ویرایش توسط viouna : 02 اسفند 1394 در ساعت 10:43
منونمره هام خیلی بهتره اس شماست دوتا 20دارم بقیه 19تا19/5دوتا 18/75اونم زمین دینی به من میگن نمراهات افتضآح اس تو همین سایت تازه الان یکی تایپیک زده حتی معدل20کمه دقت کن معدل20یعنی همه20گرفته .اولا که خیلی کمه20دوما باهمین معدل از خیلیا جلو میزنه سوما رقباتش واسه25%فقط با20تاس.ضررشو فهمید بع منم بگید.
من امسال لیسانسمو گرفتم اما دیدم چه فایده ارشد برم واسه همین تصمیم گرفتم واسه تجربی بخونم اونم دندون ولی دیدم نمره هام پایینه دو دل شدم ریختم به هم.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
نمیدونم چطوره ولی تاثیرش واسه تو کمتره مثلا جبرو چطور واسه تو تاثیر بدن بعد به معدل نیست نمره ات تو اون درسه
رشته ی خودت چیه؟؟پیشنهاد من اینکه فوق بخونم .اولا فوق فبول شدنش راحت تره خیلی. میتونی ی دانشگاه عالی قبول شی .دادش خودم 86کنکور ریاضی داد سر جلسه حالش بد شد شد11هزار چون سرباز بود رفت فیزیک اتمی سمنان قبول شد فوقشو 50و46شد تو رشته فیزیک شریف قبول شد و فتونیک که راجبع لیزره بهشتی .لیزرو رفت الان میگه با رتبه800همکلاس بوده که برق امیرکبیر خونده تو فوق رشته ها تو فوقزشناورن کلی پیشرفت کرد رشته خودتو ادمه بده
بله میتونی درصدات باید یکم بالا باشه ولی کاملا شدنی هستش
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
[CENTER]به امید خدا و با تلاش مستمر به هدفم میرسم
[SIZE=4]
سایت انتشارات نشردریافت ی مقاله راجبه ترمیم نمرات نهایی سوم دبیرستان یا ترمیم معدل چیست و چگونه اجرا خواهد شد؟ گذاشته بخونینش جالبه
ترمیم نمرات نهایی سوم دبیرستان یا ترمیم معدل چیست و چگونه اجرا خواهد شد؟ : نشر دریافت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)