بازهم اجحاف در حق جانبازان زیر 25% مگراین جانبازان چه فرقی بااون جانبازان دارن مگر چند جانباز توکل کشوراست ؟ به کی باید اعتراض کرد ؟
بازهم اجحاف در حق جانبازان زیر 25% مگراین جانبازان چه فرقی بااون جانبازان دارن مگر چند جانباز توکل کشوراست ؟ به کی باید اعتراض کرد ؟
این همه بدون سهمیه قبول شدن
مثلا یکی که انگشت کوچیکش قط شده چه تاثیری میتونه روی درس خوندن بچه اش بذاره :\
در این صورت صندلی تو دانشگاه برای ما نمیمونه
مَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا﴿32 المائدة﴾
هر كس انساني را از مرگ رهائي بخشد چنان است كه گوئي همه مردم را زنده كرده است!
چون شما درک نمی کنی بالاخره یه امتیازاتی برای اونایی ازوطنشون دفاع کردن دز نظر می گیرن این شما حتی توامریکا به نوهای سربازای جنگ جهانی دوم دارن تسهیلات میدن توخیلی کشورا دارن تسهیلات میدن حتی بیشتراز ایران پدرمن 3 سال جبهه داوطلبانه داشته با 20% جانبازی ولی هیچ فایده نداره فکرنکن ما الان تو نازو نعمتیم
دوستانی که این شرایطو دارن بیایید به بنیاد اعتراض کنیم شاید فرجی شد تا قبل کنکور
امتیاز یعنی اینکه مثلا امکانات بیشتری در اختیارتون بزارن. کلاس کنکور مجانی کتاب مجانی و از این جور چیزا. ولی این ک بیان جای یه نفر ک بهتر از شما کار کرده رو بدن ب شما، حق خوریه و مطمئن باشین اون دنیا باید جواب پس بدین
نههههه باریکلاااا نههههههههههه باریکلااااااااااااا
واقعا این زندگی دنیا ایقد پایدار و شیرینه که بعضیا ب قیمت تباه شدن استعداد هزاران نفر ب دنبال سهمین؟
گرگ اتجل دانه دانه ازین گله میبرد
این گله را ببین که چه اسوده میچرد
محمد استاد محمدی سال کنکور باباش تصادف کرد و فوت شد
ازین بدترم میش ب نظرتون؟
باز رتبه۱شد
نشون داد همه سهمیه ها ظالمانن
این همه پول و ساپورت غذایی و درسی و درمانی کافی نیس؟
حاجی اتفاقا حقشونه پدر من مدارکش همه سوخت اصلا نمیخاست دنبال جانبازی بره فقط همینطوری رفت بر اساس ظاهر کار و مدارک معمولی بهش 10 درصد بیشتر ندادن . ولی من میگم هر چی به این خونواده ها برسن بازم کمه حاجی تو کجا بودی که اینا داشتن واسه خوردن یه مار با هم بحث میکردن تو بیابون ؟ تو اون دما تو اون فضا چیزی نمیدونی نظر نده . من که هیچی نمیتونم متاسفانه استفاده کنم ولی میگم اگه به هر خونواده 1 میلیارد وام بلاعوض هم بدن خدایی چیزی نیس در مقابل اون کارای بزرگشون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)