خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 13 از 13
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

سوال درباره سهمیه ایثارگری در پزشکی ازاد یاپردیس

باسلام میخاستم بدونم اگ کسی باسهمیه ایثارگری بره پزشکی ازاد یاپردیس بخونه شهریه باید بدهد یانه؟برای من ک بابام ۲۰ درصد جانبازی داره اگ ان شاالله پزشکی ازاد قبول بشم تخفیفی برام داره یانه؟ممنون

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MReza n2 نمایش پست ها
      باسلام میخاستم بدونم اگ کسی باسهمیه ایثارگری بره پزشکی ازاد یاپردیس بخونه شهریه باید بدهد یانه؟برای من ک بابام ۲۰ درصد جانبازی داره اگ ان شاالله پزشکی ازاد قبول بشم تخفیفی برام داره یانه؟ممنون

به 20 درصد سهمیه تعلق نمیگیره
      بنیاد شهید شهریه پزشکی آزاد و پردیس رو برای فرزندان جانباز بالای 25% پرداخت میکنه فقط و فرزندان آزادگان(اسرا)

3. Top | #3
      در انتظار تایید ایمیل

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr_farid نمایش پست ها
      بنیاد شهید شهریه پزشکی آزاد و پردیس رو برای فرزندان جانباز بالای 25% پرداخت میکنه فقط و فرزندان آزادگان(اسرا)
      پردیس رو نمیده

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دانشگاه ازاد رو مطمئنی نمیگیره؟

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MReza n2 نمایش پست ها

سلام

کجای دفترچه نوشته که فرزندان جانبازان زیر 25 درصد ، بهشون سهمیه ی ایثارگری تعلق می گیره ...؟؟؟

تا اونجایی که من میدونم سهمیه جانبازان ، فقط به بچه های جانبازان 25 درصد به بالا تعلق می گیره....

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      میدونم داداش فقط میخام بدونم اونی ک باسهمیه میره پزشکی ازاد یا پردیس میخونه شهریه میده یانه؟یکی از بستگان این شرایطو داره میخام بدونم پول میده یانه

7. Top | #7
      کاربر فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr_farid نمایش پست ها
      نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan7777777 نمایش پست ها
      سلام

کجای دفترچه نوشته که فرزندان جانبازان زیر 25 درصد ، بهشون سهمیه ی ایثارگری تعلق می گیره ...؟؟؟

تا اونجایی که من میدونم سهمیه جانبازان ، فقط به بچه های جانبازان 25 درصد به بالا تعلق می گیره....

یه موضوعی الان ذهنمو درگیر کرد...
      فرزند جانباز زیر 25 درصد ،طبق دفترچه ی امسال،بهشون سهمیه ایثارگری تعلق نمیگیره برای کنکور و انتخاب رشته.
      امااااااااااا
      به احتمال 90% ، برای شهریه ی دانشگاه بهشون تخفیف میخوره! باید اینو برین بپرسین.
      نمیدونم چقدر.اما تخفیف میدن. تابستون رفته بودم سنجش.قسمت سهمیه ها هم رفتم سوالی که تو ذهنم بود رو پرسیدم راجبه اینکه صفربرمیدارنو اینا. این موضوع رو هم از بسیج شهرمون پرسیدم یکی از دوستامون بود. خلاصه خوشبحالشون

=================================================

یه توضیح دیگه هم بدم که شاید خیلی ها کادربندیشو ندونن و منم همون تابستون متوجه شدم:

هرکسی که بره جنگ،ایثارگر میشه.
      حالا این ایثارگر به چند بخش تقسیم میشه:
      یکی مجروح میشه بهش میگن جانباز، یکی شهید میشه بهش میگن خانواده شهدا، یکی هم چیزیش نمیشه و سالم برمیگرده و بهش همون ایثارگر رو میگن.یکی هم اسیر میشه،یکی هم آزاد میشه....

با دلام*_*

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      تا اونجایی که می دونم بچه هایی که دارای سهمیه خانواده شهدا هستند یا بچه های جانبازان بالای 25 درصد ، در صورتیکه داخل دانشگاه آزاد بخوان یه رشته ای رو بخونن، هزینشو بنیاد شهید می پردازه ...
      ولی پردیسو نمی دونم که چجوریه...!

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      دوستش عزیز زیر25درصد هیچ فایده ای نداره.الکی هم خودتو نکش.حتی یک درصدم تخفیف نمیدن.زیر 25درصد ادم نیسیم.تمام
      اینو منی میگم که بابام15درصد هیچکاری نتوسنتم بکنم.هردانشگاهی باشه اگه زیر25درصد باشه فایده نداره.
      زندگی پانتومیم است

حرف دلت را به زبان بیاوری باخته ای...

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      حداقل باید چ رتبه ای توسهمیه بیاری ک بتونی سراسری ازاد یاپردیس پزشکی قبول شی؟تراز باید چندباشه؟هرشهری ک شد.ممنون میشم جوابموبدین

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من شنیدم هزینه پردیس نصفشو پرداخت میکنن البته مطمئن نیستم!

12. Top | #12
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      درسته
      بر می خیزم!

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      تقریبا نصفش رو میده

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن