خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات

فیزیک آبی قلمچی خوبه ؟؟؟

سلام.
      دوستان با توجه به این که میگن سوالات کنکور فیزیک همشون مشابه سال های قبل هستند و اگر کسی به سوالات سال های قبل تسلط کامل داشته باشه ، میتونه موفق شه، حالا با توجه به اینا کتاب آبی قلمچی که فقط تست کنکور داره چطوره ؟؟؟؟
      با توجه به اینکه من میخوام تو کنکور تجربی فیزیک رو بالای 80درصد بزنم ...
      بعد به نظرتون اگه تست تالیفی نزنم ضرر میکنم ؟؟؟؟
      آخه دیدم بیشتر رتبه های برتر کنکور میگن ما تست تالیفی کار نمیکردیم و فقط تستای کنکور رو میزدیم ... درسته این حرف ؟؟؟

2. Top | #2
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام.اره فیزیک کنکور تقریبا میگن مثه همون سوالات سال قبله.بعدشم اینقدر تست فیزیک از کنکور های سال قبل هست که به نظرم کافی باشه برای به تسلط رسیدن رو یه مبحث.اما وقتی کاملا تستای کنکور رو مسلط شدی میتونی برای اطمینان بیشتر از تستای تالیفی خوب مثه تستای خیلی سبز استفاده کنی.اما تستای کنکور در اولویت هستن.

3. Top | #3
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      فیزیک و ریاضی تست های سراسری زدنش خیلی واجب تر از تالیفی! اما واسه درصد بالای 80 به هیچ وجه کتاب قلم چی مناسب نیست...
      کتاب قلم چی به نظرم نهایت تا 50 ٪ می تونه بهتون کمک کنه. البته به اندوخته های خودتون هم بستگی داره و همه چی کتاب نیست.
      اما اگه درصد بالای 50 میخواید به نظرم نشرالگو یا گاج بهتره

4. Top | #4
      کاربر فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط joozef نمایش پست ها
      سلام.
      دوستان با توجه به این که میگن سوالات کنکور فیزیک همشون مشابه سال های قبل هستند و اگر کسی به سوالات سال های قبل تسلط کامل داشته باشه ، میتونه موفق شه، حالا با توجه به اینا کتاب آبی قلمچی که فقط تست کنکور داره چطوره ؟؟؟؟
      با توجه به اینکه من میخوام تو کنکور تجربی فیزیک رو بالای 80درصد بزنم ...
      بعد به نظرتون اگه تست تالیفی نزنم ضرر میکنم ؟؟؟؟
      آخه دیدم بیشتر رتبه های برتر کنکور میگن ما تست تالیفی کار نمیکردیم و فقط تستای کنکور رو میزدیم ... درسته این حرف ؟؟؟
      عزیز
      به نظر من کتاب های آبی کانون و کلا کتاب های کانون اصلا به درد نمیخوره ( بجز دفتر برنامه ریزی )
      فیزیک آبی رو من داشتم. سوالات کنکور هست. ولی پاسخ نامه ضعیفی داره. یعنی در مقابل منابعی مثل گاج ، بسیار بسیار ضعیف هست.
      این که شما میگی رتبه های برتر کنکور فقط تست کنکور میزدن و تالیفی کار نمیکردن و طبق نوشته ها همشون میگن آبی کانون کار میکردن ، این یکم تبلیغ هست.

کنکور امسال نشون داد که کسایی که فقط تست کنکور میزنن نمیتونن رتبه خیلی خیلی خوبی بگیرن. چون تست های تالیفی اومده و تمام احتمالاتی که ممکنه سوال کنکور داشته باشه رو بررسی کرده.
      آره. تست تالیفی رو از عید نوروز به بعد نزن.
      به امید موفقیت...
      فَعَلَی اللهِ تَوَکَّلتُ فَاَجمِعُوا اَمرَکُم وَ شُرَکائَکُم ثُمَّ لا یَکُن اَمرُکُم عَلَیکُم عُمَّهً

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      به نظر من فیزیک تنها درسیه که سوالاش به شدت شبیه سال های قبل هست

سعی کن اول از همه تست کنکور بزنی و روی اونها کاملا مسلط بشی حتی اگر نیاز بود چند بار حل بکنی بعدش بری سراغ تست های تالیفی
      البته مهم کتاب آبی یا کتاب دیگه نیست ، مهم داشتن تست کنکوره که حالا هر انتشاراتی که میخواد باشه ولی پاسخنامه آبی برای کسانی که فیزیک ضعیفی دارن اصلا خوب نیست
      ویرایش توسط hosseinf1 : 09 شهریور 1393 در ساعت 12:40

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Prison Break نمایش پست ها
      فیزیک و ریاضی تست های سراسری زدنش خیلی واجب تر از تالیفی! اما واسه درصد بالای 80 به هیچ وجه کتاب قلم چی مناسب نیست...
      کتاب قلم چی به نظرم نهایت تا 50 ٪ می تونه بهتون کمک کنه. البته به اندوخته های خودتون هم بستگی داره و همه چی کتاب نیست.
      اما اگه درصد بالای 50 میخواید به نظرم نشرالگو یا گاج بهتره
      من با آبی فیزیک (پیش و پایه) فیزیک رو 90 زدم
      خخخخخخخ

ولی انصافا پاسخنامه خوبی نداره و اگر فیزیکت خیلی خوب نباشه شاید چیزی از پاسخ تست هاش متوجه نشی

7. Top | #7
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام. ببینین هر کتابی یه چیزی واسه گفتن داره ولی باید بهترینشو انتخاب کنین چون وقت خوندن همشونو ندارین! کتابای آبی قلمچی تو درس ریاضی و فیزیک خوب عمل کرده و تستای قشنگی رو انتخاب کرده ولی پاسخنامه ش چندان جالب نیست. من هم اون رو کار کردم هم گاج نقره ای و هم کتابای مبتکران. به نظرم گاج از همه بهتره چون هم تستای کنکور رو داره هم پاسخنامه ش درست و حسابی تره.

8. Top | #8
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بنظر من یکی از بهترین کتابای قلمچی : آبی فیزیکش هست !!!!

یعنی اگه این فیزیکش نبود بقیه کتاباشون زیاد جالب نیست !!!

ولی در کل برا فیزیک اگه من خودم میخواستم الویت بدم اینجوری میشد : 1.گاج 2.خیلی سبز 3.قلمچی 4.نشر الگو (البته کتابای مهر و ماهم خوب هستن مثل معجزه فیزیک کنکورش ولی بنظر من خیلی نکته حفظی داره )
      هرجا که هستید و هر چه که هستید بخاطر آن است که خودتان خواسته اید!!!

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)