منم می خوام لغآت بخونم 1/2/3وهرشب درک مطلب کارکنم ولغآت جدید یاذاشت چه خوب توام نمی خونی من درسامنم حوصلم نمی کشه کلا دوست دارم تست بزنم ولی میگن لازمه بخونی من هی وقت میزارم براش ولی نمی خونم
منم می خوام لغآت بخونم 1/2/3وهرشب درک مطلب کارکنم ولغآت جدید یاذاشت چه خوب توام نمی خونی من درسامنم حوصلم نمی کشه کلا دوست دارم تست بزنم ولی میگن لازمه بخونی من هی وقت میزارم براش ولی نمی خونم
استارتر من درجواب یکی که گفته بودم مبتکران حجم قواعدش زیاده خیلی سبز گفتم که حجم تستاش معقوله وقواعدم خوب توضیح داده
بله نگران نباشید .
توی پایان هر بسته یه آزمونک وجود داره که یه آزمون کوچیکی گرفته میشه که همشون هم تستای سراسرین .
اونجا دوباره کاربرد تمام قواعد رو توی حل تست میبینید و متوجه میشید .
مثلا صفحه 5 و اوایل صفحه 6 آزمونک وجود داره که به حل تستای سراسری میپردازه . اونجا متوجه میشید که چطوری باید از این قواعد استفاده کرد .
ویرایش توسط ah.at : 12 بهمن 1394 در ساعت 22:43
ای کاش عکسا رو به فایل pdf تبدیل میکردی میذاشتی اینطوری بهتر بود استارتر جان
ولی بازم دمت گرم ، زحمت کشیدی
داداش اگه امکانش هست برام میلش کنی ثواب داره من اینترنتم نفتی اکه امکانش هست هم عکس ها رو بفرست به میلم ممنونت میشم yaser.ch70@gmail .com
سلام
توجه :در تاپیک های درسی فقط باید حول موضوع تاپیک بحث هایی صورت بگیره --- در غیر این صورت پست های گذاشته شده اسپم محسوب میشه
به کاربرانی که در این تاپیک اسپم دادند اخطار هایی داده شد
موفق باشید و سربلند
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
ویرایش توسط T!G3R : 13 بهمن 1394 در ساعت 00:28
داداش من منم میخوام استفاده کنم ولی واقعا گیج شدم از کجا شروع کنم سیو کردن چی به چی شد کاش همشو میکردی تو یه فایل زیپ بعد اپ میکردی
بالاخره عوضش کردم : ))
خب چی بزارم؟؟
اها بازم حقیقت : دارم دیوونه میشم : (((((((((((((((
ممنونم گفتم اینترنت خودم نفتی یعنی سر عتش پایینه عکس هل رو نصفه باز میکنه yaser.ch70@gmail.com.مرسی
سلام دوستان عکسا رو به فایل PDF تبدیل کردم امیدوارم مفید باشه .
لطفا نظرتون رو درباره کیفیت فایل بگید ؛ اگه بد بود تا فایل PDF تایپی رو قرار بدم .
لینک دانلود هم اینجا تو این پست و هم اولین پست اضافه شد .
لینک دانلود :
http://s7.picofile.com/file/82409516...D9%87.zip.html
ماشالله حجم خخخخ
فکر کنم همین عکسای قبل رو توی توی یه فایل پی دی اف گذاشتی درسته؟
راستش لگه بتونی تایپی انجام بدی خیلی عالیییی میشه هم حجمش خیلی خیلی کم میشه هم خوانا میشه
ممنون میشم اگه انجام بدی
من 4 تا گرامر رو توی یه دقیقه میزنم....راحت ترین مبحثی که تو طول دوران زندگیم خوندم و خیلی خوب یاد گرفتم همین گرامر زبان بود...هر سال سریع نخونده گرامرا رو میزنم...واقعا هیچ چیز خاصی نداره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)