سلام به دوستان و کنکوریهای عزیز
بچه ها یه توصیه ی صمیمانه به همتون دارم اونم اینه که واقعا در دوران زندگی و کنکور که یکی از امتحانای زندگیه مراقب دوستاتون باشین
خب میگین ینی چی؟؟؟ الان میگم
1- در ایام سر نوشت ساز کنکور با افراد دورو و دروغگو دوستی نکنید .مطمئنم همتون تجربه برخورد با این آدما رو داشتید...مثلن بهت میگه چقد درس خوندی؟ تو صادقانه میگی 7 ساعت اون میگه وااااای من هیچی نخوندم اینو میگه که مثلن رقیب کشی کنه یا به قول خودشون توی چشم نیان...توی ایام کنکور یا باید تنها درس خوند یا با دوستای مصمم و با پشتکار که فقط تشویقتون کنن. کسی که پنچرت کنه یا آیه یاس بخونه شک نکن که دوست نیست... بخدا توی کنکور هیچکس جای هیچکسو نمیگیره..فقط هرکی مزد تلاششو میگیره...فکر نکن اگه به دوستت بگی چقد و چجوری خوندی اون جاتو میگیره و تو هیچی نمیشی.
2- اکثر افرادی که مجدد میخان در کنکور سراسری شرکت کنن با حجمه ی افکار منفی و پیشنهادات چرت و پرت از جانب دوستاشون مواجه میشن... مثلن خوده من...دوستام رشته های دره پیت میخونن و با رتبه های بالای 70 هزارشون که سال کنکور آوردن همش بمن میگن چرا تلگرام نیستی چرا واتساپ نداری و ازینحرفا... اونی که اینو داره بت میگه دلش به حال تو و سر نوشتت نمیسوزه... اگه گند بزنی کنکورتو فقط یه حیف شد میگه و ابراز هم دردی تصنعی باهات میکنه ولی تو نزار. شاید تو یسال سختی بکشی و تلاش کنی و یچیز خوب قبول شی و این افتخارت بشه اما کسی که صب تا شب خواب و خوراکش پای چت و عکس گرفتنه تهه افتخارش تعداد لایکا و کامنتاش باشه
3- من 3 تا از دوستای صمیمیم که پارسال هر 4 تامون دومین بار بود کنکور میدادیم نتیجه های مختلفی گرفتیم...من سال اول 10 هزار شدم..پارسال 3 هزار...الانم باز موندم...یکی از دوستام سال اول 700 شد گف واسه پزشکی میمونه ولی پارسال 4هزار شد و دیگه نموند و رفت میکروبیولوژی...الان داره توی گوش همه میخونه که کنکور هیچوقت نمونید یسال... آخرش پوچیه و اینا...اما نمیاد بگه که وقتی سال اول رتبش اومد رفت واتساپ نصب کرد و شب و روز اونجا بود... دوست دومم سال اول سه هزار شد و پارسال 4 هزار اونم رفت بینایی سنجی و نموند...دوست سومم پارسال 8هزار شد امسال 8هزار و پونصد...اونم رفت زیست الزهرا.... افرادی که از هدفتون منعتون میکنن و بی دلیل شما رو به شکست محکوم میکنن بدونین اول دلیل شکست خودشونو بهتون نمیگن....
4-زیاد پر حرفی کردم ولی میدونم اینایی که میگم مشکل خیلیاس...دیگه امیدوارم خودتون کلاهتونو قاضی کنید و چیزها و افرادی که مانع پیشرفت و پشتکارتون هستن رو از زندگیتون خط بزنید...چت و تلویزیون و گیم و مهمونی واسه کسی که هدفش پزشکی و دارو و دندون و رشته های خوبه سممه!
یه دوستی داشته باشین که با هم قرار بزارین که مثلن امشب دو ساعت بیشتر بیدار بمونید تست بزنید...یا صبحای زود همو بیدار کنید که بعده نماز درسو ب طراوت و شادابی شروع کنید... اگه ندارید تنها بخونید بهتره ولی اگه دارید از دستش ندید و باهم برای هدفتون بجنگید
دوستی با مردم دانا نکوست
دشمنه دانا به از نادانه دوست
دشمن دانا بلندت می کند
بر زمینت می زند نادانه دوست