خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 30
    1. Top | #16
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 13sabz نمایش پست ها
      دوستان واقعا چرا انقدر سخت میگیرید؟یکی از بچه های همینجا با دیپلم دومش ثبت نام کرده و وقتی به کارشناس زنگ زده برای ویرایش در کمال ارامش بهش گفته مشکلی نیست میتونی ثبت نام کنی.فکر نکنم کارشناسایی که اونجا میذارن بقال سر کوچه ما باشه.اونم از قوانین کاملا خبر داره و الکی این حرفو نزده.در ثانی چند درصد داوطلبا میان دفترچه رو دقیق ممطالعه میکنن که این تبصره بیخورو از توش در بیارن.چند درصد؟...کم به مولا

من به جات استرس گرفتم. نکن اینکارو. حداقل بخاطر من

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      اشتباه کردی اگه دیپلم مجددت با کنکورت یکی بود باز اره ولی یکی نیست از همون دیپلم اولت استفاده کن

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
      [CENTER]به امید خدا و با تلاش مستمر به هدفم میرسم

[SIZE=4]

3. Top | #18
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sepanta1990 نمایش پست ها

من به جات استرس گرفتم. نکن اینکارو. حداقل بخاطر من

اینجا ایرانه همه چی ممکنه

4. Top | #19
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir76hossein نمایش پست ها
      خخخخ این حرف دقیقا مثل اینه ک تو اتوبان با سرعت 200 بری بعد وقتی \لیس گرفتت بگی نمیدونستم سرعت 200 خلافه
      من همه چی مو سر کنکور باختم
      میتونی درک کنی این جمله رو؟l
      ویرایش توسط 13sabz : 28 بهمن 1394 در ساعت 17:36

5. Top | #20
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      تاثیر معدل + میشه. برا کنکور بخون!

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      دوستان من فرضو بر این میگیرم که دفترچه رو نخوندم از این سایت هم بازدید نمیکردم که این خبرو بدونم.با دیپلم مجدد انسانیم ثبت نام کردم.و تجربی رو وارد نکردم البته معدل پیش تجربی رو وارد کردم.
      من برای دیپلم انسانیم زحمت کشیدم زمان گذاشتم.با همونم ثبت نام کردم.از خواسته مم کوتاه نمیام.اینا با خودشونم دعوا دارن.
      دوست عزیز من نمیدونم و کار ندارم اینکار شما تخلف هست یا نه !ولی سازمان سنجش قانونش اینه که قبل از ثبت نام حتما باید کاملا دفترچه رو خونده باشید و از تمام قوانین جدیدش مطلع باشید! اگر نخونید از دید سازمان حق ثبت نام ندارید !!!
      بنابر این کاری ندارن شما دفترچه رو خوندی یا نه ! از دید اونا , شما دفترچه رو خوندی و با علم بر مندرجات دفترچه تخلف کردی !!! هیچجوره هم هیچ مرجعی قبول نمیکنه که شما ندونسته ثبت نام کرده باشین بدون اطلاع از قوانین !!! تخلف هم رئوفانه ترین مدل برخوردشون اینه 1یا 2 سال محروم میکنن !!! (رئوفانه ترین حالت ممکن)

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      فرقي نميکنه انگار شما با کدوم ديپلم ثبت نام کنيد سوابق شمارو پيدا ميکنن از ديپلم مرتبط تاثير ميدن ! ترجيحا تا وقت هست زنگ بزنيد با همون تجربي شرکت کنيد چون پيش انساني نداريد شايد مشکلي براتون پيش بياد

پاسخ سازمان سنجش آموزش كشور به درخواست شما
      عنوان درخواست :

عمومي | سراسري - ديپلم دوم

متن درخواست :
      سلام خسته نباشيد من داراي 2 ديپلم تجربي و ديپلم مجدد انساني هستم در دفترچه اين بند نوشته شده كه من معنيشو نفهميدم
      تبصره5- داوطلباني كه برابر ظوابط اموزش و پرورش بيش از يك ديپلم اخذ نموده اند براي ثبت نام در ازمون سراسري منحصرا ديپلم مرتبط با گروه ازمايشي داوطلب مورد استناد خواهد بود. ايا من ميتونم با ديپلم انساني كه گرفتم در كنكور تجربي شركت كنم ممنونم

تاریخ ارسال پاسخ :
      ١٣٩٤/١١/١٩-١١:٣٠

پاسخ :
      با سلام
      بله ولي در صورت دارا بودن ديپلم تجري سوابق ديپلم تجربي براي شما اعمال خواهد شد
      با سپاس

Let not your heart be troubled: ye believe in God, believe also in me.

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نگو ک کوتاهی نداشتی

9. Top | #24
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط gigabyte2052 نمایش پست ها
      فرقي نميکنه انگار شما با کدوم ديپلم ثبت نام کنيد سوابق شمارو پيدا ميکنن از ديپلم مرتبط تاثير ميدن ! ترجيحا تا وقت هست زنگ بزنيد با همون تجربي شرکت کنيد چون پيش انساني نداريد شايد مشکلي براتون پيش بياد
      ربطی به پیش نداره

10. Top | #25
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دوستان واقعا چرا انقدر سخت میگیرید؟یکی از بچه های همینجا با دیپلم دومش ثبت نام کرده و وقتی به کارشناس زنگ زده برای ویرایش در کمال ارامش بهش گفته مشکلی نیست میتونی ثبت نام کنی.فکر نکنم کارشناسایی که اونجا میذارن بقال سر کوچه ما باشه.اونم از قوانین کاملا خبر داره و الکی این حرفو نزده.در ثانی چند درصد داوطلبا میان دفترچه رو دقیق ممطالعه میکنن که این تبصره بیخورو از توش در بیارن.چند درصد؟...کم به مولا
      اون دوست شما احتمالا به جای کارشناس سازمان سنجش از همون بقال سرکوچه پرسیده که چنین چیزی بهش گفتن.
      کارشناس سازمان دولتی شغلش رو از سر راه نیاورده که همینطور الکی به کسی بگه خلاف مقررات کنکور ثبت نام کن ! تازه اگه هم گفته باشه فکر میکنی اگه فردا برات مشکلی پیش اومد اون کارشناسه میاد میگه من مسئولیتش رو به گردن میگیرم و سازمان سنجش هم از تخلف به این مهمی چشم پوشی میکنه؟

متاسفانه یا بدبختانه انجمن پر شده از این جور ترشحات ذهنی موهوم. حالا شما که یه یوزر معمولی فروم هستین حق دارین چنین نظری بدین و نظرتون هم محترمه ولی متاسفانه داریم عزیزانی که مشاور سرشناس هستن و دارن با حدسیات مضحک با آینده و سرنوشت تحصیلی دانش آموزا بازی میکنن.

11. Top | #26
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khaan نمایش پست ها

اون دوست شما احتمالا به جای کارشناس سازمان سنجش از همون بقال سرکوچه پرسیده که چنین چیزی بهش گفتن.
      کارشناس سازمان دولتی شغلش رو از سر راه نیاورده که همینطور الکی به کسی بگه خلاف مقررات کنکور ثبت نام کن ! تازه اگه هم گفته باشه فکر میکنی اگه فردا برات مشکلی پیش اومد اون کارشناسه میاد میگه من مسئولیتش رو به گردن میگیرم و سازمان سنجش هم از تخلف به این مهمی چشم پوشی میکنه؟

متاسفانه یا بدبختانه انجمن پر شده از این جور ترشحات ذهنی موهوم. حالا شما که یه یوزر معمولی فروم هستین حق دارین چنین نظری بدین و نظرتون هم محترمه ولی متاسفانه داریم عزیزانی که مشاور سرشناس هستن و دارن با حدسیات مضحک با آینده و سرنوشت تحصیلی دانش آموزا بازی میکنن.
      اقا یه دونه ای حرفات حساب کتاب شدس و کاملا از زیر وبم کار اطلاع داری

12. Top | #27
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khaan نمایش پست ها

دوست عزیزیک سوال ازشماداشتم من دیپلم ریاضی وپیش دانشگا هی ریاضی دارم معدل دیپلم ریاضی 19.04 ولی معدل پیش دانشگاهی ریاضیم پایینه ومیخام کنکور96تجربی شرکت کنم.من میخام پیش دانشگاهی مجددتجربی بگیرم ولی دیپلم مجددتجربی نگیرم .مشکلی واسم پیش نمیاد؟ یعنی میتونم بادیپلم ریاضی وپیش دانشگاهی مجددتجربی توکنکورشرکت کنم؟
      دوست عزیزآقای خان باشمابودم اگه لطف کنیدجواب بدید
      ویرایش توسط yasin tahazadeh : 28 بهمن 1394 در ساعت 19:03

13. Top | #28
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yasin tahazadeh نمایش پست ها
      دوست عزیزیک سوال ازشماداشتم من دیپلم ریاضی دارم معدل دیپلم ریاضی 19.04 ولی معدل پیش دانشگاهی پایینه ومیخام کنکور96تجربی شرکت کنم.من برم پیش مجددتجربی بگیرم.ولی دیپلم مجددتجربی نگیرم .مشکلی واسم پیش نمیاد؟ یعنی میتونم بادیپلم ریاضی ویش مجددتجربی توکنکورشرکت کنم؟
      اصلا پيش دانشگاهي تاثیر خاصی نداره

14. Top | #29
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      دوست عزیز آقای خان یک سوال ازشماداشتم من دیپلم ریاضی وپیش دانشگا هی ریاضی دارم معدل دیپلم ریاضی 19.04 ولی معدل پیش دانشگاهی ریاضیم پایینه ومیخام کنکور96تجربی شرکت کنم.من میخام پیش دانشگاهی مجددتجربی بگیرم ولی دیپلم مجددتجربی نگیرم .مشکلی واسم پیش نمیاد؟ یعنی میتونم بادیپلم ریاضی وپیش دانشگاهی مجددتجربی توکنکورشرکت کنم؟
      دوست عزیزآقای خان باشمابودم اگه لطف کنیدجواب بدید

15. Top | #30
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      منم ديپ مجدد گرفتم ولي قانون قانونه و ديپلم اصليم رو زدم مگه ما زحمت نكشيديم براي مجدد

الان از اين صفحه اسكرين شات گرفتم ميفرستم به سنجش تا حق ما هم ضايع نشه

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن