خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 27
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات

Lightbulb موندم سر دوراهی! هدفم داروسازی کنکور96یا 97؟؟

بچه ها من تازه دیپلم گرفتم.(دی ماه) .....هدفم هم دارو سازی دولتی همدان،تهران،مشهده

الان سر یه دوراهی موندم:

1-سریع برم بزرگسالان و پیش دانشگاهی رو تا شهریور تموم کنم. و از مهر شروع کنم برای کنکور، و دی ترمیم معدل بزنم و کنکور 96 رو شرکت کنم.یعنی اولین و اخرین کنکورم.

2- تا مهر 95 خونه بمونم و پایه رو قوی کنم،مهر برم مدرسه و پیش رو تو مدرسه بخونم. و کنکور 96 هم شرکت کنم. و اگه اگه اگه در نیومدم،97 هم شرکت میکنم.

کدوم بهتره؟؟؟

1-خوبی 1 اینه که به ترمیم معدل میرسم. و از مهر دارم ترکیبی و کلی درس می خونم.
      بدی 1 اینه که پایه ام خیلی ضعیفه و ممکنه نتونم برسم. کنکور96 هم آخرین کنکورم میشه و بعد سربازی.

خوبی2 اینه که پایه ام رو قوی میکنم.حتی شده درس های پیش رو هم می خونم. استرس سربازی هم ندارم ،چون کنکور 96 اخریش نیست و 97 هم می تونم شرکت کنم.

بدی2 اینه که برای کنکور96 به ترمیم معدل نمیرسم.باید برم مدرسه و ترکیبی سخته که بخونم. معلوم نیست چه اتفاقایی تو این مدت بیفته!!!!

نمره هام کتبی دیپلمم:
      زمین7/5
      زیست14/25
      ریاضی12
      شیمی16/5
      فیزیک8/5
      زبان16
      عربی14/75
      ادبیات16/25
      زبان16
      دین و زندگی12/5

پ.ن: دوست دارم راه دوم را انتخاب کنم،چون وقت زیادی دارم،برم کلاس موسیقی و یه ساز یاد بگیرم.(کلن زبان موسیقی رو یاد بگیرم)

پ.ن2: به نظرتون اصلا نیازه ترمیم معدل شرکت کنم؟؟؟
      ویرایش توسط GBrooz : 08 بهمن 1394 در ساعت 17:46 دلیل: افزودن دلیل

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      اگه هدفت ٩٦ كه مورد يك
      چون ممكنه حوصله پشت كنكور موندن نداشته باشي
      اگه هدفت ٩٧ مورد دو

Sent from my apple iphone using tapatalk2

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام

به نظر من ، حتما مورد 1 رو انتخاب کن .....

در مورد این که گفتی که" پایه ام ضعیفه "،
      پسر خوب !!!
      شما از الآن تا خرداد 95 میتونی پایه رو تشریحی و تستی ببندی....واز تیر 95 هم شروع کنی واسه پاس کردن دروس پیش دانشگاهیت داخل شهریور..... و از مهر 95 هم که دیگه خیالت از مدرک دیپ و پیش دانشگاهیت راحته ، میشینی بکوب میخونی واسه کنکور 96....!!!

اگر هم طرح ترمیم معدل تا اون موقع اجرا شد ، دیماه 95 که حسابی از لحاظ درسی روی فرم هستی ، می ری و ترمیم رو هم شرکت می کنی ......

فقط خواهشا زمان الآن تا خرداد 95 خودت رو از دست نده ..... !!!!!

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط GBrooz نمایش پست ها
      بچه ها من تازه دیپلم گرفتم.(دی ماه) .....هدفم هم دارو سازی دولتی همدان،تهران،مشهده

الان سر یه دوراهی موندم:

1-سریع برم بزرگسالان و پیش دانشگاهی رو تا شهریور تموم کنم. و از مهر شروع کنم برای کنکور، و دی ترمیم معدل بزنم و کنکور 96 رو شرکت کنم.یعنی اولین و اخرین کنکورم.

2- تا مهر 95 خونه بمونم و پایه رو قوی کنم،مهر برم مدرسه و پیش رو تو مدرسه بخونم. و کنکور 96 هم شرکت کنم. و اگه اگه اگه در نیومدم،97 هم شرکت میکنم.

کدوم بهتره؟؟؟

بدی 1 اینه که پایه ام خیلی ضعیفه و ممکنه نتونم برسم. کنکور96 هم آخرین کنکورم میشه و بعد سربازی.

خوبی2 اینه که پایه ام رو قوی میکنم.حتی شده درس های پیش رو هم می خونم. استرس سربازی هم ندارم ،چون کنکور 96 اخریش نیست و 97 هم می تونم شرکت کنم.

بدی2 اینه که برای کنکور96 به ترمیم معدل نمیرسم.باید برم مدرسه و ترکیبی سخته که بخونم. معلوم نیست چه اتفاقایی تو این مدت بیفته!!!!

نمره هام کتبی دیپلمم:
      زمین7/5
      زیست14/25
      ریاضی12
      شیمی16/5
      فیزیک8/5
      زبان16
      عربی14/75
      ادبیات16/25
      زبان16
      دین و زندگی12/5
      امار18/75
      داداش شما امسال و سال بعد میتونی کنکور بدی فقط ! اگه بری بزرگسالان فقط امسال !

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      بچه هاترمیم معدل خرداداجرامیشه مطمین باشید
      ویرایش توسط yasin tahazadeh : 08 بهمن 1394 در ساعت 17:07

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      داداش مورد1

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      صد درصد 1
      ادمینستور کانال جهادی پیوند در پیام رسان سروش با لینک http://sapp.ir/ap_peyvand

فعال عرصه ی رسانه

مدرس سواد فضای مجازی

8. Top | #8
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      شک نکن 1

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yousefhassani نمایش پست ها
      شک نکن 1
      ممنون از نظرت. اما مگه میشه پیش دانشگاهی رو فقط از روی فیلم یاد گرفت(مخصوصا من که نمره هام رو میبینید!). بعد استرس سربازی رو چکارش کنم؟؟؟ بعد دیگه وقت آزاد هم ندارم که برم گواهینامه بگیرم و برم کلاس موسیقی)(خیلی دوست دارم اخه)

دلیلتون چیه؟؟

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fateme.tehran نمایش پست ها
      صد درصد 1

ممنون از نظرت. اما مگه میشه پیش دانشگاهی رو فقط از روی فیلم یاد گرفت(مخصوصا من که نمره هام رو میبینید!). بعد استرس سربازی رو چکارش کنم؟؟؟ بعد دیگه وقت آزاد هم ندارم که برم گواهینامه بگیرم و برم کلاس موسیقی)(خیلی دوست دارم اخه)

دلیلتون چیه؟؟

11. Top | #11
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز
      به نظر من گزینه 1
      موفق باشی...
      Cyrus The Great
      King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط T!G3R نمایش پست ها
      سلام دوست عزیز
      به نظر من گزینه 1
      موفق باشی...

دلیلتون چیه؟؟

13. Top | #13
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات

الان سر یه دوراهی موندم:

کدوم بهتره؟؟؟

نمره هام کتبی دیپلمم:
      زمین7/5
      زیست14/25
      ریاضی12
      شیمی16/5
      فیزیک8/5
      زبان16
      عربی14/75
      ادبیات16/25
      زبان16
      دین و زندگی12/5

پ.ن: دوست دارم راه دوم را انتخاب کنم،چون وقت زیادی دارم،برم کلاس موسیقی و یه ساز یاد بگیرم.(کلن زبان موسیقی رو یاد بگیرم)

پ.ن2: به نظرتون اصلا نیازه ترمیم معدل شرکت کنم؟؟؟
      سلام دوست عزیز
      توصیم اینه که کنکور رو از دست نده!!!
      سعیتو کن شاید به دلخواهت رسیدی
      توصیه میکنم یه برنامه صحیح بریزیو ازهمین الان شروع کنی
      حد اقل افسوس نمیخوری که از دست دادی!!!
      خلاف قوانین.

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات

دلیلتون چیه؟؟
      ببین من اونقد موسیقی کار کردم ..ک...پ ... شد ولی تونش پول نیست هرچقد دوست داشته باشی هرچقد علاقه هرچقد کارت خوب باشه پول نتونی در بیاری عرفانم باشی خداحافظی تحشه
      ولی بشین درس بخون درس بخون برا خودت یه کسی می شه هم همه زنت می شن خخ
      موسیقی وقتی قبول شدی گواهنیامه بعد کنکور حرف نباشه !!!!
      من 25 سالمه از من درس بگیر دوباره دارم می خونم برا کنکور

199
      مهم نیس میرم مسیرو

15. Top | #15
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

؟؟؟!!!

دلیلتون چیه؟؟
      ببین عزیز
      سربازی هم مگه استرس داره؟؟
      الان مگه گواهینامه و کلاس موسیقی مهمه؟؟؟ ایا اینا برات تو الویت هات هستن؟؟؟؟
      Cyrus The Great
      King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن