آخ جون دعوای فیزیکی
#ایهام
نمیدونم چرا شما همه چیزو به کشش سطحی ربط میدین... کشش سطحی هم توی جیوه هست هم توی اب. اکه فقط بر اساس کشش سطحی بخاین توضیحی پیدا کنیم نمیشه. ینی نباید بشه. چطوریه ک ی جا کشش سطحی اب رو برده بالا و جای دیگه کشش سطحی جیوه رو میبره پایین؟!! موصوع فقط کشش سطحی نیست.
مسله ب چسبندگی بین ملکولی لوله با مایع درونش هم وابسته س.
خودم تفسیرم درسته... گزینه ه درسته ن گزینه د.
ویرایش توسط drmoslem : 09 بهمن 1394 در ساعت 22:56
اونهایی که فکر میکنن سوالات بالا سخت بوده
به این دو تا سوال چه میگن
اینها حتی معلم فیزک تون هم فکر نکنم بتونه حل کنه ولی هرکه حل کنه واقعا فیزیک رو خوب میدونه اون سوال اولی خیلی معروفه
البته این فقط برای این بود که بدونید اون سوالا سخت نبوده
ولی هرکه خواست من جوابش رو براش مینویسم اگه علاقه داشته باشه خیلی زیباست ولی برا شما اصلا نیاز نیست
ویرایش توسط drmoslem : 09 بهمن 1394 در ساعت 23:57
هر دو این سوالهارو قبلا حل کردم. حس نوشتنش نیست. سوال دوم قشنگتره... در حد فوق لیسانس و اینها هم نیستن...با نوشتن قانو بقای تکانه به این صورت که نیرو های سطح بعلاوه نیروهای حجم برابر مجموع تکانه های ورودی و خروجی بعلاوه تکانه ذخیره شده در سیستم هست حل میشه.
من دیگه این تایپیک نمیام چون به دردم نمیخوره، در حدی که بتونم کنکور 85 درصد بزنم فیزیک بلدم.... برم یکم زیست بخونم.
Left behind اگه یه تایپیک زدی برای سوالهای در حد کنکور حتما منو نگ کن. خوشحال میشم ازت چبز باد بگیرم
ویرایش توسط drmoslem : 10 بهمن 1394 در ساعت 09:27
میدونم که جوابو کپی کردی و اصلا فیزیک بلد نیستی. یکم فیزیک بلد بودی متوجه میشدی دقیقا همون چیزیه که من گفتم رو نوشتی
مشتق جرم در سرعت برابر نرخ تغییرات تکانه خروجی هست
نیرو های سطحی هم همون فشاره چون توی همه وجوه یکی هست تاثیری نداره
نیرو های حجمیم همون جرم هست که به جرم پخش شده توی حجم داره وارد میشه
حس نوشتن نداشتم.... شما بگو گرانیگا... من میگم مرکز جرم. شما با سوادی اصلا... اونایی که فیزیک بلدن خودشون میفهمن حق با کیه
تا الان تو سوال گذاشتی اینم من میزارم برای اینکه نشون بدم کارت کپی کردنه فقط
همین سوالو حل کن فقط با یه شرط جدید ، تندی رو به جای ثابت در نظر گرفتن نسبت به موشک در نظر بگیر
یعنی فرض کن گاز های خروجی با سرعت 760 متر بر ثانیه نسبت به موشک خارج بشن.
شتاب اولیه موشک رو حساب کن، رابطه کلی شتاب رو پیدا کن، سرعت رو تا ثانیه 5 پیدا کن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)