خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 30
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

من با دیپلم مجددم ثبت نام کردم.هر چه بادا باد

دوستان من فرضو بر این میگیرم که دفترچه رو نخوندم از این سایت هم بازدید نمیکردم که این خبرو بدونم.با دیپلم مجدد انسانیم ثبت نام کردم.و تجربی رو وارد نکردم البته معدل پیش تجربی رو وارد کردم.
      من برای دیپلم انسانیم زحمت کشیدم زمان گذاشتم.با همونم ثبت نام کردم.از خواسته مم کوتاه نمیام.اینا با خودشونم دعوا دارن.

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام - بعید میدونم مشکلی پیش بیاد - فقط موقع ثبت نام دانشگاه حواست باشه که چی باید بگی یه وقت حرفی نزنی تو درد سر بیفتی - اگرچه باز هم من این کارو توصیه نمیکنم - حالا که دیگه انجام دادی بیخیال نگران نباش چیزی نمیشه

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      قانون برای همه یکسان است و کسی نمیتواند خلاف قوانین عمل کرد و کسی کاری ندارد به این که شما چه فرض کردی...اصل کار پیروی کردن از قانون که شما ازش سرپیچی کردین...هه به همین خیال باشبا این کارت علاوه بر تخطی از قانون از کنکورهای سال های بعد نیز محروم خواهید شد و در صورت قبولی در دانشگاه با استعلامی که دانشگاه موررد نظر از سنجش و اموزش و پرورش میگیره حتی در صورت قبولی بهترین رشته حق ورود به ان دانشگاه رو نخواهید داشت

4. Top | #4
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 13sabz نمایش پست ها
      دوستان من فرضو بر این میگیرم که دفترچه رو نخوندم از این سایت هم بازدید نمیکردم که این خبرو بدونم.با دیپلم مجدد انسانیم ثبت نام کردم.و تجربی رو وارد نکردم البته معدل پیش تجربی رو وارد کردم.
      من برای دیپلم انسانیم زحمت کشیدم زمان گذاشتم.با همونم ثبت نام کردم.از خواسته مم کوتاه نمیام.اینا با خودشونم دعوا دارن.
      سلام دوست عزیز
      احتمال زیاد تاثیر معدل + خواهد بود. پس نیازی به اینکار نیس.

اما...در هر صورت اگر معدلت در رتبه کنکورت تاثیر بذاره(چه مثبت چه قطعی) این کار تخلفه و مطمینا سازمان سنجش بررسی میکنه.
      اینکه فکر کنید سنجش متوجه نمیشه در اشتباهین چون سنجش این موارد رو(که در رتبه کنکور تاثیر میذارن) خیلی دقیق بررسی میکنه.
      اگه بفهمن میتونن قبولیتو لغو کنن یا اینکه با معدل جدیدت رتبه ات رو بررسی میکنن و رشته و دانشگاهت تغییر خواهد کرد.
      توصیه میکنم تا فرصت هست ویرایش کنیدو این کار به استرسش نمی ارزد.

-من یکی از دوستانم معدلش اشتباه شده بود، بعد دو ترم به دانشگاه و رشته ی دیگه ای منتقل شد.
      ویرایش توسط sepanta1990 : 28 بهمن 1394 در ساعت 14:51

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      داداش باآیندت بازی نکن

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      شما دیگه خیلی خوش خیالی : ))
      The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      دوست گرامی خواهشا اشتباه نکنید .
      این کار شما ، ضربه جبران ناپذیری به آینده تحصیلیتون وارد میکنه
      در هنگام ثبت نام دانشگاه ، مدارک تحصیلی شما ، به دقت باز بینی میشن و در صورت خطا به مراجع قانونی ارجاع داده میشن

پیشنهاد میکنم آگاهانه تصمیم بگیرید و با آینده خودتون بازی نکنید.

موفق باشید.

هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی

Sina
      CEO of Iramrich

by the way here's my channel : @MrRich

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دوست عزیز
      وقتی قبول میشید باجه ای در هنگام ثبت نام وجود داره که مدارک رو چک میکنه ...
      کارشناس اونجا همه ی قوانین رو میدونه
      در ضمن سازمان سنجش بسیار دقیق عمل میکند .
      تا وقت هست اطلاعاتت رو ویرایش کن .

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      شما فکر میکنی اگه قرار باشه مشکل جدی پیش بیاد بهت تذکر میدن و میگن بیا کد دیپلم تجربیت رو بده بهمون؟ نشنیدی خیلی از کسایی که رتبه های خوب آوردن به جای کد رشته قبولیشون در کارنامه نهایی کدهای خاص زده شده ؟ یکی از دلایل اصلی این که اومدن نتایج نهایی بیش از خد طول میکشه همین بررسی تخلفات تک تک افراد و صلاحیت هاشون هست. وگرنه رتبه بندی رو که انجام دادن نرم افزارهاشون کمتر از 24 ساعت کل نتایج رو مشخص میکنه.
      این کار شما هم تخلف هست. از روی تاریخ دیپلم و پیش دانشگاهی به راحتی میفهمن که دیپلم دوم گرفتی.
      نمیتونی ادعا کنی که اطلاع نداشتم و ... چون در ثبت نام کنکور گفته شده مطالعه دفترچه و مقررات ثبت نام الزامی هست.
      اینجوری باشه طرف ادعا میکنه که تا حالا کنکور نداده بودم و هیچی در مورد کنکور نمیدونستم و خبر نداشتم ماشین حساب ممنوعه
      پیشنهاد میکنم هرچه سریعتر به اداره رفع نواقص زنگ بزنی و بگی که قانون دیپلم رو اطلاع نداشتی و کد دیپلم اصلیت رو بدی بهشون و با سرنوشتت بازی نکنی.

خدا رو چه دیدی شاید تیر ماه اومدن گفتن تاثیر سوابق مثبت هست و شما با درصدهای اختصاصی بالای 70% متخلف شناخته بشی و مجبور بشی بری انتخاب رشته بدون آزمون رشته های مدیریت و تربیت بدنی و کشاورزی و زیست و ... بخونی.

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      شما خیلی سخت گرفتید.اینطوریا که فکر میکنید هم نیست.فقط موقع ثبت نام اگر مسئولش بفهمه میشه کارو راه انداخت
      شما خیلی اسون گرفتین
      الان دارین به خودتون دلداری میدین؟

11. Top | #11
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      دوستان واقعا چرا انقدر سخت میگیرید؟یکی از بچه های همینجا با دیپلم دومش ثبت نام کرده و وقتی به کارشناس زنگ زده برای ویرایش در کمال ارامش بهش گفته مشکلی نیست میتونی ثبت نام کنی.فکر نکنم کارشناسایی که اونجا میذارن بقال سر کوچه ما باشه.اونم از قوانین کاملا خبر داره و الکی این حرفو نزده.در ثانی چند درصد داوطلبا میان دفترچه رو دقیق ممطالعه میکنن که این تبصره بیخورو از توش در بیارن.چند درصد؟...کم به مولا

12. Top | #12
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yaghma نمایش پست ها

شما خیلی اسون گرفتین
      الان دارین به خودتون دلداری میدین؟
      نه دلداری نمیدم.
      ویرایش توسط 13sabz : 28 بهمن 1394 در ساعت 17:15

13. Top | #13
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      داداش انگاربحث باشما بی فایدس وقتی میخای استفاده کنی وبه حرف کسی گوش ندی دیگه تاپیک زدن نمیخاد

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      خخخخ این حرف دقیقا مثل اینه ک تو اتوبان با سرعت 200 بری بعد وقتی \لیس گرفتت بگی نمیدونستم سرعت 200 خلافه

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      واقعا چه آدمایی \یدا میشنا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن