خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

ایا واقعا کتاب های تست به درد کنکورهای اینده میخورن؟؟؟

سلام

جدیدا یه سری شبهه ها برام به وجود اومده که کتابهای تست کمک زیادی نمیکنن

ببینید، من تست تالیفی زیست سوم نشرالگو میزدم و وقتی میرفتم سوالات کنکور رو بزنم اکثرا

سوالای کنکور رو درست میزدم،دلیلشم این بود نکته های اکثر سوالات رو قبلا تو تست های تالیفی

نشر الگو دیده بودم

برداشت من اینه که "مثلا" نشر الگو اومده نکته ای تست های سراسری رو به شکل تست در اورده ،

خب به نظرم این"زیاد" به درد نمیخوره، چون همونطور که میدونید هر سال تست های جدید با

نکته های جدید تو کنکور مطرح میشه، نکته هایی که شاید قبلا تو کتابهای تست ندیده باشین

( البته توجه کنین منظور من همه سوالات یه فصل و همینطور همه فصلها نیست، من بعضی
      فصلهای نشرالگو رو دیدم اینطوری بود)

حالا یه مثال بهتر بزنم

اکثرا شیمی پیش 1 خیلی سبز رو دیدین و همینطور مساعل سرعت در قالب شش سری

اگه سری شش رو ببینید خود مولفم گفته اولین بار تو کنکور 93 اومدن ،حالا اگه روش حلشون رو

ببینید زیاد مثل بقیه مساعل نیستن

مولفای شیمی خیلی سبز اومدن یه روش برای حل این سوالا پیدا کردن و اونا تو درسنامه هاشون

اوردن، کی؟ " بعد" از کنکور 93

خب با این حساب تکلیف اون بچه هایی که کنکور 93 دادن و تا حالا با این سوالات برخوردی

نداشتن چی؟؟

به مثال دیگه،

تو یکی از سوالات تعادل شیمی 94 رشته ریاضی دو تا واکنش داده بود و هر کدوم یه ثابت تعادل

داشتن، برای حلش باید دو تا واکنش رو با هم جمع میکردی و ثابت های تعادل رو "ضرب"

حالا تو ویرایش جدید خیلی سبز اومده یه درسنامه برای همین مورد گذاشته که اگه یه واکنش از

جمع دو تا واکنش به وجود اومده ثابت تعادلش از ضرب ثابت تعادل اون دو تا واکنش به وجود میاد

خب الان کنکوریهای 94 که این موضوع رو نمیدونستن باید چجوری سوال رو حل میکردن؟

به نظرم این نکته ها، یهرسری نکته های سوخته هستن و شک نکنید که سال بعد سوالات. با نکته

های جدید مطرح میشه، سوالاتی که نه مثلشون تو کتاب تست ها هست نه نکته هاشون

( هممون میدونیم که این دو کتاب از بهترین کتابها تو رشته خودشون هستن، منم فعلا با همین

چیزا برخوردم برای همین اسم این دوتا کتاب رو بردم، پس نیایید بگید قصد تخریب داشت …)

( در ضمن، این کتابها شاید نقص هایی داشته باشم اما شک نکنین که فوایدشون بیشتره، هدف منم از این تاپیک به بخاطر شبهه ای بود که درونم به وجود اومده بود)

( من ویرایش های قبلی شیمی خیلی سبز رو ندیدم اما بعید میدونم این درسنامه هایی که گفتم قبل از کنکور مربوطه تو کتاب بوده باشن)

منتظر نظراتتون هستم، زندگیتون سپید !!

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      خب آها!!!!!!!!!!!!!!

پس چرا وقتی یه مولف نکات اضافی و پیچیده و ترکیبی بیشتری رو که تا حالا ازش تو کنکور تست نیومده توی کتابش میاره همه جبهه میگیرن علیهش که حاشیه رفته و به درد نمیخوره ؟؟؟؟

هااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مثل همین کتاب فاگوزیست که همه میگن توی زیست بیش از حد حاشیه رفته و به درد نمیخوره و گزافه گویی کرده و ... در حالی که همه در اشتباهن و فاگو شق القمر کرده و هیچ چیزی رو جا نذاشته و بیش از حد کنکور هم

گفته .

آیا همون تستی که راجب پرکاری تیروئید امسال اومده و هر گزینش هم برای اولین بار توی کنکور اومده بود درست مثل تمام تستای دیگه کنکور و بعضی کتابا هم اشتباه درسش داده بودن تمام گزینه هاش توی چاپ 93

فاگوزیست نیومده بود؟؟؟؟؟ دونه دونه ی گزینه هاش .

توی کنکور 92 برای اولین بار تست نور و هندسی و حرکت شناسی با هم ترکیب شده بودن . آیا اگه کتابی توی تستاش یه همچین مواردی رو میوورد متهم به گزافه گویی بیراهه رفتن و گمراه کردن دانش آموز از موضوع اصلی

نمیشد؟؟؟؟؟؟

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوست عزیز من الان خیلی سبز 89 رو نگاه کردم این نکته ثابت تعادل رو داشت. اما درکل حرفت کاملا درسته.

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fantom نمایش پست ها
      سلام

..... چون همونطور که میدونید هر سال تست های جدید با

نکته های جدید تو کنکور مطرح میشه، نکته هایی که شاید قبلا تو کتابهای تست ندیده باشین .....

.......( هممون میدونیم که این دو کتاب از بهترین کتابها تو رشته خودشون هستن، منم فعلا با همین

چیزا برخوردم برای همین اسم این دوتا کتاب رو بردم، پس نیایید بگید قصد تخریب داشت …).....

منتظر نظراتتون هستم، زندگیتون سپید !!
      با چند تا پیش فرض هایی که این مطلب رو طبق اونا نوشتی کاملا مخالفم!

اولا
      هر سال "کل" سوالات زیست شناسی جدید و با نکته های تازه نیستن!
      سوالات کنکور رو بطور کلی( و توی این بررسی بطور اختصاصی در مورد زیست) اینطوری دسته بندی میکنم:
      سوالاتی شامل
      1.نکته اختنصاصی جدید تا به حال از اون سوالی مطح نشده
      2.ترکیب جدیدی از نکات قبلا مطرح شده
      3.نکته اختصاصی که قبلا هم از اون سوال طرح شده
      4.ترکیبی قدیمی از نکات قبلا مطرح شده

در هر زیست شناسی تعداد سوالاتی که حالت 1 رو داشته باشن و برای اولین بار مطرح شده باشن در هر سال بیشتر از 1 یا 2 تا نیست.مواردی مثل(تعداد انگشتان پای اسب یا نزدیک بودن کدام قسمت به دم گاو و....)

بنابراین اصلا عاقلانه نیست ما برای 1 یا نهایتا 2 سال این مدلی بریم وقتمون رو با خوندن کتابهایی مثل فاگوزیست هدر بدیم!
      و همچین عاقلانه نیست که برای این 1 یا 2 تست دغدغه ذهنی برای خودمون بسازیم که اگر سال بعد یه تست جدید مطرح شد و هیچ کدوم از این کتاب های تستی که الان دارم بهش اشاره نکرده بودن چیکار کنم!!!!
      بنظرم باید عمده وقت خودمون رو بذاریم روی مابقی سوالات زیست که پاسخگویی بهشون خیلی راحته و با خوندن کتاب درسی بطور دقیق و استفاده از یه کتاب تست مناسب براحتی میشه بهشون پاسخ داد و نیازی به کتاب های محیر العقولی همچون فاگوزیست و اندوزیست و سیتوکینز و ... نیست!

دوما

در مورد شیمی هم همون حرفایی که در تست زیست زدم صادقه با این تفاوت که در شیمی اصلا کتاب خیلی سبز "جز بهترین کتاب ها" نیستش و حتی با ویرایش جدیدش هم ذره از بی ارزش بودنش کم نشده!
      کسایی که کنکور 94 رو دادن هم میدونن اگه از نظر سطح دشواری منطقی و هم سنگی کتابی رو برای شیمی 94 بخواییم معرفی کنیم کتاب شیمی فار بود که سوالاتش "نه مشابه!" بلکه هم سطح بود با شیمی کنکور

در کل بنظرم بزرگترین اشتباه اینه که دغدغه مونو بذاریم روی این مطلب و به فکر این باشیم که 100 سوالات هر درس رو مسلط باشیم یا بخواییم بزنیم.فراموش نکنید تسلط 70 درصدی روی 2 درس بهتر از اینه که یکی از اونا رو 100 دردص مسلط باشیم و یکی رو 40 درصد!!!!

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      تست های طراحی شده و جدید قلمچی و سنجش و گزینه دو و گاج +تستای سراسری 5 سال اخیر فک کنم بهتره....در کل کنکورو به مسیری سوق میدن که کتابای تست رو فلج کنن و میخان که بیشتر به عمق کتاب درسی توجه بشه ....حرف شما کاملا منطقیه و باید کل ناشرها به فکر جلو زدن از طراح باشن نه تقلید اون ...البته کار همچین ممکنیم نیست
      خیلی ضعیفی اگه دنبال آرزوهات نری

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط salour نمایش پست ها
      با چند تا پیش فرض هایی که این مطلب رو طبق اونا نوشتی کاملا مخالفم!

اولا
      هر سال "کل" سوالات زیست شناسی جدید و با نکته های تازه نیستن!
      سوالات کنکور رو بطور کلی( و توی این بررسی بطور اختصاصی در مورد زیست) اینطوری دسته بندی میکنم:
      سوالاتی شامل
      1.نکته اختنصاصی جدید تا به حال از اون سوالی مطح نشده
      2.ترکیب جدیدی از نکات قبلا مطرح شده
      3.نکته اختصاصی که قبلا هم از اون سوال طرح شده
      4.ترکیبی قدیمی از نکات قبلا مطرح شده

در هر زیست شناسی تعداد سوالاتی که حالت 1 رو داشته باشن و برای اولین بار مطرح شده باشن در هر سال بیشتر از 1 یا 2 تا نیست.مواردی مثل(تعداد انگشتان پای اسب یا نزدیک بودن کدام قسمت به دم گاو و....)

بنابراین اصلا عاقلانه نیست ما برای 1 یا نهایتا 2 سال این مدلی بریم وقتمون رو با خوندن کتابهایی مثل فاگوزیست هدر بدیم!
      و همچین عاقلانه نیست که برای این 1 یا 2 تست دغدغه ذهنی برای خودمون بسازیم که اگر سال بعد یه تست جدید مطرح شد و هیچ کدوم از این کتاب های تستی که الان دارم بهش اشاره نکرده بودن چیکار کنم!!!!
      بنظرم باید عمده وقت خودمون رو بذاریم روی مابقی سوالات زیست که پاسخگویی بهشون خیلی راحته و با خوندن کتاب درسی بطور دقیق و استفاده از یه کتاب تست مناسب براحتی میشه بهشون پاسخ داد و نیازی به کتاب های محیر العقولی همچون فاگوزیست و اندوزیست و سیتوکینز و ... نیست!

دوما

در مورد شیمی هم همون حرفایی که در تست زیست زدم صادقه با این تفاوت که در شیمی اصلا کتاب خیلی سبز "جز بهترین کتاب ها" نیستش و حتی با ویرایش جدیدش هم ذره از بی ارزش بودنش کم نشده!
      کسایی که کنکور 94 رو دادن هم میدونن اگه از نظر سطح دشواری منطقی و هم سنگی کتابی رو برای شیمی 94 بخواییم معرفی کنیم کتاب شیمی فار بود که سوالاتش "نه مشابه!" بلکه هم سطح بود با شیمی کنکور

در کل بنظرم بزرگترین اشتباه اینه که دغدغه مونو بذاریم روی این مطلب و به فکر این باشیم که 100 سوالات هر درس رو مسلط باشیم یا بخواییم بزنیم.فراموش نکنید تسلط 70 درصدی روی 2 درس بهتر از اینه که یکی از اونا رو 100 دردص مسلط باشیم و یکی رو 40 درصد!!!!

به شدت با کل متنت به جز اون دوخط آخر مخالفم

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      خب همه ی حرف های شما قبول ولی ما برای کنکور غیرازاینا بریم چیکارکنیم؟؟؟؟
      work hard so that your idols become your rivals.
      سخت تلاش کن تا الگوهات تبدیل بشن به رقیبات✊🏃
      ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
      شما وقتی می خواستید راه رفتن را یاد بگیرید،دوره های آموزشی گذراندید؟
      نه!
      فقط تلاش کردید، شکست خوردید و دوباره تلاش کردید و موفق شدید.
      الان چرا این کاررا نمی کنید؟👊✊

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط parnia-sh نمایش پست ها
      خب همه ی حرف های شما قبول ولی ما برای کنکور غیرازاینا بریم چیکارکنیم؟؟؟؟
      اره . چ کار باید کرد واقعا ؟؟؟؟؟؟؟؟

9. Top | #9
      کاربر فعال

bazande
      نمایش مشخصات
      یه متن خیلی قشنگ که تو این انجمن خوندم این بود که اکثر دانش آموزا برای کنکور های سال قبل میخونند نه برای کنکور های آینده ! در کل سعی کنید مفاهیم رو عمیق درک و تحلیل کنید تنها راه چاره برای کنکور همینه!

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)