سلام بچه ها خسته نباشید. راستش می خواستم برای دو ماه با یکی از بهترین مشاورای تهران ( عرفان فخیمی ) همکاری کنم . گفتم دو ماه تا فوت و فن درس خوندن و برنامه ریزی رو یاد بگیرم بعد دیگه قطع همکاری . نظرتون چیه؟
سلام بچه ها خسته نباشید. راستش می خواستم برای دو ماه با یکی از بهترین مشاورای تهران ( عرفان فخیمی ) همکاری کنم . گفتم دو ماه تا فوت و فن درس خوندن و برنامه ریزی رو یاد بگیرم بعد دیگه قطع همکاری . نظرتون چیه؟
سلام
سال چندمی هستین??
work hard so that your idols become your rivals.سخت تلاش کن تا الگوهات تبدیل بشن به رقیبات✊🏃
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
شما وقتی می خواستید راه رفتن را یاد بگیرید،دوره های آموزشی گذراندید؟
نه!
فقط تلاش کردید، شکست خوردید و دوباره تلاش کردید و موفق شدید.
الان چرا این کاررا نمی کنید؟👊✊
بذار م ی چیزیو که این آقا خیلی از خودشون راضی هستن و اینکه میاد هر سری کلی اسم میبره که آی این و اون و فلانی اومدن پیش من از فلان روز و ماه شروع کردن و من کمکشون کردم و بع فلان درس علاقه نداشته و .... رسیده به دانشگاه x( معمولا یا دندون و یا پزشکی شهید بهشتی و شیراز) دانشگاه های تاپ دیگه
اتفاقا یکی از اوینایی که نام برده بود رو میشناختم ازش یوال کردم میشناسی فخیمی رو اون بنده خدا روحشم خبر نداشت که این کیه و چیزایی که درموردش گفته بود اصلا درست نبود اگه هم بخوای میتونم اسکرین شات بگیرم از چت هامون
و اینکه فکر کنم هزینه مشاورشون هم بالا باشه
خلاصه در جریان نیستم چجوری مشاوره میده و... فقط خواستم بگم به همه اعتماد نکن نمیدونم هدفش از گفتن این اسامی جذب دانش آموزا یا شاید هم روحیه دادن باشه ولی دروغ گفتن و اسم بقیه رو گفتن اصلا کار درستی نیست.
تصمیم با خودتون
احساس میکنم برای یه مقطع کوتاه باید مشاوره باشه تا ادم فوت و فن کارو یاد بگیره و بعد از اون مشاور رو ول کن البته این نظر خودمه
چرا هیچکی چیزی نمیگه؟ بچه ها راهنمایی کنین
من با کسایی که ایشون مشاورشون بودن حرف زدم . خیلی خیلی راضی بوند. تنها مشکلشون هزینه بالای ایشون هست ولی خب برای دو ماه ارزش داره نظرتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
اره خوبه مشاور داشته باشي ولي اگه مشاور گرون ميخواي هيچكي بهتر از سعيدي مولف مهروماه نيس
دختر خودشم كه رتبه يك شد
ویرایش توسط mahsa92 : 29 خرداد 1395 در ساعت 14:09
مشاوره زمانی خوبه شما ازمون ازمایشی شرکت کنی بعد مشاوره بگیری خودتو رو با زمانی که مشاورع نداشتی مقایسه کنی
وگرنه مشاوره الان همون بلدیم دو ساعت این بخون دو ساعت اون
ویرایش توسط pouyasadeghi : 29 خرداد 1395 در ساعت 18:26
داداش مواظب این مشاورا باش ها به نظرم کلا نرو سراغشون راستشو بخوای من دو بار مشاور گرفتم ولی در اخر متوجه شدم که خودم بدون مشاور بهتر نتیجه میگیرم کنکور نزدیکه قبل کنکور برو به یکی از حوزه ها و از بچه ها راجب مسائل کنکور بپرس به نظرم اونا اون موقع بهترین کمکو واست می تونن بکنند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)