ببخشید ازین که اینو وسط تایپک میگم و ربطی نداره .
من موندنم اینجا تایپک حل مسئله علمیه یا به رخ کشیدن سطح سواد
که تا یه مقدار بحث صورت میگیره یه سری الفاظ نامناسب توی بحث دیده میشه.
حل یه سوال فیزیک که دیگه اینقدر توهین نداره (ابلهانه، تو فیزیکت در حد اول دبیرستانه و...) یا توی یه بحث شرکت نکنید یا وقتی طرفتون حتی کاملا در اشتباه هستش ادب رو که رعایت کنید!!!
mamnunam aghay naderi ke umadid va negah kardid.
dar morde markaz jerm ham manbe man viki pedeia hast.
dava ham az unja shoru shod ke man ehsas mikardam ishun soalat ro az manabe dige bar midaran va bad ham mian javab ro az hamun ja copy mikonan mizaran. bekhater hamin surate soal ro avaz kardam ta bebinam mitunan hal konan ya na ke monjar be moshajere shod
bad ham maskhare kardan man be khatere in ke be moshtagh jerm nesbat be zaman eshare karde budam. ke tuy furmul shoma ham hast
خودتو بزار جای من.... به طرف میگی مشتق جرم نسبت به زمان یعد طمسخره ات کنه، بعد میری راه حلشو نگاه میکنی میبینی توی راه حل خودش از مشتق جرم نسبت به زمان استفاده کرده.... خب این معلومه که بلد نیست و داره کپی میکنه و پز به سواد الکی میده که نداره
من از همچین آدمایی خاطره خیلی بدی دارم. نمیتونم ببینم سه نفر که فیزیک خودش اصلا بلد نیست بیاد با گذاشتن سوالای خیلی سخت و کپی کردن جوابشون بقیه رو تا امید کنه
من منتظرم که شجاع باشه و بیاد اعتراف کنه
منم دیروز شاهد جروبحث تون بودمولی درکل خوشم نیومد لحن حرف زدنت درست نبود خب به جاییی که بگی ابلهه بگو اشتباه میکنیواقعا نیازی به توهین نبود به نظرم .می تونستی بدون توهین قانعش کنی به نظرمنم یع نوع فخر فروشی بود
ویرایش توسط lili96666 : 11 بهمن 1394 در ساعت 17:45
شاید لحنم بد بود ولی ایا من حرف بدی میزدم؟ من اول اومدم گفتم این تایپیک به درد کنکور نمیخوره.... اونوقت برمیگرده به من میگه سطح سوالا بالاست تو نمیفهمی.... در حالیکه خودش داره سوالارو کپی میکنه و جواباشم کپی میکنه، حتی نمیدونه چی نوشته. تو باشی چی بهش میگی.... من سوالو یه تغییر کوچیک دادم فقط ولی حتی مفهوم سرعت نسبی رو هم نمیدونست.... اونوقت تو باورت میشه که این سوالو خودش حل کرده؟
خب تو مثه اون نباشنه منم قبول دارم به نظرم کپیه حتی اون روز اول کخ این تایپیک زده شد. من فقط گفتم مودبانه تر همین...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)