ویرایش توسط drmoslem : 09 بهمن 1394 در ساعت 17:10
ویرایش توسط drmoslem : 09 بهمن 1394 در ساعت 17:23
ویرایش توسط drmoslem : 09 بهمن 1394 در ساعت 17:33
ویرایش توسط drmoslem : 09 بهمن 1394 در ساعت 17:43
سلام. من فکر نیکنم تایپیک فقط هدر دادن انرژیه.... اینکه یکی دو نفر که سطح فیزیکشون پایینه بیان برن یه تایپیک بزنن و چهارتا سوال اجق و ** بریزن توش که نه به درد کنکور میخوره نه دبیرستان و بیان انرژی اونایی که میتونن چهارتا سوال برای بقیه حل کنن رو بگیرن کار فوق العاده احمقانه ای هست
بدترین قسمتش اینکه اونی که سوال رو میزاره خودش توانایی حل نداره بلکه میخواد جوابو از یه جایی کپی کنه و بزار توی پست.
در مورد این سوال به نظر من کشش سطحی هست.
قبل از اینکه سوراخ ایجاد بشه معادله نیرو رو توی اون نقطه بنویس....نیروی کشش سطحی توی هر نقطه برابر نیروی فشار بعلاوه وزن جسم باید باشه. بنابرین وقتی سوراخ اتفاق بیافته دلیلی نداره آب بریزه بیرون
ضمنا فشار توی کل لوله مویین ثابت میمونه و برابر فشار اتمسفر هست. بنابرین وقتی از یک طرف دوباره فشار برابر اتمسفر بشه دیگه بیرون نمیریزه، نیروی وزن هم توسط کشش سطحی تحمل میشه. مگه اینکه سوراخ خیلی بزرگ باشه ودیگه شرایط مویین بودن رو نداشته باشه
باقی گزینه ها غلط بودنشون واضحه
@neginsotude
به نظر تو شکل سطح اب در نقطه a ی سهمیه رو به داخل ظرف یا ی سهمیه رو با بیرون ظرف یا هیچکدوم و ی خط راسته مماس ب جداره س؟ کل اتفاقی ک توی لوله مویین میفته وقتی لول به سطح اب تماس پیدا میکنه رو توضیح بده. اکه قبل از تماس شرایط خاصی حاکمه اونا رو هم توضیح بده.
انفدرم تند صحبت نکن. مناسب شخصیت تو نیست. هرچند اون اوایل ک من خودم اومدم اینجا نمونه ای بدتر از تو بودم.
ویرایش توسط Phenotype_2 : 09 بهمن 1394 در ساعت 20:35
ممکنه انرژی به شکل غیر قابل استفاده ای هدر بره... در این مورد حق با توه. ولی این منم ک انتخاب میکنم چه چیزی درسته و چه چیزی غلط. من انتخاب میکنم جواب کی رو بدم و جواب کی رو ندم. چ چیزی باعث میشه تو هی سر مسلم داد بزنی؟ مسلم احتمالا دلایل منطقی خودش رو داره. مثالا ممکنه دلیلش این باشه که مثله ای لزت خاصی بهش داده باشه و بخاد این لزت رو به بقیه به اشتراک بزاره... پس مسلم فرایند قابل ستایشی رو انجام داده. منتها فرایندی ک تو خودتو درگیرش کردی، نه یابل ستایش بلکه محکومه.
بقول استادم اقای محمد نادری بزار بینمون فیزیک جاری باشه. اتفاقی ک توی لوله مویین میفته رو توضیح بده. به نظر میرسه تو چیزی میدونی ک من نمیدونم.
من که ادعای دونستن نکردم. میگم توی پایین لوله فشار برابر فشار اتمسفر هست، توی بالا هم دوباره فشار برابر فشار اتمسفره. پس نیروی فشار دو طرف لوله یکه. حجم آب توی لوله جرمی داره ... این جرم باید توسط نیروی کشش سطحی تحمل بشه. پس توی هر نقطه لوله رو که بگیری وزن تا اونجاش توسط نیروی کشش سطحی همون قسمت تحمل میشه، پس هیچ فشاری ایجاد نمیشه. پس توی کل لوله مویین باید فشار ثابت بمونه. وقتی سوراخو درنظر بگیریم فشار بیرون فشار اتمسفره فشار داخل هم اتمسفره پس نیروهای فشاری باعث تغییر شکلی نمیشن. راستای نیروی کشش سطحی هم که رو به بالاست پس تاثیری توی شکل اونجا نداره.
نمیدونم شاید مجموعه ای از چرت و پرت ها رو اینجا نوشته باشم
در کل به نظرم صاف میمونه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)