خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 6 از 6 نخستنخست ... 56
    نمایش نتایج: از 76 به 87 از 87
    1. Top | #76
      کاربر نیمه فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز من دارم راهه خودمو میرم و برداشتی هم از صحبت های شما نمیکنم... ولی یه نگاه بندازید... این جمله ی شماست...
      ((((((من سال 93که کنکوردادم گوشیم داشتم فیس بوکم داشتم ووایبرم داشتم دوست دخترم داشتم ولی بااین وجودرتبم 311منطقه 2شد))))))

150 روز تا کنکور مونده....150 روز تا تعیینه سرنوشته یه عمرمون مونده
      اونوقت اگه یه کنکوری حرف شما رو معیار قرار بده وقتی که شاید هر روز میشد باش 50 تا تست جلو تر از بقیه باشه پای این چیزا میزاره...این توی کنکور تجربی ینی عقب افتادن...حالا بماند که اینجور چیزا ذهن و تمرکز رو هم درگیر میکنه و توی خلصه میبره
      من حوصله ندارم این بحثو ادامه بدم ولی انقد خیرخواه هستم که به همه بگم ازین چیزا دور بشن
      ایشالا کنکور 96 موفق باشید یا علی

2. Top | #77
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.B نمایش پست ها
      دوست عزیز من دارم راهه خودمو میرم و برداشتی هم از صحبت های شما نمیکنم... ولی یه نگاه بندازید... این جمله ی شماست...
      ((((((من سال 93که کنکوردادم گوشیم داشتم فیس بوکم داشتم ووایبرم داشتم دوست دخترم داشتم ولی بااین وجودرتبم 311منطقه 2شد))))))

150 روز تا کنکور مونده....150 روز تا تعیینه سرنوشته یه عمرمون مونده
      اونوقت اگه یه کنکوری حرف شما رو معیار قرار بده وقتی که شاید هر روز میشد باش 50 تا تست جلو تر از بقیه باشه پای این چیزا میزاره...این توی کنکور تجربی ینی عقب افتادن...حالا بماند که اینجور چیزا ذهن و تمرکز رو هم درگیر میکنه و توی خلصه میبره
      من حوصله ندارم این بحثو ادامه بدم ولی انقد خیرخواه هستم که به همه بگم ازین چیزا دور بشن
      ایشالا کنکور 96 موفق باشید یا علی
      ولله من منظورم این بودما آدمیم ربات نیستیم من نمیگم همیشه سرت تووایبرایناباشه میگم محدودشده استفاده کنیم نه همیشه وقتیم به کنکورنزدیک میشم استفاده ازاین چیزابایدمحدوتره بشه یک دانش کنکوری ساعت درس خوندنش توتابستان وعیدباهم فرق داره یک دانش آموزی کنکوری بیادازاول تابستان تلوزیون نگاه نکنه که نمیشه توطول سال این چیزارومحدوکنه نه یکدفعه.اماراجع به دوست منم قبول دارم آدم بایددرسال کنکوربادوستایی رفاقت داشته باشه که بهش انگیزه بدن ومانع درس خوندنش نشن

3. Top | #78
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یه نصیحت به همه ی کنکوری ها:زبان و ادبیات فارسی رو خییییییلی بادقت بخونید که "راجع به" رو "راجب"ننویسید!!!همیشه واسه نمره درس نخونید!!یکمم واسه این بخونید که جایی بتونید دو کلمه حرف حساب و دررررست بزنید
      گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم

4. Top | #79
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      مرسی یعنی حرفاتون عالیهه
      مگه داریم مگه میشه ادمی به این خوببی؟؟؟
      موفق باشید همیشه زندگی ..
      .
      .
      بچه ها من سوم ریاضی ام کسی هس بخاد با من هماهنگ شه با هم بخوننیــــــــم؟؟؟

5. Top | #80
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      معدل کتبی 20ملاک نیست معدل بالای 19باشه حله

6. Top | #81
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      راجع به دوست پسرودخترداشتن ایناکه حرف زدم اشتباه بودحرف قیول دارم حرفم اشتباه بود

7. Top | #82
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.B نمایش پست ها
      اگه میبینی کسی هم فکر و همراه واست توی مدرسه پیدا نمیشه...سعی کن تنهایی درس بخونی اجی
      آبجی گلم منم وقتی می خواستم ثبت نام کنم همینو میگفتم ولی الان که سه سال گذشته و احساس میکنم دارم بهترین سال های عمرمو از دست میدم میبینم نمیشه 9 ماه از سال و روزی 6 ساعت با بچه هایی که تنها دغدغه شون مدل کفش و لباسشونه باشی و تاثیر نگیری !!!! واقعا بعضی وقتا احساس می کنم دارم همه آیندمو از دست میدم !!!!! اینجا اولین جایی بود که آدمایی شبیه خودم دیدم !!!!!
      واقا برام جالبه اون دوست هایی که میگن فقط به خودت و هدفت فکر کن خودشون چطور این کارو میکنن !!!! البته اگه مثل آقای yasin tahazadeh باشن حتما میتونن!!!

8. Top | #83
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط vahedeh نمایش پست ها
      آبجی گلم منم وقتی می خواستم ثبت نام کنم همینو میگفتم ولی الان که سه سال گذشته و احساس میکنم دارم بهترین سال های عمرمو از دست میدم میبینم نمیشه 9 ماه از سال و روزی 6 ساعت با بچه هایی که تنها دغدغه شون مدل کفش و لباسشونه باشی و تاثیر نگیری !!!! واقعا بعضی وقتا احساس می کنم دارم همه آیندمو از دست میدم !!!!! اینجا اولین جایی بود که آدمایی شبیه خودم دیدم !!!!!
      واقا برام جالبه اون دوست هایی که میگن فقط به خودت و هدفت فکر کن خودشون چطور این کارو میکنن !!!! البته اگه مثل آقای yasin tahazadeh باشن حتما میتونن!!!
      بابامن نگفتم همیشه پای چت وتلگرام ونت ایناباشیدولله مظورم این بودمحدودازش استفاده کنیدکنترل شده ازش استفاده کنید

9. Top | #84
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yasin tahazadeh نمایش پست ها
      بابامن نگفتم همیشه پای چت وتلگرام ونت ایناباشیدولله مظورم این بودمحدودازش استفاده کنیدکنترل شده ازش استفاده کنید
      میدونم .... متوجه منظورتون شدم به نظرم خانم DR.B هم که این حرف هارو بهتون زدن فقط به فکر بچه ها بودن که از حرفاتون تاثیر بدی نگیرن و گرنه من با نظرتون موافق بودم !!! بالاخره هر کس خودش بیشتر از هر کسی خودشو میشناسه میدونه میتونه از چیزی درست و به موقع استفاده کنه یانه !! من خودم چون می دونستم نمی تونم خودمو کنترل کنم اصلا دورو براین چیزا نرفتم !!!

10. Top | #85
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط vahedeh نمایش پست ها
      میدونم .... متوجه منظورتون شدم به نظرم خانم DR.B هم که این حرف هارو بهتون زدن فقط به فکر بچه ها بودن که از حرفاتون تاثیر بدی نگیرن و گرنه من با نظرتون موافق بودم !!! بالاخره هر کس خودش بیشتر از هر کسی خودشو میشناسه میدونه میتونه از چیزی درست و به موقع استفاده کنه یانه !! من خودم چون می دونستم نمی تونم خودمو کنترل کنم اصلا دورو براین چیزا نرفتم !!!
      سال کنکورم یک دوست داشتم هنگام غذاخوردنم کتاب دستش بودومن میگم اعتدال رعایت کنیم همین
      یاعلی

11. Top | #86
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      ازهمه دوستانی که بانظرات من افکارشون بهم خورده معذرت میخام
      یاعلی

12. Top | #87
      کاربر نیمه فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      چرا جناب طاها زاده اخراج شدن؟

صفحه 6 از 6 نخستنخست ... 56

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن