یک ماه قبل عید بود یکی تاپیک زد "از الان شروع کنم میرسم؟"خندیدم و گفتم 3 ماه مونده اخه چه جور؟؟!!دیدم اون تاپیک در عرض یه ساعت چنان پر از توصیه و راهنمایی و انگیزه شد که گفتم نکنه میشه؟؟؟!!از همونجا استارت زدم و متاسفانه چون یه مقدار دیر بود زیاد نتیجه نمیگیریم ولی میخوام بگم اون زمان که هیچی یه هفته به کنکور هم میشه.
چقدر پشت سر کاظم خان حرف زدیم و غیبت کردیم و بد و بی راه گفتیم.(خدا ببخشه مارو)ولی خدایی برای سال بعد باید یه فکری واسه کانونش بکنه!!!
خب پیشنهاد اولم اینه که هر چقدر خوندید دیگه بسه اگه امتحان نهایی بود من همشو شب اخر میخوندمو و قبول میشدم ولی روز اخر کنکورو بیخیال شید.
آخر کتاب های شبقره یه سری نکاتی هست که احتمالا دیدید برا اونایی ک ندیدن خیلی بدرد بخوره بخونید حتما:
فردا که انجمنو باز میکنید جو یه جور شده و همه راجبه سختی و آسونی کنکور حرف میزنن.امیدوارم شما که اومدید بگید چقدر آسون بود.(الان Itak میاد میگه رتبه آخر میشم )
نکته آخر اینکه اگه تو دینی از درس رویاهای صادقه سوال دادن حضرت یعقوب هیچ خوابی رو تعبیر نکرده و همشو حضرت یوسف تعبیر کرده.(جهت یادآوری)اگه نکته ای مثل این هست که خیلی بدرد بخوره به صورت یک جمله بنویسید.
اگه مطالب بالا کمکتون کرد و بدرد خورد واسم یه صلوات بفرستید و امیدوارم موفق بشید.