عاغا من شب و روز جون دادم تا ی معدل توپ کسب کنم خاک بر سر این مملکت که نمیدونه با خودش چند چنده
بله
خیر

الان كه كامل رفتم صورت جلسه رو ديدم فهميدم كه خود سنجش هم از خودش دفاع كرد و تو جلسه ها هم رييس و نماينده هاش بودن مثل اين ميمونه كه من برم از ايكس شكايت كنم بعدش راي به نفع من بدن بعد منتظر اون بمونيم!! كه اين با عقل جور در نمياد چون اون حق اعتراضشم كردش تازه تو اون جلسه ها يه عالمه وزير و كله هاي مملكت بودن توش پس الكي نيست

نه دیگه....اینو دیگه نمیتونن روش سرپوش بزارن چون قضیه خیلی جدیه!!ایشالا که تا فردا اعلام بشه که تاثیر معدل هیچ اثری در کنکور دیگه نداره و فقط 100 درصد کنکور ملاک بشه که دیگه خیال همه راحت باشه و دوباره مردم نخوان برن ترمیم معدل یا دیپ مجدد بگیرن یا....ایشالا که تا فردا کامل برش دارن کلکشو بکنن بره
![]()
تا وقتی تاثیر سوابق تو قسمت مطلب ویژه هست نمیشه چیزی گفت...
ولی بعید میدونم سنجش زیر بارش بره و بخواد اشتباه خودشو قبول کنه اونم در صورتی که چند ماه قبل در مورد سوابق تحصیلی بیانیه داده...
مثل هر طرح دیگه هم حق خیلیا ضایع میشه هم به خیلیا حقشون میرسه...
حق کسایی که درست حسابی نشستن واسه دیپلم خوندن و بهونه نیوردن یا نشستن دیپلم مجدد گرفتن از بین میره...
از اون طرف به کسایی هم که به دلایلی نتونستن بخونن یا نخواستن بخونن فرصتی داده میشه تا خودشونو ثابت بکنن...
بهترین کار اینه که تاثیر به صورت فقط مثبت باشه...ولی نه این وقت سال اون هم یک دفعه ای...
باید قبل از امتحان نهایی خرداد بچه ها فکرشو میکردن یا حداقل قبل دی ماه نه این زمان...
در کل هیچوقت هیچی تو اینجا با عقل جور در نمیاد...

من به هیچ وجه منکر مردونگی اونا نیستم قبول داری هر چی ی حدی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟باباش رفته جنگیده به بچه اونچنان مربوط نیست گیریم که مربوط هر چی ی حد و اندازه ای داره.....حدو اندازه.............حدو اندازه نه اینکه 4 تا صفر رتبه رو بندازن...بابا های اونا همونایی که جونشونو واسه نفس کشیدن منو تو دادن خوب معنی عدالتو میفهمیدن...خوب
در حال حاضر 32 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 32 مهمان)