سلام دوستان شما تو این جلسات 5 نفره شرکت میکنین؟؟پشتیبان من مدام زنگ میزنه که باید بیای اعصابمو خورد کرده خیلیم وقت گیره اونم تو این موقعیت قبلی رو رفتم چیز خاصی نبود نمیدونم چیکار کنم....کلا پشتیبان شما هم اینقد سمجه؟؟؟
سلام دوستان شما تو این جلسات 5 نفره شرکت میکنین؟؟پشتیبان من مدام زنگ میزنه که باید بیای اعصابمو خورد کرده خیلیم وقت گیره اونم تو این موقعیت قبلی رو رفتم چیز خاصی نبود نمیدونم چیکار کنم....کلا پشتیبان شما هم اینقد سمجه؟؟؟
رها چو برگ خسته در باد🍃
من آزمون اول کانون امسال رو رفتم ترازم 5700شد...اعصابم خورد شد دیگه ولش کردم"از دو هفته یک هفتشو در حال برنامه ریزی بودم"
.
.
.هنوز که هنوزه این پشتیبان ول نمیکنه....هزار بار گفتم بهش دیگه نمیام ...بازم زنگ میزنه حرف مفت میزنه
.
.
.
رها چو برگ خسته در باد🍃
خوب مامانتو بفرست
من وقتی حال ندارم مامانمو میفرستم پشتيبانمم با من کاری نداره
ولی آره بعضی از این پشتیبانا زیادی سمجن. پشتیبان سال سومم کلا کلافم کرده بود
حالا برو ببین میتونی مامانتو راضی کنی
رها چو برگ خسته در باد🍃
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
با پشتیبانتون اگه رفیق باشید هم خوش میگذره هم این ماجرا ها پیش نمیاد
ما همیشه هماهنگ میکردیم بعد آزمون تو یکی از کلاسها عکسامون رو میگرفتیم
بیشتر میگن بیاید تا عکس بگیرن آخه تهران سند میخواد مبنی بر انجام جلسات
مشاوره و اینا هم هر شب 10 دقیقه اما خودمون تماس میگرفتیم!تایم داده بود ساعت فلان تا فلان هر شب زنگ بزن منتظرم به هر حال مگه بهش چند میدن که بخواد فقط قبض تلفن بده؟
خوبه كه.بابا مشاوراي اصفهان اگه خيلي بخوان به وظيفشون عمل كنن قبل هر ازمون زنگ ميزنن كه اماده بياي سر جلسه.
از قبل هم ميپرسن كه مي خواي تو جلسات مشاوره باشي يا نه.
اصفهانيم ديگه.
ماکه هربارفتیم پاتابلونوشته جلسه 5نفره!!هیچی هم نمیگه!بعدم مگه خب بچه هاپشت سرتونانگاه کنید!!!!چیلیککک....خب دیگهبچه هامرسی که اومدین بریددیگهبعدماکلااینجوری میشیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)