X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آِیا معدل نهایی سوم در کنکور 95 تاثیر گذار خواهد بود؟!

رأی دهندگان
    267. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • بله

114 42.70%
    • خیر

153 57.30%
    صفحه 106 از 358 نخستنخست ... 696105106107116206 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1,576 به 1,590 از 5359
    1. Top | #1576
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 8MIT8 نمایش پست ها
      دوستان چرا اینطوری درخواست میفرستین ، خیلی ریلکسین ها ، چهارتا توپ و تشری بزنین و با تندی بحرفین بلکه تاثیر داشته باشه بابا
      چی بگیم اقا سجاد؟

2. Top | #1577
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      برای بار هزارم می گم...اینقدر به سازمان سنجش گیر ندین...این آموزش و پرورش بود که می خواست سوابق تحصیلی اعمال بشه...وگرنه سازمان سنجش از خوداشه که فقط کنکور باشه...مطمئن باشین آموزش پرورش اعتراض می کنه...الان سازمان سنجش از همه راضی تره...چون دوباره فقط کنکور مهمه...هرچی بدبختی می کشیم زیر سر این آموزش و پرورشه...

3. Top | #1578
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط biology115 نمایش پست ها
      اونوقت یعنی دوبار ثبت نام میکنن ، آره ؟؟؟؟؟
      نه برادر ! اشتباه متوجه شدین !!!
      یعنی الان اگه بگن تاثیر داره ثبت نام نمیکنید شما؟! همه ثبت نام میکنن ولی بعدش تو یه فرصتی اصلاحیه میدن اگه ببینن اوضاع وخیمه و جو متشنج !!!

4. Top | #1579
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      دوستان چرا اینطوری درخواست میفرستین ، خیلی ریلکسین ها ، چهارتا توپ و تشری بزنین و با تندی بحرفین بلکه تاثیر داشته باشه بابا
      داداش این عکس امضات رو براشون بفرستم چطوره؟؟؟
      الهی آنگونه زنده ام بدار که نشکند دلی از زنده بودنم...
      و آنگونه ام بمیران که به وجد نیاید کسی از نبودنم

5. Top | #1580
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط DARKSIDER نمایش پست ها
      مردونه بفرست ...

6. Top | #1581
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط EVRINA نمایش پست ها

چی بگیم اقا سجاد؟
      والا چی عرض کنم آبجی ، هر چی از دهان مبارک بیرون میاد دیگه

مثلاً این درخواست رو داشته باشن من دیشب فرستادم ، اینطوری حساب کار دستشون میاد

7. Top | #1582
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      ولی به نظر من تاثیر معدل برا چندسال حذف میشه..اما میان امتحانای اول و دوم هم نهایی برگزار میکنن بعدش دوباره تاثیر میدن ...
      قطعا همینطوره !اصلا از همون اول اول تاپیک هم همینو گفتم !!! ولی درصورتی امسال حذف میشه که فشارها زیاد باشه !!!

8. Top | #1583
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir0017 نمایش پست ها
      نه برادر ! اشتباه متوجه شدین !!!
      یعنی الان اگه بگن تاثیر داره ثبت نام نمیکنید شما؟! همه ثبت نام میکنن ولی بعدش تو یه فرصتی اصلاحیه میدن اگه ببینن اوضاع وخیمه و جو متشنج !!!
      ببین برادر

اگه تا زمان ثبت نام تاثیر معدل رو برداشتن ، یعنی دیوان عدالت سازمان با نفوذی هست

اما اگه خبری نشد ، یعنی دیوان عدالت هم کشک ...

9. Top | #1584
      کاربر انجمن

bazande
      نمایش مشخصات

لینک ارساله نظرو بدید لطفا...پیداش نمیکنم

10. Top | #1585
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      از نظر اینجانب مانعی نداره میتونی بفرستی موفق باشید

( دفتر استفتائات اینجانب ـ شنبه 17 بهمن 1394 ـ 10:15 )

11. Top | #1586
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      حتما ابطال میشه حتمااااا
      ویرایش توسط HAMED19 : 17 بهمن 1394 در ساعت 10:33

12. Top | #1587
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات

برادر سجاد ! اینجوری دیگه جواب نمیدن ! مثل جوابی که به خودتون دادن! خودت جاشون باشی تو این شرایط چه جوابی میدی ؟! (وقتی پاسخ گو یه سازمان م هستی اختیاراتت اجازه نمیده از الفاظ توهین آمیز استفاده کنی و تنها میتونی جواب طرف رو ندی و یا اینطوری جوابشو بدی)

13. Top | #1588
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      از نظر اینجانب مانعی نداره میتونی بفرستی موفق باشید

( دفتر استفتائات اینجانب ـ شنبه 17 بهمن 1394 ـ 10:15 )
      آقا عکسه آپلود نمیشه اونجا...نشد متاسفانه
      الهی آنگونه زنده ام بدار که نشکند دلی از زنده بودنم...
      و آنگونه ام بمیران که به وجد نیاید کسی از نبودنم

14. Top | #1589
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mpcbahrami نمایش پست ها
      لینک ارساله نظرو بدید لطفا...پیداش نمیکنم
      سیستم ارسال درخواست
      مردم شهری که همه در آن می لنگند ,
      به کسی که در آن راه می رود می خندند .

15. Top | #1590
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir0017 نمایش پست ها
      برادر سجاد ! اینجوری دیگه جواب نمیدن ! مثل جوابی که به خودتون دادن! خودت جاشون باشی تو این شرایط چه جوابی میدی ؟! (وقتی پاسخ گو یه سازمان م هستی اختیاراتت اجازه نمیده از الفاظ توهین آمیز استفاده کنی و تنها میتونی جواب طرف رو ندی و یا اینطوری جوابشو بدی)
      میدونم داداشی ، بنده هم نگفتم الفاظ توهین آمیز به کار ببرین ، بلکه عرض کردم یکم تند و با عصبانیت متن درخواست رو بفرستین تا بلکه مفیده فایده باشد ان شاء الله

صفحه 106 از 358 نخستنخست ... 696105106107116206 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 17 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 17 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

100، baraye، com، home، http، ﭼﻮﻥ، ﮐﻪ، ﯾﮏ، ﺁﺯﻣﻮﻥ، ﺍﯾﻦ، ﺍﺯ، ﺍﻋﻼﻡ، ﺑﺎ، ﺑﻮﺩﻥ، ﺗﺠﺮﺑﯽ، ﺟﻬﺖ، ﺧﺪﺍﯾﯽ، ﺩﺭﺱ، ﺯﺑﺎﻥ، ﺷﺮﻭﻉ، ﻓﻘﻂ، ﻣﺎﻩ، ﻣﻦ، ﻣﻮﺭﺩ، ﻧﺘﺎﯾﺞ، ﻧﻬﺎﯾﯽ، ﻧﻮﻉ، ﻫﺮ، ، news، page، php، show، فقط، فیزیک، فکر، فایل، فارس، فارغ، فرق، فرصت، فضای، فعلا، فعال، قوانین، قانون، قانونی، قبل، قبول، قرار، قسم، قضاوت، قضایی، قطعی، قطعا، كنكور، كند، كه، كسي، لینک، لیسانس، لازم، لحاظ، لطفا، لغو، مقاومت، مقابل، مقابله، مقطع، ممکنه، من، منکه، منتشر، منتظري، منتظری، منظور، مهم، موفق، مونده، موافقید، موثر، مورد، موضوع، می، میکنید، میگم، میگن، میاد، میبره، میتونن، میتونه، میخواهم، میدم، میدونید، میره، میشه، میشه؟، مگر، ما، ماده، مبنی، متوقف، متوجه، متوسطه، مثل، مثلا، مثبت، مجلس، مجاز، مجازی، محمد، محکوم، مختلف، مدیر، مدتی، مدرك، مربوط، مربوطه، مردم، مسیر، مستقیم، مشکل، مشاوره، مشاوره تحصیلی، مشخص، مشغول، مصوبه، مصوبات، مصاحبه، مطلب، مطابق، معلوم، معمولی، معدل، معدلم، معدلشون، نفر، نفس، نفعمه، نقض، نمونه، نمیکنم، نمیگیره، نمیدونم، نمره، نمرات، چند، چه، نهم، نه؟، نهایی، نوع، چی، نیم، چیه، چیزی، نیست، نکنه، نام، نامش، نتيجه، نتیجه، نتایج، نتایج کنکور، نثار، نحوه، نخواهد، ندادم، ندادن، ندارم، نداره، نذری، چرا، نسبت، نشود، نشد، نظام، نظام وظیفه، نظر، نظر سنجی، نظرم، نظرتون، هم، هممون، همچنین، همه، همین، همیشه، همگی، همان، هنوز، هندسه، هنر، هوا، هيأت، هی، هیچوقت، هیچکس، هیأت، ها، های، هایی، هر، هس، هست، هستم، هستش، وقفه، وقت، ول، ولي، ولی، وي، وی، واقعا، وضع، وظیفه، يكي، يا، یه، یک، یکی، یا، یاد، یعنی، کلیه، کمک، کنم، کنن، کنه، کنیم، کنید، کنکور، کنکور 95، کنکور سراسری، کنکوری، کنکور؛، کند، که، کپی، کامل، کار، کاری، کاربران، کاردانی، کارشناسی، کرد، کردم، کردن، کرده، کسی، کسایی، کسب، کشور، گفت، گفتم، گفته، گوش، گیر، گذار، گذاشتن، گذاشته، گذشته، گرفتم، گرفته، گروه، گردش، گزينه، گزارش، ۱۰، ۹۳، ۹۴، پيام، پی، پیدا، پیروز، پیش، پانزدهم، پایین، پاسخ، پاسخگویی، پخش، پذيرش، پذیرش، پرورش، پرداخت، پرسش، پزشكی، پزشکی، پس، www، آقای، آموزی، آموزان، آموزش، آموزشی، آن، آنلاین، آنچه، آنها، آینده، آیین، آیا، آپلود، آپارات، آب، آبان، آخر، آذر، آذرماه، آرشیو، آزمون، آزاد، اقا، الكترونيكي، الآن، الان، اموزش، امید، امیدوار، امکان، اما، امتحان، امتحان نهایی، امتحانات، امر، امروز، انقد، انتخاب، انجمن، انجام، اند، انساني، انسانی، اهمیت، اول، اولین، اومده، اون، اونی، اوج، اين، اينطور، این، اینم، اینه، اینو، اینکه، اینجا، ایا، ایران، اکثر، اگه، اگر، ابطال، اثر، اجرا، اجرايي، اجرای، اجرایی، اخبار، اخذ، اخر، اخرین، ادامه، اداری، ادبیات، ارسال، از، ازای، اسلامی، اسم، اساس، است، استفاده، است،، اشکال، اشتباهی، اشعار، اصلا، اصول، اطلاع، اعلام، اعلامیه، اعمال، اعتراض، اعتراضات، بلاخره، بمونه، بچه، بند، بنده، به، بهمن، بهتر، بهترین، بهداشت، بود، بودن، بوده، بود؟، بیاد، بیشتر، بک، بکنیم، بگم، با، باقي، بالا، بالای، بالاتر، بالاست، بايد، باید، بار، بارها، باز، بازم، باشم، باشن، باشند، باشه، باشیم، باشگاه، باطل، بتونه، بحث، بخونیم، بخونید، بخونش، بخدا، بد، بدن، بده، بدون، بدونید، بدین، بدید، بدانیم، بداند، بذارید، بر، برنامه، برای، بردارن، برداشته، برداشته شدن سوابق تحصیلی، بزنم، بزنن، بزنه، بزرگی، بسیار، بشم، بشه، بعیده، بعد، بعدا، تلاش، تمام، تنهایی، توکل، توکلی، توانید، توجه، توش، توضيح، توضیح، تک، تأثير، تأثیر، تا، تایید، تاپیک، تابستان، تاثير، تاثیر، تاثیر مثبت، تاثیر معدل، تاثیر سوابق، تاثیری، تاثیرگذاری، تازه، تحصيلي، تحصیل، تحصیلی، تر، ترمیم، ترمیم معدل، تره، تراز، تست، تشکر، تشریحی، تصویب، تصویری، تضمینی، تغییر، جلو، جلوگیری، جمهوری، جمعه، جای، جبران، جدید، جدیدی، جدا، جریان، جزئيات، جعفر، حق، حقوق، حل، حلی، حوزه، حال، حالی، حالا، حجم، حداقل، حداکثر، حذف، حسين، حسابان، حضوری، خلاف، خلاص، خلاصه، خوندن، خواهم، خواهد، خواست، خوب، خوبی، خود، خودم، خیلی، خیلیا، خارج، خبر، خبرنگار، خبرگزاری، خدمت، خدا، خدایی، خستگی، خصوص، دفترچه، دلتون، دو، دوم، دوره، دوست، دوستان، دوستانی، دوستای، ديوان، دیماه، دینی، دیوان، دیگه، دیپلم، دکتر، دانش، دانش آموزان، دانشگاه، دانشگاه آزاد، دانشجو، داوطلبان، داد، دادن، داده، دارم، داره، داریم، دارای، دارد، دارد؟، داشت، داشتن، داشته، داغ، دبيرستان، دبیرستان، در، در کنکور، درود، دروس، درباره، درج، درخواست، درخواستی، درس، درسال، درصد، درصدی، ذهنمو، رقمی، رو، روابط، روز، روش، رياضي، ریاضی، رئیس، را، راه، راهنما، راي، رای، رابطه، راحت، رتبه، رشته، رضا، رعایت، زنده، زندگی، زیاد، زیادی، زیر، زیست، زبان، زحمت، زد، زدن، زده، سنجی، سنجش، سنجش؟، سه، سوم، سومم، سوی، سوال، سوالی، سوابق، سوابق تحصیلی، سوابق،توكلي،كنكور، سیما، سیمای، سال، سال سوم، سال‌های، سايت، سایت، سازمان، سازمان سنجش، سخنرانی، سر، سراسري، سراسری، سربازی، سردرگمی، شما، شهریه، شهریور، شهریورماه، شود، شورای، شیمی، شیوه، شکایت، شکر، شامل، شاید، شبكه، شبهه، شبکه، شخصیت، شد، شدن، شده، شروع، شرایط، شرع، ششم، صفحه، صوتی، صورت، صورتی، صادر، صدور، صدا، صرفا، ضمن، طبق، طرفه، طرح، ظلم، علمی، علوم، علاقه، علت، عمل، عمومي، عمومی، عنوان، عوض، عالی، عادلانه، عبارت، عدم، عدالت، عربی، عزیز، عزیزم، غیر

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن