ویرایش توسط broslee : 23 دی 1394 در ساعت 21:34
خرجووون
ما تیکن بازی میکردیم میگفتیم طرف خرجوونه
بین 4 و 5
از روی شکل گفتی حتمن
جوابش یک عدد عضو Z هست .
g رو هم هر چقدر میخوای بگیر ، تاثیر نداره تو محاسبات.
سه نمیشه مهندس
چقدر جالب .
گفتم عضو Z ، صفر و 6 هم که نیس ، 3 هم نیس .
میمونه 1 و 2 و 4 و 5
راهنمایی هم بکنم حداقل بدونین قضیه چیه
حرکت دایره ای هس باو
گوش دادن به هر حرفی نمی صرفه
رادیو زندگی رو موج منفی نمی چرخه
گوش دادن به هر حرفی نمی صرفه
رادیو زندگی رو موج منفی نمی چرخه
اخخخخخخخ....دو نکته رو نمیدونی لازمه بهش دقت کنی.پتانسیل هر نقطه وابسته به سطح پتانسیل مبناس. من سطح پتانسیل مبنا رو رو گرفتم سطحی که از B میگزره... پس انرژی پتانسیل در نقطه A میشه mgh... نگاه کن ببین من کجا رو h گرفتم. چشاتو باز باز کن.نکته دوم... من h رو در اوردم 2. پس چیزی که تو مرسیدی میشه شیش منهای دو. نمیدونستم نمیتونی تعمیمش بدی.نکته جالب چیزی که نوشتم اینکه نشون میده وقتی جسمی روی سطح بدون اصطکاک ی دایره تحت تاثیر نیروی وزنش شرو میکنه به حرکت، وقتی یه سوم شعاع دایره رو در راستای عمود طی کرد از سطح جدا میشه.
اونی که 8 خوندیش r ه... r.
ویرایش توسط Phenotype_2 : 23 دی 1394 در ساعت 23:45
اوکی فهمیدم چون دقت نکرده بودم کلی نگاه کردم
ولی یک چیزی رو بزار بهت بگم
هدفت از نوشتن جواب تشریحی اینه که بگی منم بلدم و الکی حل نکردم ...
اگر واست مهمه جوابت بررسی شه درست و تمیز بنویس
هیچ جا هم ننوشتی کجا رو سطح مبدا گرفتی چون باید بگی یا بنویسی وگرنه طبق قرار داد میشه پایین ترین نقطه . ( قرار داد ها رو خودت بهم یاد دادی )
خب کی r رو اونجوری مینویسه
اینقد سرکوفت نزن هیچ کس نمیفهمه چی نوشتی خداییش .
هم قضیه تعمیم رو بلدم هم سطح پتانسیل ( یعنی اینا رو همه بلدن )
ویرایش توسط S I N A : 23 دی 1394 در ساعت 23:51
دیدگاهت رو نسبت به من عوض کن. قرار دادی واسه سطح مبنا داریم؟؟؟؟؟؟ سطح مبنا رو هر حا دلت خاست میتونی بگیری. من رو شکل نشون دادم کجا رو v گرفتم... از طرفی هر جانداری میدونه که انرژی پتانسیل ی جسم تبدیل میشه به انرژی جنبشی و اگه اصطکاک نباشه نسبت تبدیل میشه 1.
تساوی اول قضیه کار انرژیه.
تساوی دوم نتیجه قضیه
تساوی سوم شرط جدا شدنه
تساوی چهارم هم نتیجه تشکیل شرطه.
بجای اینکه منو متهم کنی به همیچین هدف نا متعالی ای، سعی کن تسلطت رو بیشتر کنی رو فیزیک. وقتی نمیتونی سطح پتانسیل مبنا هر جایی میتونه باشه که نیای بگی در نقطه B هم الظامن پتانسیل داریم، خوب طبیعی بت حق میدم فک کنی من برای اینکه بگم بلدم مسله حل میکنم... بت حق میدم... ولی بت حق نمیدوم توی این جهل مرکب تا ابد دستو پا بزنی... عبور کن.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)