خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 57
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lightning نمایش پست ها
      بازهم اجحاف در حق جانبازان زیر 25% مگراین جانبازان چه فرقی بااون جانبازان دارن مگر چند جانباز توکل کشوراست ؟ به کی باید اعتراض کرد ؟
      داداش من تو الان زورت اورده که یه سری دارن از سهمیه استفاده میکنن و تو نمیتونی
      بابای من هم 2 سال داوطلبانه رفت اما به خاطر این که عضو بسیج نبود الان فقط خودش سهمیه داره و سهمیش به من نمیرسه
      دیگه ای جور چیزا که تاپیک زدن نداره
      دیگه بعد از این همه مدت زندگی تو ایران خودت بهتر از من میدونی اینجا چیزی به اسم عدالت وجود نداره
      و تو این این نطام خیلیا اون جایی که باید باشن نیستن و یه سریا هم جایی هستن که نباید باشن
      تحصیل هم مستثنی نیست از این قضیه

2. Top | #17
      کاربر انجمن

Sheytani
      نمایش مشخصات
      چون شما درک نمی کنی بالاخره یه امتیازاتی برای اونایی ازوطنشون دفاع کردن دز نظر می گیرن این شما حتی توامریکا به نوهای سربازای جنگ جهانی دوم دارن تسهیلات میدن توخیلی کشورا دارن تسهیلات میدن حتی بیشتراز ایران پدرمن 3 سال جبهه داوطلبانه داشته با 20% جانبازی ولی هیچ فایده نداره فکرنکن ما الان تو نازو نعمتیم

دوستانی که این شرایطو دارن بیایید به بنیاد اعتراض کنیم شاید فرجی شد تا قبل کنکور
      پدر منم تو جبهه جنگیده
      حتی پدربزرگم و ۳ تا عموم که ۲تاشون جانبازن
      ۱ شوهر عمم ۷۵ درصد
      حالا نخواستیم که بهشون نرسن
      اما چه ربطی به کنکور داره؟؟؟؟

3. Top | #18
      کاربر اخراجی

Romantic
      نمایش مشخصات
      من از دوستان راهنمایی خواستم فکر نمی کردم طلبکار شیم چرا بابام رفته جنگ نه اتفاقا بابای توخورده خوابیده نرفته جنگ عوضش بابای من از وطنش دفاع کرده افتخارم می کنم ولی این حقش نبود وسلام
      بابای من خورده خوابیده؟
      من ایلامم همه ایلام منطقه جنگیه ۳سالم رفته جبهه بابام ۲سال خدمت ۱سالم بسیج
      با منطقه اشنا بوده زخمی و جانباز نشده
      قضاوت عجولانه خوب نیستا
      الانم بش میگم برا خاطر خدا و کشورت رفتی از کسیم توقع نداشته باش
      اینا رفتن جنگ همه راحت باشیم نه حق خوری ب وجود بیاد!!!

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      به نظرم سهمیه خانواده شهدا و جانبازان و ایثارگران خیلی زیاده.امسال دوستم با رتبه کشوری 50 هزار پزشکی قبول شد داره گیلان میخونه.یعنی نباید دیگه اینقدر تاثیر گذار باشه.در ضمن ناعدالتی زیاده کاریش هم نمیشه کرد مثلا اینکه به فرزندای اونایی که رفتن جبهه و 6-7 سال جبهه بودن هم باید سهمیه رو بدن نه فقط به اونایی که جانباز شدن.الان پدر من 7 سال و خورده ای جبهه و منطقه عملیاتی بوده ولی هیچ نفعی نداره و کلی هم از وطنش دفاع کرده.

5. Top | #20
      کاربر اخراجی

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alirezakhaki نمایش پست ها
      حاجی اتفاقا حقشونه پدر من مدارکش همه سوخت اصلا نمیخاست دنبال جانبازی بره فقط همینطوری رفت بر اساس ظاهر کار و مدارک معمولی بهش 10 درصد بیشتر ندادن . ولی من میگم هر چی به این خونواده ها برسن بازم کمه حاجی تو کجا بودی که اینا داشتن واسه خوردن یه مار با هم بحث میکردن تو بیابون ؟ تو اون دما تو اون فضا چیزی نمیدونی نظر نده . من که هیچی نمیتونم متاسفانه استفاده کنم ولی میگم اگه به هر خونواده 1 میلیارد وام بلاعوض هم بدن خدایی چیزی نیس در مقابل اون کارای بزرگشون
      اولا حاجی خودتی ایشا حج ابراهیمی بارها و بارها نصیبت شه!!!
      ثانیا من تو مرزم فقر و بدبختی با استخونام چشیدم اگ تو خوردی و خوابیدی
      تابستون تو اون گرما کار کردم برا کتاب و لب تاب و...
      از کسیم انتظاری ندارم
      ادم باید خودش ب ی چیزی برسه ن مفت بش بدن
      میلیارد هیچ تریلیون بشون بدن ولی کنکور و دانشگاه با لیاقت خودشون بشون بدن نه با سهمیه!!!

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بازهم اجحاف در حق جانبازان زیر 25% مگراین جانبازان چه فرقی بااون جانبازان دارن مگر چند جانباز توکل کشوراست ؟ به کی باید اعتراض کرد ؟
      ببین دوست من ، همونطوری که خودت هم ممکنه بدونی، اکثر امتیازات واسه فرزندای جانباز بالای 25 درصد هست ..

سهمیه ی کنکور هم همینطوره و هیچ وقت تا الآن واسه بچه های جانبازان زیر25 درصد توی کنکور سهمیه ای داده نشده و این مخصوص فقط امسال نیست...!!!

البته شاید یه دلیل منطقی واسه این کارشون وجود داره و اونم اینه که ، جدیدا واسه گرفتن جانبازی از 25 درصد به بالا خیلی سخت گیری می کنن و باید کمیسیون های پزشکی متعددی تشکیل بشه ولی واسه زیر 25 درصد اونقدرا سختی گیری که باید انجام نمیشه و به همین خاطر هم اکثر امتیازات واسه 25 درصد به بالایی هاست...

مطمئنا خودت هم به این نکته رسیدی...

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من از دوستان راهنمایی خواستم فکر نمی کردم طلبکار شیم چرا بابام رفته جنگ نه اتفاقا بابای توخورده خوابیده نرفته جنگ عوضش بابای من از وطنش دفاع کرده افتخارم می کنم ولی این حقش نبود وسلام

نمیدونم دوست عزیز هدف شما از زدن اینطور تاپیکا چیه؟
      تو اکثر تاپیکا که حرف از معدله و...شما اومدین گفتین که ای وااااای پدر من چرا 20درصد جانبازی داره چرا 25 درصد نداره
      چه کاری از بچه های انجمن ساخته اس؟ما چه کاره هستیم که تصمیم بگیریم؟اون بالاییا هستن که تصمیم میگیرن و قانون تصویب میکنن نه ماهااگه دست من بود 5 درصد به پدرتون تقدیم میکردم تا بشه25درصد تا شما هم سهمیه دار بشید و بشینید سر درس و مشقتون
      این همه وقتی که شما میزاری و این همه درگیر این سهمیه هستی اگه واسه درس خوندن خودت بزاری بهترین رشته قبول میشی
      تو اصل کاری رو ول کردی اومدی چسبیدی به سهمیه!
      خیلیا بودن که با اون سهمیه ای که تو دربه در دنبالشی به هیچ جایی نرسیدن!
      بعدشم شما باید بری همون سازمان جانبازی شهر خودتون پیگیر این موضوع بشید نه تو این انجمن!
      من خیلی از تاپیک هایی که درباره سهمیه اس رو دیدم آخر همشون درگیری و توهین کاربرای سهمیه و غیر سهمیه ایه به همدیگه اس!
      لطفا شما هم فضا رو بیشتر از این متشنج نکن
      و در آخر :
      سلام به بابا برسون برای دفاع از وطن
      یاد گرفتـــــــــــــــــــم:
      1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.
      2. با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند .
      3. از حسود دوری کنم چون حتی اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود .
      4.با کودک بحث نکنم چون مرا با دانش خویش می سنجد و هم سطح خویش میپندارد.
      ویرایش توسط arash : 19 بهمن 1394 در ساعت 15:54

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alirezakhaki نمایش پست ها
      حاجی اتفاقا حقشونه پدر من مدارکش همه سوخت اصلا نمیخاست دنبال جانبازی بره فقط همینطوری رفت بر اساس ظاهر کار و مدارک معمولی بهش 10 درصد بیشتر ندادن . ولی من میگم هر چی به این خونواده ها برسن بازم کمه حاجی تو کجا بودی که اینا داشتن واسه خوردن یه مار با هم بحث میکردن تو بیابون ؟ تو اون دما تو اون فضا چیزی نمیدونی نظر نده . من که هیچی نمیتونم متاسفانه استفاده کنم ولی میگم اگه به هر خونواده 1 میلیارد وام بلاعوض هم بدن خدایی چیزی نیس در مقابل اون کارای بزرگشون
      خب بابات این سختی ها رو گرفته ب توچه؟ مگه تو سختی کشیدی؟؟؟ چرت میگین بعضی وقتا...

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط farhadcr72 نمایش پست ها
      اولا حاجی خودتی ایشا حج ابراهیمی بارها و بارها نصیبت شه!!!
      ثانیا من تو مرزم فقر و بدبختی با استخونام چشیدم اگ تو خوردی و خوابیدی
      تابستون تو اون گرما کار کردم برا کتاب و لب تاب و...
      از کسیم انتظاری ندارم
      ادم باید خودش ب ی چیزی برسه ن مفت بش بدن
      میلیارد هیچ تریلیون بشون بدن ولی کنکور و دانشگاه با لیاقت خودشون بشون بدن نه با سهمیه!!!
      دقیقا

10. Top | #25
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir76hossein نمایش پست ها
      خب بابات این سختی ها رو گرفته ب توچه؟ مگه تو سختی کشیدی؟؟؟ چرت میگین بعضی وقتا...
      یه چنتا نمونه ش
      بابام کمرش تو جنگ اسیب دید نمی تونه بالای 100 کیلومتر رانندگی کنه ==> تاحالا نتونستیم با ماشینه خودمون بریم مسافرت
      بابام به خاطر اثرات جنگ نمیتونه هیچ چیزی درمورد جنگ رو تحمل کنه (حتی یه تفنگ بادی ) و پا میشه میره یه اتاق دیگه یا میره خونه ی اقوام نا نبینه همچین چیزایی تو خونه هست
      نتیجه میشه محرومیت من از هرنوع گیم جنگی ، ورزش تیراندازی (که اتفاقا توش خوب استعداد دارم ) و...{خدارو شکر موجی نیست ، موجیا خودشونو و بقیه رو میزنن و... }
      یه مدت درد کمرش زیاد شد نمی تونست بالای 2-3 کیلو رو جابه جا کنه (دکتر اجازه نمیداد ، 3 ماه تو خونه خوابید ) همه ی کارا و خرید خونه افتاده بود گردنه من که 9 سالم بود
      بابام 140 تا ترکش تو بدنشه ، با بقیه موارد و شکستگی ها و... تازه شده 25 درصد ، حاضری بابات 140 تا ترکش گلوله بخوره ولی بری دانشگاه ؟

11. Top | #26
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amin ZD نمایش پست ها
      یه چنتا نمونه ش
      بابام کمرش تو جنگ اسیب دید نمی تونه بالای 100 کیلومتر رانندگی کنه ==> تاحالا نتونستیم با ماشینه خودمون بریم مسافرت
      بابام به خاطر اثرات جنگ نمیتونه هیچ چیزی درمورد جنگ رو تحمل کنه (حتی یه تفنگ بادی ) و پا میشه میره یه اتاق دیگه یا میره خونه ی اقوام نا نبینه همچین چیزایی تو خونه هست
      نتیجه میشه محرومیت من از هرنوع گیم جنگی ، ورزش تیراندازی (که اتفاقا توش خوب استعداد دارم ) و...{خدارو شکر موجی نیست ، موجیا خودشونو و بقیه رو میزنن و... }
      یه مدت درد کمرش زیاد شد نمی تونست بالای 2-3 کیلو رو جابه جا کنه (دکتر اجازه نمیداد ، 3 ماه تو خونه خوابید ) همه ی کارا و خرید خونه افتاده بود گردنه من که 9 سالم بود
      بابام 140 تا ترکش تو بدنشه ، با بقیه موارد و شکستگی ها و... تازه شده 25 درصد ، حاضری بابات 140 تا ترکش گلوله بخوره ولی بری دانشگاه ؟
      اولا بگو ببینم مسافرت رفتن یا نرفتنت با ماشین خودتون چه تاثیر تو درس خوندنت داره؟ پدر شما(دمش گرم. تا عمر داریم مدیونشیم) نمیتونه هیچ چیزی در مورد جنگ رو تحمل کنه چه ربطی ب درس خوندن شما داره؟ چون شما از گیم جنگی محروم شدی باید تو دانشگاه رفتنت تاثیر داشته باشه؟ آیا اگه کسی بخواد ورزش تیراندازی انجام بده تو خونه انجام میده؟ خوب مگه کارا و خرید خونه گردن ما نیست؟؟؟؟ منم بابام از 6.30 صب تا 5.30 عصر سر کاره و کارا و خرید خونه با منه. آیا الان این دلیل سهمیه گرفتنه؟ پدر شما 140 تا ترکش تو بدنشه اجرشو هم خدا بهشون میده ولی سوال پیش میاد ک 140 تا ترکش تو بدن پدر شما چه ربطی ب شما داره؟؟؟مگه تو بدن شماست؟

12. Top | #27
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir76hossein نمایش پست ها
      اولا بگو ببینم مسافرت رفتن یا نرفتنت با ماشین خودتون چه تاثیر تو درس خوندنت داره؟ پدر شما(دمش گرم. تا عمر داریم مدیونشیم) نمیتونه هیچ چیزی در مورد جنگ رو تحمل کنه چه ربطی ب درس خوندن شما داره؟ چون شما از گیم جنگی محروم شدی باید تو دانشگاه رفتنت تاثیر داشته باشه؟ آیا اگه کسی بخواد ورزش تیراندازی انجام بده تو خونه انجام میده؟ خوب مگه کارا و خرید خونه گردن ما نیست؟؟؟؟ منم بابام از 6.30 صب تا 5.30 عصر سر کاره و کارا و خرید خونه با منه. آیا الان این دلیل سهمیه گرفتنه؟ پدر شما 140 تا ترکش تو بدنشه اجرشو هم خدا بهشون میده ولی سوال پیش میاد ک 140 تا ترکش تو بدن پدر شما چه ربطی ب شما داره؟؟؟مگه تو بدن شماست؟
      سفسطه نکن
      چیزی وجود داره به اسم روحیه
      6:30 تا 5:30 میشه اضافه کاری که واسه خودشه
      نمی تونم بگم ایشاا... ولی کاش میفهمیدی مریض داری یعنی چی

13. Top | #28
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      از فضل پدر تو را چه حاصل ?????

Sent from my HTC One using Tapatalk

14. Top | #29
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      حالا شما استفاده کن نوش جونت ! اما انقد اينور اونور نگو چون حق خوریه

Sent from my HTC One using Tapatalk

15. Top | #30
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من خودم سهمیه ندارم ...
      ولی یکی رو می شناسم که پدرش جانبازه ...

ایشون از بس قرص و کپسول و ... میخوره که اگه ندونی فکر میکنی که خونشون داروخونه است...
      این بنده خدایی که می گم حتی جانبازی 25 درصد هم بهش ندادن ...

من قضاوت نمی کنم که این سهمیه ای که بهشون میدن حقشونه یا نه ولی یه چیزو مطمئنم اونم این که آدم نباید به این راحتیا در مورد کسایی که بهشون مدیونیم و همچنین در مورد خونواده هاشون ، اینجوری قضاوت کنه...!!!

انصافا اگر هر کدوم از ماها هم بهمون همچین امتیازی تعلق می گرفت ، با جون و دل قبولش می کردیم و اصلا به حرف بقیه هم توجه نمی کردیم ...

یادمه یه بار یه بچه شهید بود که یه عده ای دورشو گرفته بودن وبهش می گفتن که این امتیازا حق خوریه و ازاین حرفا...

ایشون دراومد یه حرفی زد که واسه من حداقل خیلی سنگین بود ،
      ایشون گفت که : من حاضرم تمام این سهمیه ها و امتیازا رو بی خیال شم ولی بتونم واسه یه روز بابامو داشته باشم حالا شما حاضرین تمام این امتیازا رو بهتون بدن ولی خدا نکرده یه خراشی به صورت پدرتون بیفته ...!!!

موندم چی بگم ...

درود بر عزت و شرف همه جانبازا و شهدا ...

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن