خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 5 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 74
    1. Top | #16
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط LeftBehind نمایش پست ها
      چرا کشش سطحی؟ متوجه نمیشم. دلیلش باید چسبندگی باشه ن کشش سطحی. اصلا همه بند ها رو توضیج بدین چرا غلطن یا چرا درست.
      picture15.jpgpicture16.jpg
      شاید متن کتاب بد نباشهpicture17.jpgpicture18.jpg
      ویرایش توسط drmoslem : 09 بهمن 1394 در ساعت 17:10

2. Top | #17
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      @drmoslem
      کداب درسی رو خوندم. این چند صفحه به من میگن گزینه ه درسته ن گزینه د. میشه دلیل غلط بودن ه و همینطور صحیح بودن د رو بگین؟

3. Top | #18
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      @drmoslem
      کداب درسی رو خوندم. این چند صفحه به من میگن گزینه ه درسته ن گزینه د. میشه دلیل غلط بودن ه و همینطور صحیح بودن د رو بگین؟
      picture19.jpg
      بعد اون سوراخ انقدر ریز هست که حتی از قطر لوله مویین هم کمتر هست و به علت چسبندگی سطحی با همون سوراخ هم اب بیرون نمیریزه
      ویرایش توسط drmoslem : 09 بهمن 1394 در ساعت 17:23

4. Top | #19
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط drmoslem نمایش پست ها
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: Picture19.jpg
مشاهده: 54
حجم: 34.3 کیلو بایت
      بعد اون سوراخ انقدر ریز هست که حتی از قطر لوله مویین هم کمتر هست و به علت چسبندگی سطحی با همون سوراخ هم اب بیرون نمیریزه
      گرینه ه رابجه چسبندگی بین مولکولهای اب و شیشه حرف میزنه... بعکس گزینه د که من میگم غلطه راجبه نیروهای بین ملکولی ابه حرف میزنه ک معمترینش پیوند هیدروژنه. تو هم نطرت با من یکیه فقط میگی د درسته.

5. Top | #20
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      4-104-.jpg
      چسبناکی آب گزینه ه منظورش پیوند هیدروژنی است
      کشش سطحی آب گزینه د هم منظورش شکل بالاست
      البته سطح سوال بالاست طراح خواسته اذیت کنه وگرنه واژه چسبناکی واژه خیلی خوبی نیست بهتر بود بگه پیوند هیدروزنی
      ویرایش توسط drmoslem : 09 بهمن 1394 در ساعت 17:33

6. Top | #21
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط drmoslem نمایش پست ها
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: Picture19.jpg
مشاهده: 54
حجم: 34.3 کیلو بایت
      گرینه ه رابجه چسبندگی بین مولکولهای اب و شیشه حرف میزنه... بعکس گزینه د که من میگم غلطه راجبه نیروهای بین ملکولی ابه حرف میزنه ک معمترینش پیوند هیدروژنه. تو هم نطرت با من یکیه فقط میگی د درسته.

7. Top | #22
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      یه چیزی تو این مایه هاست که اب میتونه یه فشاری رو تحمل کنه بالاخره ستون اب یه فشاری داره مثلا پاره نمیشه
      images.jpg
      %DB%8C%DB%8C%DB%8C.jpg
      ویرایش توسط drmoslem : 09 بهمن 1394 در ساعت 17:43

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام. من فکر نیکنم تایپیک فقط هدر دادن انرژیه.... اینکه یکی دو نفر که سطح فیزیکشون پایینه بیان برن یه تایپیک بزنن و چهارتا سوال اجق و ** بریزن توش که نه به درد کنکور میخوره نه دبیرستان و بیان انرژی اونایی که میتونن چهارتا سوال برای بقیه حل کنن رو بگیرن کار فوق العاده احمقانه ای هست
      بدترین قسمتش اینکه اونی که سوال رو میزاره خودش توانایی حل نداره بلکه میخواد جوابو از یه جایی کپی کنه و بزار توی پست.

در مورد این سوال به نظر من کشش سطحی هست.
      قبل از اینکه سوراخ ایجاد بشه معادله نیرو رو توی اون نقطه بنویس....نیروی کشش سطحی توی هر نقطه برابر نیروی فشار بعلاوه وزن جسم باید باشه. بنابرین وقتی سوراخ اتفاق بیافته دلیلی نداره آب بریزه بیرون
      ضمنا فشار توی کل لوله مویین ثابت میمونه و برابر فشار اتمسفر هست. بنابرین وقتی از یک طرف دوباره فشار برابر اتمسفر بشه دیگه بیرون نمیریزه، نیروی وزن هم توسط کشش سطحی تحمل میشه. مگه اینکه سوراخ خیلی بزرگ باشه ودیگه شرایط مویین بودن رو نداشته باشه
      باقی گزینه ها غلط بودنشون واضحه

9. Top | #24
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      @neginsotude
      به نظر تو شکل سطح اب در نقطه a ی سهمیه رو به داخل ظرف یا ی سهمیه رو با بیرون ظرف یا هیچکدوم و ی خط راسته مماس ب جداره س؟ کل اتفاقی ک توی لوله مویین میفته وقتی لول به سطح اب تماس پیدا میکنه رو توضیح بده. اکه قبل از تماس شرایط خاصی حاکمه اونا رو هم توضیح بده.
      انفدرم تند صحبت نکن. مناسب شخصیت تو نیست. هرچند اون اوایل ک من خودم اومدم اینجا نمونه ای بدتر از تو بودم.
      ویرایش توسط Phenotype_2 : 09 بهمن 1394 در ساعت 20:35

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      @neginsotude
      به نظر تو شکل سطح اب در نقطه a ی سهمیه رو به داخل ظرف یا ی سهمیه رو با بیرون ظرف یا هیچکدوم و ی خط راسته مماس ب جداره س؟ کل اتفاقی ک توی لوله مویین میفته وقتی لول به سطح اب تماس پیدا میکنه رو توضیح بده. اکه قبل از تماس شرایط خاصی حاکمه اونا رو هم توضیح بده.
      انفدرم تند صحبت نکن. مناسب شخصیت تو نیست. هرچند اون اوایل ک من خودم اومدم اینجا نمونه ای بدتر از تو بودم.
      سلام. اولا منظورم به شما نبود. منظورم اینکه کسایی مثل شما که میتونن رفع اشکال کنند، چرا باید بیان انرژی شون توی اینجا هدر بشه؟ به جای اینکه واسه بچه ها چیزی که واقعا به دردشون میخوره رو حل کنن؟

11. Top | #26
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط neginsotude نمایش پست ها
      سلام. اولا منظورم به شما نبود. منظورم اینکه کسایی مثل شما که میتونن رفع اشکال کنند، چرا باید بیان انرژی شون توی اینجا هدر بشه؟ به جای اینکه واسه بچه ها چیزی که واقعا به دردشون میخوره رو حل کنن؟
      ممکنه انرژی به شکل غیر قابل استفاده ای هدر بره... در این مورد حق با توه. ولی این منم ک انتخاب میکنم چه چیزی درسته و چه چیزی غلط. من انتخاب میکنم جواب کی رو بدم و جواب کی رو ندم. چ چیزی باعث میشه تو هی سر مسلم داد بزنی؟ مسلم احتمالا دلایل منطقی خودش رو داره. مثالا ممکنه دلیلش این باشه که مثله ای لزت خاصی بهش داده باشه و بخاد این لزت رو به بقیه به اشتراک بزاره... پس مسلم فرایند قابل ستایشی رو انجام داده. منتها فرایندی ک تو خودتو درگیرش کردی، نه یابل ستایش بلکه محکومه.

بقول استادم اقای محمد نادری بزار بینمون فیزیک جاری باشه. اتفاقی ک توی لوله مویین میفته رو توضیح بده. به نظر میرسه تو چیزی میدونی ک من نمیدونم.

12. Top | #27
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ممکنه انرژی به شکل غیر قابل استفاده ای هدر بره... در این مورد حق با توه. ولی این منم ک انتخاب میکنم چه چیزی درسته و چه چیزی غلط. من انتخاب میکنم جواب کی رو بدم و جواب کی رو ندم. چ چیزی باعث میشه تو هی سر مسلم داد بزنی؟ مسلم احتمالا دلایل منطقی خودش رو داره. مثالا ممکنه دلیلش این باشه که مثله ای لزت خاصی بهش داده باشه و بخاد این لزت رو به بقیه به اشتراک بزاره... پس مسلم فرایند قابل ستایشی رو انجام داده. منتها فرایندی ک تو خودتو درگیرش کردی، نه یابل ستایش بلکه محکومه.

بقول استادم اقای محمد نادری بزار بینمون فیزیک جاری باشه. اتفاقی ک توی لوله مویین میفته رو توضیح بده. به نظر میرسه تو چیزی میدونی ک من نمیدونم.
      من که ادعای دونستن نکردم. میگم توی پایین لوله فشار برابر فشار اتمسفر هست، توی بالا هم دوباره فشار برابر فشار اتمسفره. پس نیروی فشار دو طرف لوله یکه. حجم آب توی لوله جرمی داره ... این جرم باید توسط نیروی کشش سطحی تحمل بشه. پس توی هر نقطه لوله رو که بگیری وزن تا اونجاش توسط نیروی کشش سطحی همون قسمت تحمل میشه، پس هیچ فشاری ایجاد نمیشه. پس توی کل لوله مویین باید فشار ثابت بمونه. وقتی سوراخو درنظر بگیریم فشار بیرون فشار اتمسفره فشار داخل هم اتمسفره پس نیروهای فشاری باعث تغییر شکلی نمیشن. راستای نیروی کشش سطحی هم که رو به بالاست پس تاثیری توی شکل اونجا نداره.
      نمیدونم شاید مجموعه ای از چرت و پرت ها رو اینجا نوشته باشم
      در کل به نظرم صاف میمونه

13. Top | #28
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط neginsotude نمایش پست ها
      من که ادعای دونستن نکردم. میگم توی پایین لوله فشار برابر فشار اتمسفر هست، توی بالا هم دوباره فشار برابر فشار اتمسفره. پس نیروی فشار دو طرف لوله یکه. حجم آب توی لوله جرمی داره ... این جرم باید توسط نیروی کشش سطحی تحمل بشه. پس توی هر نقطه لوله رو که بگیری وزن تا اونجاش توسط نیروی کشش سطحی همون قسمت تحمل میشه، پس هیچ فشاری ایجاد نمیشه. پس توی کل لوله مویین باید فشار ثابت بمونه. وقتی سوراخو درنظر بگیریم فشار بیرون فشار اتمسفره فشار داخل هم اتمسفره پس نیروهای فشاری باعث تغییر شکلی نمیشن. راستای نیروی کشش سطحی هم که رو به بالاست پس تاثیری توی شکل اونجا نداره.
      نمیدونم شاید مجموعه ای از چرت و پرت ها رو اینجا نوشته باشم
      در کل به نظرم صاف میمونه
      قرار بود از لحظه تماس توضیح بدی ن در لحظه ای ک تعادل برقرار شده بخای تعادل سیستم رو تفسیر کنی.
      خب... گیریم درست... فرص کنیم کشش سطحی، جرم اب رو تحمل میکنه و اصلا عامل بالا رفتن اب تو لوله س.
      حالا همین استدلال رو در مورد جیوه توضیح بده.

14. Top | #29
      در انتظار تایید ایمیل

Mamoli
      نمایش مشخصات
      منظورازخاصیت موجی وذره ای نوریکی لطفابگه

15. Top | #30
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      قرار بود از لحظه تماس توضیح بدی ن در لحظه ای ک تعادل برقرار شده بخای تعادل سیستم رو تفسیر کنی.
      خب... گیریم درست... فرص کنیم کشش سطحی، جرم اب رو تحمل میکنه و اصلا عامل بالا رفتن اب تو لوله س.
      حالا همین استدلال رو در مورد جیوه توضیح بده.
      خب توی جیوه نیروی کشش سطحی برابر نیروی وزن جرمی از جیوه هست که اگر حجم پایین رفته رو با جیوه پر کنیم. اینجا هم مثل اونجا البته خیلی واضح تر میشه دید توی کل فضایی که خالی شده هوا پر شده پس فشار همه جاش همون فشار اتمسفره

صفحه 2 از 5 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن