سلام
اینوبرام فرستاده بودن دوستان دیدم به نوع خودش تاثیرگذاره گفتم بزارم شایدتاثیر ی داشت
نمیدونم چراتوی انجمن اپ نشد
Royaie Khofteh
فی امان الله////
سلام
اینوبرام فرستاده بودن دوستان دیدم به نوع خودش تاثیرگذاره گفتم بزارم شایدتاثیر ی داشت
نمیدونم چراتوی انجمن اپ نشد
Royaie Khofteh
فی امان الله////
سه چهار خط تو ذهنمه حال ندارم تایپ کنم
خلاصه بگم .... چرت و پرت هایی واسه آدم های جوگیر
منطقی باشین ... کسی که درس خونه نیازی نداره کسی هلش بده
یه سوال:اینجور فایلای صوتی معمولا باید هزینشو بدیم...حالا این صاحبش راضی هست عایا؟؟
منم دانلود کردم و گوش دادم...عالی بود متشکر
گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
خیلی خوب بود ممنون
اصلا میدانی چیست ؟!
من خدا را در بین فرمول های فیزیک یافتم !
من خدا را در بین مسائل شیمی یافتم ! در بین مفاهیم ژنتیک !
خبری از خدا نبود در کتاب دینی هایم !
خدا را بیاب . . .
نه در بین نماز های شبت ...
بلکه در بین شب بیداری هایت برای علم اموزی ...
توهیچ پولی نداری،من بهت پنج تومن میدم؛با5تومنی که بهت دادم کدوم دردت دوامیشه؟چی میتونی بخری؟ هیچی امااگرتو95هزارتومن داشته باشی،بااین5تومنی که بهت میدم، پولت میشه صدهزارتومن که باهاش میتونی کارتوراه بندازی قرارنیست یک فایل5دقیقه ای یا صحبتای ادمایی مث افشار وسرورپور و... بخوادکسی رو هل بده اگراینجوری بود بایداینهمه ادم ک گوش میکنن حرفای سرورپوررو همشون باید موفق بشن،بااین اوصاف،این همه ادم که کنکوررو منفی میزنن وnرقمی میشن از کجامیان؟ "بیرون ز تونیست آنچه درعالم است/ازخودبطلب هرآنچه هستی تویی" وقتی خودت نخوای،حرف ملت مفت نمی ارزه برادر.///
دوستان عزیز...درسته آدم باید منطقی و واقع بین باشه...امممماااا وقتی یکی از دوستان این همه با ذوق و شوق یه چیزی به اشتراک میذاره تا همه استفاده کنن نباید تو ذوقش بزنیم!!!
این حرفا تقریبا مثل ماده مخدر میمونه چند ساعت روت اثر داره مهم اینه که خودت به باور و اعتقاد برسی خودت بفهمی خودت از خواب غفلت بیدار بشی
یادتون باشه کسی که خودشو به خواب زده بیدار نمیشه کرد. درضمن بعضی حرف هارو باید با اعتقاد گوش داد نه همینطور سر سری البته کلیپ خوبی بود حرف حساب داشت
.
حرف شما درست...اما وقتی شما فقط از پیشرفتای دوستت خوشحال یا ناراحت شی و خودت ههییییچ اقدامی نکنی چه سودی واسه ی تو داره!!!حس حسادت خیلی بده چون معمولا اجازه نمیده تا تو با آرامش به هدفات برسی...پس باید حس رقابت با دوستات داشته باشی...که اگه اون یه چیز خوب به دست اورد تو به خودت بگی من باید بهترشو به دست بیارم..
اما منم با این که واسه حرف مردم زندگی کنیم کاملا مخاللللفم
Saeed735
...:::برنامه ریزی برای کنکور...آشنایی با کنکور تجربی و تشریح دروس:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور....مراحل خواندن یک درس:::...
...:::برنامه ریزی کنکور... مرورهای مهم:::...
...:::برنامه ریزی کنکور...نکات مربوط به تست زنی:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور...دفتربرنامه ریزی:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور 95...مشاوره نیازنیست:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور...نحوه ی مطالعه ی دروس مختلف:::...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)