خب پ امسال 60 درصد زبان میزنی....!!!!
زبان :
زبان باید هر روز ، روزی یک ساعت مطالعه بشه .
هیچی دیگه پاااااااااااااااااااایه و اساااااااااااااااااس زبان کنکور کاملابر عکس عربیه.یعنی چییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی اینکه تمام زبان کنکور بر پاییه لغت و معنی قرار گرفته .
به خاطر همین میخامبرنامه اختصاصی زبان دکتر شهاب اناریرو که رایگان روی وبلاگش گذاشته اینجا بزارم .
منتها قبلش باید یه چیزی بگم ؛ اونم اینه که اگه زبانتون ضعیفهلازم نیستکه 9 جلسه ی اول برنامه رو طبق برنامه برین . البته حتی اگه زبانتون هم قویه باز منتوصیه نمیکنماین کار رو .
به همین خاطر پیشنهاد میکنم 9 جلسه اول برنامه دکتر شهاب اناری رو به30 جلسهتبدیل کنید بعد دوباره همراه با برنامهدکتر شهاب اناریپیش برید .
یه نکته رو هم بگم که برای دانلود این برنامهباید آدرس ایمیلتون رو حتما وارد کنید .
لینک :https://shahab.sendlane.com/view/shi...omi-konkoor-95
منابع خوب :
زبان جامع شهاب اناری انتشارات مبتکران که یه لغت نامه هم همراهشه .
درک متن به زبان ساده اناری انتشارات مبتکران که بازم یه لغت نامه همراهشه ...
... و نترسیم از متن کیاسالار انتشارات شبقره .
زبان کیا سالار انتشارات شبقره .
خدایی ساده ترین درسه زبان زیر 70 گرفتن = از دست دادن موقعیتالبته من عربیم داوغونه شدید اما زبان توووووووووووووپ :d
الان وقت این چیزی که میخوام بگم نیس چون وقت کمه دیگه. ولی اگه میخوای زبانت خوب بشه چی انگلیسی چه عربی یا هر زبان دیگه، وقت بذار فیلمای زبان اصلی بدون زیرنویس ببین و آهنگ زبان اصلی گوش کن. من 10 سال بود کلاس زبان میرفتم دیگه از چترباکس شروع کرده بودم.همه چیم خوب بود جز مکالمه و گرامر. از وقتی افتادم رو خط سریالای انگلیسی به قدریییییییییییییییییییییی ییییییییییییی پیشرفت کردم که نگو!!!!!!!!!!
اصلا اساس زبان اینه: اول باید بشنوی که بتونی حرف بزنی.گرامرشم همینطوری یادمیگیری
سلام دوستان.من رتبه کنکور زبانم 21000شده و رتبه کشوریم 76000...منطقه3هستم.اصلا انتخاب رشته نکرده بودم الان میخوام واسه تکمیل ظرفیت سراسری انتخاب کنم.رشته اموزش زبان انگلیسی رو میخوام.بنظرتون قبول میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)