خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 21 از 21
    1. Top | #16
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      مشاور خیلی خوبه حتما بگیر ولی هرچیزی ارزشی داره واسه مشاور بیشتر از ماهی 100 تومن پول دادن اشتباهه یعنی تا کنکورت ساپورت کنه 100 تومن اگه کسی بیشتر گرفت مطمئن باش فقط تبلیغه و هیچ دلسوزی نداره.
      کسی بخواد واسه ماهی 2 ساعت حرف زدن که معلوم نیست جواب بده یا نده این قیمتا رو بگیره واقعا دزده.
      من فقط یه مشاور دیدم قیمتش تقریبا ارزش داشت که اسمشم یادم رفته،من سر کلاسش تستی رفتم در این حد بگم کل کتاب ها رو بلعیده بود و برنامه ای که میداد بر اساس نکات و صفحه به صفحه بود!اخرم میومد با بچه ها تست میزد!خب این ارزش داره ماهی 1 تومنم بگیره ولی واقعا بقیه مشاورا در حد ماهی 100 تومن.

2. Top | #17
      fzh
      کاربر انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      به نظر من داشتن مشاور خیلی خوبه چون هر روز انگار یکی پیشته و کمکت میکنه تا درس بخونی

3. Top | #18
      کاربر اخراجی

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bigle نمایش پست ها
      سلام بچه ها خسته نباشید. راستش می خواستم برای دو ماه با یکی از بهترین مشاورای تهران ( عرفان فخیمی ) همکاری کنم . گفتم دو ماه تا فوت و فن درس خوندن و برنامه ریزی رو یاد بگیرم بعد دیگه قطع همکاری . نظرتون چیه؟
      داداش بهترین مشاور خودتی!!!چون از چم و خم خودت با خبری مشاور فقط میاد گیجت می کنه میره!!!!

4. Top | #19
      کاربر اخراجی

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fzh نمایش پست ها
      به نظر من داشتن مشاور خیلی خوبه چون هر روز انگار یکی پیشته و کمکت میکنه تا درس بخونی
      مشاور به غیر از گیج کردن براساس سلایق خود دیگه کاری بلد نیست!!!

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات

Red face

نقل قول نوشته اصلی توسط roshanak.ram نمایش پست ها
      سلام من با استاد عرفان فخیمی کار کردم، واقعا عالیه!
      من اولش رفتم سراغ سه تا از مشاورای مشهور، به یکی سه میلیون پول دادم برای سه ماه، هر وقت من میگفتم فلان مشکل رو دارم، سریع میگفت انقدر واریز کن، برات معلم خصوصی بفرستم! معلم های خصوصیش کیا بودن حالا؟ چهارتا دانشجوی نفهم که به جای درس دادن، دنبال مخ زدن بودن!!!
      به یکی از آقایون برای یک ماه یک و سیصد دادم، تنها توصیه شون به من این بود، فلان کتاب رو بخر، فلان کار رو بکن، فلان جزوه رو تهیه کن و ... این آقا که خیلی هم اسم در کرده، حتی نمیدونست که فصل های کتاب زیست سوم دبیرستان چندتاست! و این جا هم شکست خوردم و پیش خونواده آبروم رفت.
      خیلی سرخورده شده بودم، من عادمی نیستم که بتونه پای درس بند بشه، مادرم لطف کرد و منو پیش یکی از مشاورای تلویزیون برد. آقای دستمالچی، انقدر توصیه هاش قدیمی بود در حد این که نظم داشته باش، فلان کار رو بکن، برنامه های کیلویی و از قبل آماده شده به ما میدادن و انقدر فضایی بود که نمیتونستم اجراش بکنم....
      تا این که با عمو پرتقال آشنا شدم . آره مهندس عرفان فخیمی با اسم عمو پرتقال فعالیت میکنه، کتابی هم که به من داده بود اسم نویسنده اش عمو پرتقال بود. این آدم اصلا روش کارش با همه فرق میکنه! به خدا نمیخوام تبلیغ بکنم یا ازین مسخره بازیا. من کنکوری 96 هستم و امسال تازه کنکور دارم، دختر عموی من با تراز 5200 کارش رو از دی با فخیمی شروع کرد، الان که یه ماه مونده به کنکور، ترازش 7700 شده! این آدم معجزه میکنه، وقتی به مشاور قبلیم میگفتم انگیزه ندارم، انقدر حرفای الکی و آخوندی میزد که حالم ازش بهم میخورد اما نمیشه با فخیمی کار کنی و بی انگیزه باشی! هر شب برنامه ی فردات رو با تلگرام برات میفرسته، بعد از اجرا ازت گزارش میخواد و همین گزارش فرستادنه ست که آدمو میذاره توی رودروایسی، نه ازوناس که بخواد پاچه خواری دبیرارو کنه و کلاسای موسسه اش رو پر کنه نه ازونا که دم به دقیقه میگن پول واریز کن به حساب! یه مرد درست و حسابی که واقعا بزرگترین نقطه عطف زندگی منه!!! از نظر انگیزه کم نمیذاره و برای منی که نمیتونم پای درس بند بشم یه نعمته! نهاییام رو با فخیمی دادم، ینی این آدم ازوناس که برای دانش آموز کم نمیذاره، موسسه شون تجریشه و فرقی نداره صبح بری یا شب، همیشه شلوغه، اما انقدر پر انزژیه که همه پوکر فیس میرن داخل، با انگیزه برمیگردن! کارش هم حرف نداره، برای دختر عموی خودم که هیچ امیدی نداشت و میخواست امسال رو بمونه پشت کنکور که جواب داد و الان ازش یه کنکوری خوب با احتمال بالای تهران آوردن ساخته. ببخشید که طولانی شد، الان که دارم این متن رو مینویسم سرشار از انرژی ام و میخوام برم حساااابی درس بخونم، بچه ها برام دعا کنید. راستی خوندم که بر و بکس نوشتن هزینه اش زیاده توی تهران با این کیفیت نمیتونین مشاور پیدا کنید! همه شون دزد هستن و در درجه ی اول به فکر جیب خودشون، فخیمی کارش درسته، از من که هزینه ی زیادی نگرفته، من پیش پدر مادرم خجالت زده بودم که چرا تحت تاثیر تبلیغات برای مشاورای مشهور انقد هزینه کردم اما فخیمی به دادم رسید. نمیذاره بچه هاش بهش بگن استاد! یا مهندس! همه بهش میگیم عمو و واقعا هم رفتارش طوری دلسوزانه ست که بعضی جاها قشنگ حس میکنی که این بیشتر از خودت راغبه که پزشکی بیاری برنامه هایی که میده کاملا شخصیه و برای هرکس جداست و همین به تنهایی تو تهران تکه! بهترین مشاور تهران فخیمیه، دوست جونی من اگر توی قلق گیری باهاش کار کردی و ازش راضی هستی، شک نکن ادامه بده. برای تابستون 95 به سال سومی ها وقت نمیده و میگه درگیر کنکوری های 95 خودش هست، دمار از روزگار دختر عموی من درآورده این خنگول که نمیتونست روزی دو ساعت بیشتر بخونه-فک کنم ارثی هستش- از همون روزی که کارشو باهاش شروع کرد، ترکونده و زیر دوازده چهارده ساعت نیومده الانم شانس پزشکی تهرانش خیلی بالاست. برای منم تاثیر مشابهی داشت، فکر نمیکردم بتونم نهاییارو پاس کنم اما خدارو شکر وضعیتم خیلی عااالیه و با دعای دوستای خوبم و حمایت های عمو پرتقال میخوام کنکور 96 رو منفجر کنم

راستی، عرفان فخیمی اونقدر به کار خودش مطمئنه که هیچکس رو بیشتر از دو ماه پذیرش نمیکنه!!! میگه توی همین دو ماه همه چیز رو بهت یاد میدم و به قول خودش به جای این که بهت مشاوره بدم، یاد میدم که خودت مشاور خودت باشی! دختر عموی من بعد دو ماه انقدر گریه و زاری کرد که مجدد پذیرشش کرد منم میخوام همین کارو بکنم چون بدون عمو نمیتونم درس بخونم. تنها مشکلی که داره اینه که خیلی سخت گیره و نمیزاره آدم یه نفس راحت بکشه که برای یکی مثه من خیلی خوبه. میدونی دیگه نوع مشاوره اش هم پیشرفتیه و خودش میگه مهم نیست سطح الانت چقدره! مهم اینه که هر روز بهتر از روز قبل باشی و برام رتبه ی تک بیاری برای همین هم هست که ازین مسخره بازی ها درنمیاره که شرط معدل داشته باشه و خوبارو گلچین کنه! کسی که خودش رتبه ی یک هست به مشاور احتیاج نداره! مهم اینه که از دخترعموی اوسگول من یه رتبه بسازی که واقعا با این نگرش حال میکنم. دوستتون دارم زیاد. اسم منو یادتون باشه. روشنک
      قراره ما رو اون بالا مالا ها ببینید
      سلام عزیزم حداقل کاش اسم مشاوری ک راضی نبودی رو میگفتی ک ما سمتش نریم . من خودم شهاب الدین یخچالیان رو گرفتم روشش رو خیلی دوس دارم انگیزه ادم رو خیلی بالا میبره . میشه شماره همین فخیمی رو بدی بهم ؟ خییییلی ممنون .موفق باشی

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fateme2020 نمایش پست ها
      سلام عزیزم حداقل کاش اسم مشاوری ک راضی نبودی رو میگفتی ک ما سمتش نریم . من خودم شهاب الدین یخچالیان رو گرفتم روشش رو خیلی دوس دارم انگیزه ادم رو خیلی بالا میبره . میشه شماره همین فخیمی رو بدی بهم ؟ خییییلی ممنون .موفق باشی
      ولی اینم خیلی بده که اینقدر وابسته به مشاوری ها اگه کاری برای ایشون پیش بیاد نتونه بهت برسه نمیتونی بخونی اون وقت!!

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن