سلام دوستان .
من پشت کنکوریم . سومین باریه که میخام کنکور بدم .
تو سال اول کنکورم ( 93 ) زبان رو 20% زدم . که به خاطر کمبود وقت فقط تونستم 4 سوال اول گرامر و یه سوال گرامر کلوز تست رو جواب بدم اونم تو یه بازه زمانی خیلی کوتاه و سریع ( 2 دقیقه ) .
سال دوم هم که همین کنکور قبلی میشه ( 94 ) زبان رو 40% زدم که باز هم وقت کم آوردم و مراقب اومدو دفترچمو برد . اما نکته اینجاست که باز هم من تونستم خیلی خیلی سریع توی 2 دیقه 5 سوال گرامر که 20% میشه رو به راحتی بزنم .
میدونم که خیلی از دوستان از گرامر متنفرن و ازش فراری . به خاطر همین دور این 20% رو خط میکشن در حالی که کاملا در اشتباهن . البته خب حق هم دارن واقعا اگه کسی بخاد گرامر رو از پایه شرو کنه به خوندن و سال به سال همه رو بخونه و تست بزنه و مرور بکنه و ... خیلی وقت گیره و حتی امکان داره که هم نتونه به گرامرا جواب بده .
به خاطر همین تصمیم گرفتم همون منبعی که خودم استفاده میکنم رو هم در اختیار شما دوستای گلم قرار بدم .
حالا منبعی که من ازش استفاده میکنم یه جزوه ی فوق العادس و کاملا تکنیکی و فوق العاده کم حجم ( 22 صفحه با تست و مثال و آزمون ) . ینی شما اگه زبانتون هم صفر باشه و حتی الف بای گرامر سال دوم راهنمایی رو هم بلد نباشین به راحتی با این جزوه میتونین توی دو دقیقه 5 تا سوال گرامر رو جواب بدین . چون کاملا تکنیکی گفته .
این جزوه ماله دکتر محمد جواد ترکاشوند هستش . البته این جزوه رو از رو دی وی دیاشون که ماله موسسه پژوهندگان ( فرایند پاسخ ) هستش برداشتم . قیمتش هم حدودا 60 تومن بود .
ببخشید که نمیتونم یه جا همشو بزارم . با گوشی مادرم ازشون فقط تونستم عکس بگیرم . خخخخخخخ خودتون که دیگه میدونید چرا؟؟؟؟؟ خخخخخخخخ موقع کنکور گوشی موشی تعطیل
البته کیفیتشون خیلی خوبه .
امیدوارم که تونسته باشم یه کمکی به دوستای گلم کرده باشم .
دوستان ، به همه توصیه میکنم که همه عکسا رو سیو کنید .
به خدا ضرر نمیکنید .
دوستان لینک دانلود فایل PDF اضافه شد :
لینک :
http://s7.picofile.com/file/82409516...D9%87.zip.html