ! ) و پیام نور ،

داشتن و دارن چه بر سر جوانان و آینده علمی کشور میارن ...... پس انقدر طرفداری افراطی از این دو حزب نکنین و حداقل در این زمینه من که هیچ یک از دولت رو حلال نمیکنم و نمی بخشم

شاید عرایض بنده ، حرف دل خیلی هاتون بود که به هر دلیلی از گفتنش معذور هستین

10. Top | #205
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط پویا دقتی نمایش پست ها
      با عرض سلام و وقت بخیر

زیاد وارد این مسایل نمی شم ...... چون آخرش ( همون طور که ملاحظه می کنین ) اعصاب همه خرد میشه و بحث بدون نتیجه خاصی تموم میشه

فقط اجازه بدین اتفاقی که امروز مشاهده کردم رو براتون تعریف کنم تا ببینین که تصمیمات افراد ظاهرا مسوول چه بر سر جوانان آورده :

امروز شخصی رو دیدم که تمام درصد های کنکورش صفر بود و فقط موفق شده بود که درس ادبیات رو به میزان منفی 5 درصد جواب بده

اکنون این شخص دانشجوی عمران دانشگاه غیر انتفاعی هست و ان شا الله تا 4 سال دیگه میشه آقا مهندس و جالب اینه چون یکی از فامیلاشون در زمینه عمران کار میکنه

کار این آقا هم تضمینه و این شخص بدون کوچکترین زحمتی لیسانس میشه و کار گیر میاره

اون وقت یکی از بستگانمون که فوق لیسانس عمران از دانشگاه صنعتی شریف داره ، بعد از 3 سال به زحمت در بیستون ( شهری در 20 کیلومتری کرمانشاه ) کاری با حقوق بخور نمیر گیر آورده .

اینا رو گفتم تا بدونین افراد به اصطلاح مسوول در دولت های دهم و یازدهم ( قبلی و فعلی ) با گسترش افراطی و بدون حساب و کتاب دانشگاه های آزاد و غیر انتفاعی ( ! ) و پیام نور ،

داشتن و دارن چه بر سر جوانان و آینده علمی کشور میارن ...... پس انقدر طرفداری افراطی از این دو حزب نکنین و حداقل در این زمینه من که هیچ یک از دولت رو حلال نمیکنم و نمی بخشم

شاید عرایض بنده ، حرف دل خیلی هاتون بود که به هر دلیلی از گفتنش معذور هستین

به نتیجه گیری که کردید کاری ندارم , اما اگه به گفته شما دانشگاه های آزاد و غیر انتفاعی ایجاد نمیشد او عزیزی که در موردش صحبت کردید نمیتونست وارد دانشگاه بشه و نمیتونست مهندس بشه و به احتمال زیاد با هزار مشکل یه پراید میخرید و باهاش مسافر کشی میکرد ...

در مورد اون یکی عزیز که فوق لیسانس شریف هستن و کار گیر نیاوردن هم مشکل کاملا از خودشونه , یا دانشجوی سهمیه ای هستن و حد و اندازشون در ابعاد دانشگاه شریف نبوده , یا اینکه انسان بی عرضه ای هستن کلا که اینم تقصیر هیچ دولتی نمیتونه باشه ...

یکی از آشنایان ما ارشد شیمی محض داشت از همین دانشگاه شریف و الان در دانشگاه میشیگان آمریکا دکترا بورس شده ( پس بازهم میشه نتیجه گرفت که همه چی به عرضه و پتانسیل آدم بستگی داره و میشه با پایین ترین رشته ها مثل شیمی محض به بالاترین درجات رسید و چیزی رو هم گردن دولت ننداخت )
      باید مبارزه کند
      " آدولف هیتلر "

11. Top | #206

نمایش مشخصات
      چیزی ویرانگرتر از این نیست که در یابیم

فریب همان کسانی را خورده ایم

که باورشان داشته ایم...

لئو بوسلیکا

12. Top | #207
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 8MIT8 نمایش پست ها
      باز انتخابات شد ، باز دعواها و مسخره بازی های چپ و راست شروع شد

یعنی حالم بهم میخوره از اینایی که فقط به فکر منافع شخصی و حزبیشون هستن
      ، لعنت به همچنین موجوداتی

هر جور شده میخوان رأی بیارن ولی کور خوندن

میگم دادا اگه تعرض به حریم شخصیت نیست میخوای اسم 2 نفر اول برگه رایتو بگی...؟
      یا مثلا بگو به اونایی که رای دادی چنتاشون وارد مجلس شدن...؟ میخوام بدونم با اکثریت بودی یا اقلیت یا بدون حزب و جناح فقط از کسایی که مثلا سابقه خوبی داشتن خوشت میومده و بهشون رای دادی...
      چون از افرادی که درسته عقیده متفاوت باهام دارن اما همیشه با احترام و با شخصیت بودن, شاید فقط تورو در نظر داشته باشم...
      این نظرم فقط برا این بود که یکم در مورد اقلیت اکثریت که همیشه تو بحثام میگم یه مدرک اثبات شده ای هم داشته باشم...

13. Top | #208
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NaKayama نمایش پست ها

میگم دادا اگه تعرض به حریم شخصیت نیست میخوای اسم 2 نفر اول برگه رایتو بگی...؟
      یا مثلا بگو به اونایی که رای دادی چنتاشون وارد مجلس شدن...؟ میخوام بدونم با اکثریت بودی یا اقلیت یا بدون حزب و جناح فقط از کسایی که مثلا سابقه خوبی داشتن خوشت میومده و بهشون رای دادی...
      چون از افرادی که درسته عقیده متفاوت باهام دارن اما همیشه با احترام و با شخصیت بودن, شاید فقط تورو در نظر داشته باشم...
      این نظرم فقط برا این بود که یکم در مورد اقلیت اکثریت که همیشه تو بحثام میگم یه مدرک اثبات شده ای هم داشته باشم...

من کلا سینا جان واسه مجلس 5 تا حق رأی داشتم
      3 نفر اصولگرا انتخاب کردم 2 نفر اصلاح طلب ، سه تا اصولگرا رأی آوردن و راهی مجلس شدن ولی 2 تا اصلاح طلب متأسفانه رأی نیاوردن

دادا من نه طرفدار اصولگریان هستم و نه اصلاح طلبا و ... حقیقتا از هر کسی که فاسد باشه و فقط به فکر خودش و حزبش باشه بدم میاد خلاصه هر کس که به نظرم رسید به فکر مردمه بهش رأی دادم

نظر لطفته سینا جان

شما چطور داش؟

صفحه 14 از 14 نخستنخست ... 41314

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن