اشتباه کردی اگه دیپلم مجددت با کنکورت یکی بود باز اره ولی یکی نیست از همون دیپلم اولت استفاده کن
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
[CENTER]به امید خدا و با تلاش مستمر به هدفم میرسم
[SIZE=4]
ویرایش توسط 13sabz : 28 بهمن 1394 در ساعت 17:36
دوست عزیز من نمیدونم و کار ندارم اینکار شما تخلف هست یا نه !ولی سازمان سنجش قانونش اینه که قبل از ثبت نام حتما باید کاملا دفترچه رو خونده باشید و از تمام قوانین جدیدش مطلع باشید! اگر نخونید از دید سازمان حق ثبت نام ندارید !!!
بنابر این کاری ندارن شما دفترچه رو خوندی یا نه ! از دید اونا , شما دفترچه رو خوندی و با علم بر مندرجات دفترچه تخلف کردی !!! هیچجوره هم هیچ مرجعی قبول نمیکنه که شما ندونسته ثبت نام کرده باشین بدون اطلاع از قوانین !!! تخلف هم رئوفانه ترین مدل برخوردشون اینه 1یا 2 سال محروم میکنن !!! (رئوفانه ترین حالت ممکن)
فرقي نميکنه انگار شما با کدوم ديپلم ثبت نام کنيد سوابق شمارو پيدا ميکنن از ديپلم مرتبط تاثير ميدن ! ترجيحا تا وقت هست زنگ بزنيد با همون تجربي شرکت کنيد چون پيش انساني نداريد شايد مشکلي براتون پيش بياد
پاسخ سازمان سنجش آموزش كشور به درخواست شما
عنوان درخواست :
عمومي | سراسري - ديپلم دوم
متن درخواست :
سلام خسته نباشيد من داراي 2 ديپلم تجربي و ديپلم مجدد انساني هستم در دفترچه اين بند نوشته شده كه من معنيشو نفهميدم
تبصره5- داوطلباني كه برابر ظوابط اموزش و پرورش بيش از يك ديپلم اخذ نموده اند براي ثبت نام در ازمون سراسري منحصرا ديپلم مرتبط با گروه ازمايشي داوطلب مورد استناد خواهد بود. ايا من ميتونم با ديپلم انساني كه گرفتم در كنكور تجربي شركت كنم ممنونم
تاریخ ارسال پاسخ :
١٣٩٤/١١/١٩-١١:٣٠
پاسخ :
با سلام
بله ولي در صورت دارا بودن ديپلم تجري سوابق ديپلم تجربي براي شما اعمال خواهد شد
با سپاس
اون دوست شما احتمالا به جای کارشناس سازمان سنجش از همون بقال سرکوچه پرسیده که چنین چیزی بهش گفتن.
کارشناس سازمان دولتی شغلش رو از سر راه نیاورده که همینطور الکی به کسی بگه خلاف مقررات کنکور ثبت نام کن ! تازه اگه هم گفته باشه فکر میکنی اگه فردا برات مشکلی پیش اومد اون کارشناسه میاد میگه من مسئولیتش رو به گردن میگیرم و سازمان سنجش هم از تخلف به این مهمی چشم پوشی میکنه؟
متاسفانه یا بدبختانه انجمن پر شده از این جور ترشحات ذهنی موهوم. حالا شما که یه یوزر معمولی فروم هستین حق دارین چنین نظری بدین و نظرتون هم محترمه ولی متاسفانه داریم عزیزانی که مشاور سرشناس هستن و دارن با حدسیات مضحک با آینده و سرنوشت تحصیلی دانش آموزا بازی میکنن.
دوست عزیزیک سوال ازشماداشتم من دیپلم ریاضی وپیش دانشگا هی ریاضی دارم معدل دیپلم ریاضی 19.04 ولی معدل پیش دانشگاهی ریاضیم پایینه ومیخام کنکور96تجربی شرکت کنم.من میخام پیش دانشگاهی مجددتجربی بگیرم ولی دیپلم مجددتجربی نگیرم .مشکلی واسم پیش نمیاد؟ یعنی میتونم بادیپلم ریاضی وپیش دانشگاهی مجددتجربی توکنکورشرکت کنم؟
دوست عزیزآقای خان باشمابودم اگه لطف کنیدجواب بدید
ویرایش توسط yasin tahazadeh : 28 بهمن 1394 در ساعت 19:03
دوست عزیز آقای خان یک سوال ازشماداشتم من دیپلم ریاضی وپیش دانشگا هی ریاضی دارم معدل دیپلم ریاضی 19.04 ولی معدل پیش دانشگاهی ریاضیم پایینه ومیخام کنکور96تجربی شرکت کنم.من میخام پیش دانشگاهی مجددتجربی بگیرم ولی دیپلم مجددتجربی نگیرم .مشکلی واسم پیش نمیاد؟ یعنی میتونم بادیپلم ریاضی وپیش دانشگاهی مجددتجربی توکنکورشرکت کنم؟
دوست عزیزآقای خان باشمابودم اگه لطف کنیدجواب بدید
منم ديپ مجدد گرفتم ولي قانون قانونه و ديپلم اصليم رو زدم مگه ما زحمت نكشيديم براي مجدد
الان از اين صفحه اسكرين شات گرفتم ميفرستم به سنجش تا حق ما هم ضايع نشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)