X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 47
    1. Top | #16
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ببینید دکتر افشار 4 نوع تیپ برنامه داره که بر اساس فرد مورد نظر و تواناییش در3 روز برنامه میده.مثلا ممکنه حجم برنامه هی که یه دانش اموز متوسط نسبت به قوی میگیره خیلی فرق کنه.ولی چیز مشترکی که هست اینه که برنامه ای که میده حتما باس تو اون سه روز انجام بشه و اگه انجام نشه تا تموم کردن برنامه قبلی برنامه جدید نمیگیرین
      حالا شما اون حجم از برنامه رو باید واسه ی خودت شخصی سازی کنی.و اینکه هرروز باید گزارش کار داشته باشی

2. Top | #17
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها

تا اونجایی که من فهمیدم استاد افشار در وحله اول اصلا برای کسی برنامه نمیریزه بلکه برنامه خودشون رو چک میکنه !!
      بعد شما که میتونید برنامه مهندسی شده رو تشخیص بدید بی زحمت برنامه خودتون رو بذارید ببینیم برنامه مهندسی شده چیه !!
      اولا این که لفظ استاد هم برای ایشون خیلی بزرگه..منم میتونم بیام خودمو دکترای روانشناسی از المان معرفی کنم و یه ساعت و خورده ای قشنگ قشنگ حرف بزنم voice بگیرم تحویل ملت بدم مردم هم فکر کنن وای چه خبره!حرف زدن اسونه...ایشون الکی خیلی ادعاها رو مطرح میکنه در حالی که اصلا واقعیت ندارن..سند و مدرک بیارن که عضو هیئت علمی هستن یا چند تا از رتبه برترها رو که ادعا میکنن بیارن به صورت تصویری خودشونو معرفی کنن و بگن که ما مشاورمون افشار بخونه....نصف بیشتر حرف های این عاقا ماهیت نداره و فقط در حرف و شعاره!!ایشون این چیزهای الکی رو مطرح میکنه که بچه ها رو الکی به سمت خودش بکشونه!!ایشون فقط به فکر خودشه و میخواد از این اشفته بازار کنکور پولی به جیب بزنه و اسمی رو برای خودش دست و پا کنه...چند تا لقب هم به خودش داده که واقعا ضایعس و کاملا مشخصه مه دروغی بیش نیست....!

3. Top | #18
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yaghma نمایش پست ها

من الان اگر بخوام ادعایی بالفرض در رابطه با رتبه برتر بودنم بکنم , منطقی ترین کار اینه که خیلی از بچه ها ازم برای درک موضوع و اثبات حرفام مدرکی مثل کارنامه میخوان تا حرفام رو باور کنن, پسوند استاد که ایشون برای خودشون بکار میبرن شاید لفظی محترمانه باشه ولی دکتر که دیگه لفظی محترمانه نیست با ادعای که خودشون رو دارای ممدرک دکترای روانشناسی از المان معرفی میکنن یا خودشون رو جز هئیت علمی دانشگاه شهید بهشتی میدونن اصلا اسمی از ایشون در بین اساتیدی که جز هئیت علمی هستن وجود نداره.
      ادعای اینکه مشاور اکثر رتبه برتر ها مثل سارا همتی بوده که باز هم هیچ مدرکی بجز حرف خود ایشون وجود نداره.
      شما که همه چیز رو با منطق و دلیل میپذیرن دیگه چرا؟
      در مورد انتقاد از ایشون هم چند باری تاپیک زده شده ولی انتظار این رو ندارین که مدیریت محترم تعصب ایشون رو به من و امثال من بدن , تاپیک بسته شده و نهایتا پست هم حذف.
      کنکور شده یک سفره , پهنه , هرکسی از راه میرسه یه بسم ا... میگه و یه لقمه میزنه
      در این موارد حق با شماست . بهتره حرف ایشون رو هم در این موارد بشنویم : @afshar

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها

در این موارد حق با شماست . بهتره حرف ایشون رو هم در این موارد بشنویم : @afshar
      امیدوارم دلایل و استنادهای ایشون هم منطقی باشه , گرچه میدونم که اگر التفات بفرمایین و پاسخی هم بدن با یک ویس از خودشون که محتوای اون هم قطعا در زمینه های حاشیه کنکور خواهد بود مارو مستفیض خواهند کرد , البته اگر پاسخی بدهند.
      ندهند هم مشکلی نیست چون بنده هم دقیقا مثل شما نه از ایشون مشاوره میگیرم و نه قصدش رو دارم.
      ​

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      afshar در کل مشاور بدی نیست.
      حداقل فایل های انگیزشی اش که خوبه.

voice ها شو قبلن گوش میکردم .بعضی اطلاعات درباره ی کنکور رو از اونجا یادگرفتم.

تابستون درباره ی برنامه ریزی یه فایلی گذاشته بود خوب بود.

اطلاعات تخصصی که میده بعضیش غلطه.مثلا تفاوت ارزش سوالات که مدارک موجود خلافش رو نشون میده .بهش هم گفتم.قبول نکرد.

یک بیشعوری بود به اسم محمدی تو سایت استراتژی مطالعه میگفت یه هفته عمومی یه هفته اختصاصی.متاسفانه یه چند روزی انجامش دادم.اون حرف خلاف اصول مشاوره است.
      ویرایش توسط broslee : 28 بهمن 1394 در ساعت 21:48

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یادمه تابستون کسایی که از اقای افشار شکایت داشتند تویه پست صحبت میکردند تقریبا همه اونها این موضوع رو قبول داشتند اگر کسی از همایش های ایشون استفاده کند خوب است ولی میگفتند اصلا به شاگرد هاشون نمیرسه و انتخاب ایشون به عنوان مشاور کار خیلی اشتباهیه درضمن مدیر هم تاپیک رو حذف کرد بعدا یکی از بچه ها یه کامنتی تو سایتش پیدا کرده بود که گویا مدیر انجمن گفته بود اگر اقای افشار ناراضی هستند اون تاپیک رو پاک کنند بعدا که من یک عکس از اون کامنت گذاشتم تاپیک مرا هم مدیر سریع بست الان هم حذف شده ادرسش این بود http://forum.konkur.in/thread30962.html#post593834 این هم ادرس تاپیکیه که در مورد افشار صحبت شد http://forum.konkur.in/thread5362-11.html#post594241

7. Top | #22
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط tamannaaaa نمایش پست ها
      دوست عزیزسلام.ایشون برنامه روزانه نمیدن.مقداری از هر درس رو براتون مشخص میکنه و میگه خودت تقسیم بندی کن و تا 3 یا 4 روز آینده بخون و شب ها ساعت مطالعه و تعداد تست رو اس ام اس کن. و هروقت خوندی بهم بگو تا دوباره برنامه سه روزه بدم..حالا اگر شما تا سه رروز آینده نخونی و حتی اگر تا یک هفته هم خوندنتون طول بکشه ایشون متوجه نمیشه و پیگیری نمیکنه و کلا براشون فرقی نداره.

بنظرمن خودتون برنامه ریزی کنید یاازفرد دیگه ای کمک بگیرید.من خودم سال گذشته 1 ماه باایشون مشاوره داشتم و به هیچ وجه 200 هزارتومن نمی ارزید.
      عزیزم ایشون معجزه نمیتونن برای شما بکنن وقتی خودت دل ندی به کار,تصورتون از برنامه چیه؟
      درضمن اصلا هم اینطورنیست خواهشا مغلطه نکنید.من خودم دانش آموزشونم فقط دو شب واسه ایشون اس نکردم کارارو روز سوم ک تماس گرفتم تو شلوغی همایش و ارومیه بودن و هزار مشغله خ جدی گفتن من دارم نظارت میکنم و نمیفرستی و...
      ولی متاسفانه یا خوشبختانه با دانش آموز تنبل و بی انگیزه ایی ک حاضر نیست برای آینده خودشم ی تکونی بخوره نه رابطه ی خوبی داره نه ادامه میده,متاسفانه ایشون اونم از پشت تلفن به جای شما نمیتونه درس بخونه

درباره برنامه ریزی هم ایشون صدجا گفتن که نیازی به من یا امثال من نیست برای موفقیت و خودت بهترین مشاور خودتی و حتی یاد میده چطور برای خودت برنامه بریزی

فروتنی و انسانیت و وجدان کاری زیادی ایشون با این نظرایی که من خوندم متاسفانه تاثیر عکس داده!
      ((خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند))
      در ضمن این بنده ی خدا یه سوال ساده درباره ی نمونه برنامه ایشون خواستن و من دلیل این همه حاشیه رو نمیفهمم واقعا!
      کاش یاد میگیرفتیم نظراتمونو تو جایی ک ازمون خواسته نشده برای خودمون نگه داریم!
      هیچ بحث دیگه ایم ندارم لطفا نقل قول نفرمایید چون من مسئول اثبات حقانبت ایشون نیستم و نیازیم ندارن به این کار و خداروشکر میکنم که سال دگ میرن!!
      ویرایش توسط titi_1226 : 28 بهمن 1394 در ساعت 22:57

8. Top | #23
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط n1ma نمایش پست ها
      با سلام
      دوستان میخاستم اگه میشه نمونه ای از برنامه اقای افشار رو قرار بدید،
      تا ببینم روزی چند ساعت مچیینه ??تنوع درسها چه طور هستش???
      ___
      با تشکر
      سلام
      ایشون اول دو روزی ازتون میخوان همه چی رو موبه مو براشون بنویسین وگزارش بدین
      بعد هم با توجه به ساعت مطالعه و شرایطتون برنامه میدن شامل تقریبا همه ی درسا،تاکیدشون رو تنوع درسی در روزه
      و ازتونم میخوان تا میتونید بهتر کار کنید تا برنامه بهتری بهتون بده و به نفع خودتونه
      البته الان تاکیدشون برای دانش آموزای صفر رو اینه که دوتا همایش باکس بندیشونو گوش کنن و خودشون برای خودشون برنامه بریزن و واقعا عالیه من خودم برای دوستم گوش دادم و با دوستم براش برنامه ریختیم همه چیم عالیه

9. Top | #24
      کاربر فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      به نظر من مشاوره خوبی نیست جدا میگم
      درضمن همایش هایی هم ک میزاره همش حاشیه ای حرف میزنه و تکراری
      پولتونو هدر ندید بعدا پشیمون میشید
      فقط خودت میتونی به برنامه متناسب با ویژگی های خودت بریزی

10. Top | #25
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      موافقم با حرفتون زمانایی که درگیر همایش باشن وقتشون خیلی پر میشه و وقتی که گزارش کار ندین حتما بتون اس میدن و خواستار گزارش کارند

11. Top | #26
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دیگه ازین باحال تر چی داریم؟! خودش که مث همیشه نمیاد جواب بده و منتظر مدیر سایت میشه که تاپیکو حذف کنه!!!! اما این سری دست به کار شده اومده با دو تا کاربر که امروز عضو شدن و کلا دوتا پست دادن و هردوتاش توی همین تاپیکه از خودش دفاع کنه!!!!!جوابایی هم که این titi داده خدایی خیلی خنده داره!!!
      به قول رشیدپور توی دید درشب :مردم بهتر از هرکسی میفهمن

12. Top | #27
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خداروشکر میکنم که سال دگ میرن!!

این دکتر افشار هرسال هی میاد میگه من میرم من میرم!! دقیقا سه سال پیش که من دوم دبیرستان بودم و اولین بار باهاش اشنا شدم همینارو میگفت!! هرسال هم هی تکرار میکنه!! کسی میدونه چرا؟!

13. Top | #28
      کاربر فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط titi_1226 نمایش پست ها
      عزیزم ایشون معجزه نمیتونن برای شما بکنن وقتی خودت دل ندی به کار,تصورتون از برنامه چیه؟
      درضمن اصلا هم اینطورنیست خواهشا مغلطه نکنید.من خودم دانش آموزشونم فقط دو شب واسه ایشون اس نکردم کارارو روز سوم ک تماس گرفتم تو شلوغی همایش و ارومیه بودن و هزار مشغله خ جدی گفتن من دارم نظارت میکنم و نمیفرستی و...
      ولی متاسفانه یا خوشبختانه با دانش آموز تنبل و بی انگیزه ایی ک حاضر نیست برای آینده خودشم ی تکونی بخوره نه رابطه ی خوبی داره نه ادامه میده,متاسفانه ایشون اونم از پشت تلفن به جای شما نمیتونه درس بخونه

درباره برنامه ریزی هم ایشون صدجا گفتن که نیازی به من یا امثال من نیست برای موفقیت و خودت بهترین مشاور خودتی و حتی یاد میده چطور برای خودت برنامه بریزی

فروتنی و انسانیت و وجدان کاری زیادی ایشون با این نظرایی که من خوندم متاسفانه تاثیر عکس داده!
      ((خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند))
      در ضمن این بنده ی خدا یه سوال ساده درباره ی نمونه برنامه ایشون خواستن و من دلیل این همه حاشیه رو نمیفهمم واقعا!
      کاش یاد میگیرفتیم نظراتمونو تو جایی ک ازمون خواسته نشده برای خودمون نگه داریم!
      هیچ بحث دیگه ایم ندارم لطفا نقل قول نفرمایید چون من مسئول اثبات حقانبت ایشون نیستم و نیازیم ندارن به این کار و خداروشکر میکنم که سال دگ میرن!!
      این پاسخ خیلی مشکوکه خیلی شیک و مجلسی نوشته شده !

14. Top | #29
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Aguila Roja نمایش پست ها
      این پاسخ خیلی مشکوکه خیلی شیک و مجلسی نوشته شده !
      جدای اینکه صحبت های ایشون دقیقا مطابق با لحن حرفای استادشون هست ,نکته جالب تر اینکه , هر دو تازه عضو شدن , و هردو هم بعد عضویت در این تاپیک دارن نظر میدن.
      ​

15. Top | #30
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      کلن چ افشارچه کس دیگه،مشاوره ی تلفنی مفت نمی رزه

اصن یعنی چی پشت تلفن بیای مشاوره بدی!

البته برای اون دخترایی ک دوس پسرندارن افشار اروم کننده ی خوبیه

رفیق من 230تومن دادبهش وقتی میزنگیدنمیزاشت این بنده خدابحرفه همش حرف میزد
      اصن نپرسیدمعدلت چنده؟......
      ازاین بدتربازگروه مازه....مشاوره تلفنی ریختن پول توی خیابونه

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن