باسلام میخاستم بدونم اگ کسی باسهمیه ایثارگری بره پزشکی ازاد یاپردیس بخونه شهریه باید بدهد یانه؟برای من ک بابام ۲۰ درصد جانبازی داره اگ ان شاالله پزشکی ازاد قبول بشم تخفیفی برام داره یانه؟ممنون
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
باسلام میخاستم بدونم اگ کسی باسهمیه ایثارگری بره پزشکی ازاد یاپردیس بخونه شهریه باید بدهد یانه؟برای من ک بابام ۲۰ درصد جانبازی داره اگ ان شاالله پزشکی ازاد قبول بشم تخفیفی برام داره یانه؟ممنون
میدونم داداش فقط میخام بدونم اونی ک باسهمیه میره پزشکی ازاد یا پردیس میخونه شهریه میده یانه؟یکی از بستگان این شرایطو داره میخام بدونم پول میده یانه
یه موضوعی الان ذهنمو درگیر کرد...
فرزند جانباز زیر 25 درصد ،طبق دفترچه ی امسال،بهشون سهمیه ایثارگری تعلق نمیگیره برای کنکور و انتخاب رشته.
امااااااااااا
به احتمال 90% ، برای شهریه ی دانشگاه بهشون تخفیف میخوره! باید اینو برین بپرسین.
نمیدونم چقدر.اما تخفیف میدن. تابستون رفته بودم سنجش.قسمت سهمیه ها هم رفتم سوالی که تو ذهنم بود رو پرسیدم راجبه اینکه صفربرمیدارنو اینا. این موضوع رو هم از بسیج شهرمون پرسیدم یکی از دوستامون بود. خلاصه خوشبحالشون
=================================================
یه توضیح دیگه هم بدم که شاید خیلی ها کادربندیشو ندونن و منم همون تابستون متوجه شدم:
هرکسی که بره جنگ،ایثارگر میشه.
حالا این ایثارگر به چند بخش تقسیم میشه:
یکی مجروح میشه بهش میگن جانباز، یکی شهید میشه بهش میگن خانواده شهدا، یکی هم چیزیش نمیشه و سالم برمیگرده و بهش همون ایثارگر رو میگن.یکی هم اسیر میشه،یکی هم آزاد میشه....
با دلام*_*
تا اونجایی که می دونم بچه هایی که دارای سهمیه خانواده شهدا هستند یا بچه های جانبازان بالای 25 درصد ، در صورتیکه داخل دانشگاه آزاد بخوان یه رشته ای رو بخونن، هزینشو بنیاد شهید می پردازه ...
ولی پردیسو نمی دونم که چجوریه...!
دوستش عزیز زیر25درصد هیچ فایده ای نداره.الکی هم خودتو نکش.حتی یک درصدم تخفیف نمیدن.زیر 25درصد ادم نیسیم.تمام
اینو منی میگم که بابام15درصد هیچکاری نتوسنتم بکنم.هردانشگاهی باشه اگه زیر25درصد باشه فایده نداره.
زندگی پانتومیم است
حرف دلت را به زبان بیاوری باخته ای...
حداقل باید چ رتبه ای توسهمیه بیاری ک بتونی سراسری ازاد یاپردیس پزشکی قبول شی؟تراز باید چندباشه؟هرشهری ک شد.ممنون میشم جوابموبدین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)