با چند تا پیش فرض هایی که این مطلب رو طبق اونا نوشتی کاملا مخالفم!
اولا
هر سال "کل" سوالات زیست شناسی جدید و با نکته های تازه نیستن!
سوالات کنکور رو بطور کلی( و توی این بررسی بطور اختصاصی در مورد زیست) اینطوری دسته بندی میکنم:
سوالاتی شامل
1.نکته اختنصاصی جدید تا به حال از اون سوالی مطح نشده
2.ترکیب جدیدی از نکات قبلا مطرح شده
3.نکته اختصاصی که قبلا هم از اون سوال طرح شده
4.ترکیبی قدیمی از نکات قبلا مطرح شده
در هر زیست شناسی تعداد سوالاتی که حالت 1 رو داشته باشن و برای اولین بار مطرح شده باشن در هر سال بیشتر از 1 یا 2 تا نیست.مواردی مثل(تعداد انگشتان پای اسب یا نزدیک بودن کدام قسمت به دم گاو و....)
بنابراین اصلا عاقلانه نیست ما برای 1 یا نهایتا 2 سال این مدلی بریم وقتمون رو با خوندن کتابهایی مثل
فاگوزیست هدر بدیم!
و همچین عاقلانه نیست که برای این 1 یا 2 تست دغدغه ذهنی برای خودمون بسازیم که اگر سال بعد یه تست جدید مطرح شد و هیچ کدوم از این کتاب های تستی که الان دارم بهش اشاره نکرده بودن چیکار کنم!!!!
بنظرم باید عمده وقت خودمون رو بذاریم روی مابقی سوالات زیست که پاسخگویی بهشون خیلی راحته و با خوندن کتاب درسی بطور دقیق و استفاده از یه کتاب تست مناسب براحتی میشه بهشون پاسخ داد و نیازی به کتاب های محیر العقولی همچون فاگوزیست و اندوزیست و سیتوکینز و ... نیست!
دوما
در مورد شیمی هم همون حرفایی که در تست زیست زدم صادقه با این تفاوت که در شیمی اصلا کتاب خیلی سبز "جز بهترین کتاب ها" نیستش و حتی با ویرایش جدیدش هم ذره از بی ارزش بودنش کم نشده!
کسایی که کنکور 94 رو دادن هم میدونن اگه از نظر سطح دشواری منطقی و هم سنگی کتابی رو برای شیمی 94 بخواییم معرفی کنیم کتاب شیمی فار بود که سوالاتش "نه مشابه!" بلکه هم سطح بود با شیمی کنکور
در کل بنظرم بزرگترین اشتباه اینه که دغدغه مونو بذاریم روی این مطلب و به فکر این باشیم که 100 سوالات هر درس رو مسلط باشیم یا بخواییم بزنیم.فراموش نکنید تسلط 70 درصدی روی 2 درس بهتر از اینه که یکی از اونا رو 100 دردص مسلط باشیم و یکی رو 40 درصد!!!!