چرا فرق هست جنتی رو ما کاری بهش نداریم و هیچ وعده و وعیدی هم بما نداده اما جناب روحانی چی؟ فک میکنن ملت خ ر ن و نمیدونن پش پرده همین فرایند هسته ای چه میگذره اقتدار و غرور ایران رو زیر سوال بردن .چه ربطی داره برادر من روحانی وظیفش چیز دیگس چرا البته یه فرقایی هم هس جنتی رو من کاری بش ندارم خدا رحمتش کنه
ولی روحانی هم اینجوری که فک میکنید صلاح مملکتو نمیخواد اینا همه تظاهره الکی میرن و میان و شعار میدن فلان کارو میکنیم بهمان کارو میکنیم ایران اینجوری ایران اونجوری ببین چطوووو دارن مارو تحقیر میکنن جلو امریکایی ها و پشت پرده ش اینجا پز میدن که ما اجازه نمیدیم بهمون زور بگن....کل دستاوردای هسته ای ایران رو نابود کردن دادن عوض کیک زرد ایا این به معنی بی فایده بودن کارای کل این شهدای هسته ای ما نیست؟؟؟؟.ایران تایید کنه که نه سلاح هسته ای تولید و استفاده نکنه ایا دولت های قبل تر و خیلی قبل تر هم نمیتونستن همچین تحقیراتی رو بپذیرن در عوض چی؟ فقط از بین رفتن تحریم های هسته ای هه.......
هرکی میاد میزنه میخوره و جمع میکنه برا هف جد و ابادش و ما ملت ساده بدبخت اینجا به تکه نونی که بدستمون میرسه قانع هستیم...
برای یه وام شش میلیونی ازدواج دو جوون نزدیک 40 تا امضا از یه نفر میگیرن اونوق اینا.......... متاسفم برا کشورم.......بله فساد مالی تو همه کشورا هست ولی عایا این حد؟؟؟؟؟
من طرفدار هیچ حزب یا گروهی نیستم و از کسی هم طرفداری نمیکنم من فقط اقتدار کشورم رو میخوام فقط غرورشو