اعتراف میکنم که به امسال هم دارم گند میزنم ، با این که همه چی دارم بازم دنبال بهونه هستم،مامانم حق داره بهم غر بزنه،من دارم همه رو ناامید میکنم.خیلی حالم بدههههه،فقط خدا میتونه نجاتم بده!!![]()
![]()
اعتراف میکنم که به امسال هم دارم گند میزنم ، با این که همه چی دارم بازم دنبال بهونه هستم،مامانم حق داره بهم غر بزنه،من دارم همه رو ناامید میکنم.خیلی حالم بدههههه،فقط خدا میتونه نجاتم بده!!![]()
![]()
همه زندگی مرا
لا به لای آغوشت
آرام،تکان تکان بده...❤
اعتراف میکنم خیلی وقت تلف کردم دیگه بسه بلاتکلیفی میخوام امروزم با فردام متفاوت باشه به سوی پیشرفت![]()
اعتراف میکنم در مقایسه با دوستام مرغ مصنوعی هستم
ولی در مقایسه با پسر عموهام که اصفهان بزرگ شدن ... ببر مازندران !!![]()
اعتراف میکنم
حالی که الان دارم رو فقط چند بار تو عمرم داشتم
در عین حال که خیلی ناراحتم،اما سعی میکنم خودم رو خوب کنم
حق حضانت برای تو ، درد زایمان برای من! نام خانواده برای تو ، زحمت خانواده برای من ! چهار عقد ، برای تو ، حسرت عشق برای من ! هزار صیغه برای تو ، حکم سنگسار برای من ! هوس برای تو ! عفاف برای من ! هــــــــــــــزار ســـــــال گذشت این مرض درمان نشد !! همه چیز برای تو ؛ و هیچ برای من .. براستی زن بودن کار مشکلی است : مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی ، همانند یک مرد کار کنی ، شبیه یک دختر جوان به نظر برسی و مثل یک سالمند فکر کنی؛... .
"سیمین دانشور"
اعتراف میکنم خیلی تنبل و بی اراده ام
اعتماد به نفس فوق العاده پایینی دارم
یه چیز کوچیک خیلی منو بهم میریزه.....![]()
اعتراف میکنم برای امتحان نهایی فردا هیچگونه زمین شناسی یی مطالعه نکردم و صرفا به تقلب توسط مدیر حوزه اکتفا خواهم نمود. خدا منو ببخشه
آقا اعتراف میکنم امتحان پایان ترم زمین هیچی نخونده بودم! بعد یه سال نخوندن نمیشد تو یه شب این همه جک و جونور رو حفظ کرد که!! با توکل به خدا رفتیم سر جلسه: اولش یکم از تجربیات دوستان استفاده کردیم هرچی حساب میکردم در صورت درست بودن تقلب ها بازم 6 نمره میشداین بود که تصمیم گرفتم دست به اکتشاف بزنم!!!! آقا از بچگی هرچی مستند تو تلویزیون دیده بودم رو تو برگه نوشتم کمی از درس های دیگه کمک گرفتم(تا این حد که در جواب دلالیل انقراض دایناسور ها نوشتم قضا و قدر الهی
) اونجا بود که خدا گفت چشت دراد گناه داری جواب اومد شدیم 10 قبول!
ولی من الانم درک نکردم زمین رو چرا تو کنکور میدن وقتی هیچ تاثیری نداره فکر کن پول دبیر زمین،هزینه برگزاری،چاپ کتاب،طرح سوال و ... با حذف این درس ذخیره میشه.
مسئولین رسیدگی کنن لطفا!
ویرایش توسط jarvis : 23 دی 1394 در ساعت 20:38

اعتراف میکنم روز 40 فوت مادربزرگم وقتی رفتیم اونجا
اونجا دوتا قبرستون بود یه قبرستون کنارش بود که هیچکی اونجا نمی رفت قدیمی بود وخیلی خیلییییییییییی ترسناک
وقتی میرفتی داخلش احسلس میکردی واقعا ارواح دورتن
من با پسرخالم با داداشم شیطنتمون گل کرد تنهایی رفتیم توی اون قبرستون
بعدش اون دوتا تصمیم گرفتن یکی از قبرارو نبش قبر کنن اومدن با یه چوب قبرو ازجاش کامل تکون دادان بعدش زیرش یه عقرب سیاه بود دوتاشون فرار کردن منم دنبالشون
حالا فهمیدم گناه بوده خدا من نبودما ولی بازم غلط کردم
.............................................
ولی من هنوز تو فکر اون پیرمردیم که احساس میکنم تو قبرستون یه لحظه دیدم بعدش ناپدید شد![]()
work hard so that your idols become your rivals.سخت تلاش کن تا الگوهات تبدیل بشن به رقیبات✊🏃
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
شما وقتی می خواستید راه رفتن را یاد بگیرید،دوره های آموزشی گذراندید؟
نه!
فقط تلاش کردید، شکست خوردید و دوباره تلاش کردید و موفق شدید.
الان چرا این کاررا نمی کنید؟👊✊
اعتراف میکنم هیچ درد ودل کردنی مثل درد ودل یه خواهر وبرادر نمیشه... یعنی توی این چن وقت فهمیدم مهم نیست توی دنیای واقعی دوست هم جنس صمیمی داشته باشی....مهم اینه که یه برادر امروزی و منطقی داشته باشی که بتونی از همه چی باهاش حرف بزنی...حتی اتفاقاتی توی فضای مجازی برام پیش میاد... حس خوبیه که از همه دوستام خبر داره.... حس خالی بودن... حس اینکه مثل یه کوه که همیشه پشتمه ... دوست ورفیق به معنای واقعی
در حال حاضر 67 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 67 مهمان)