خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 54
    1. Top | #31
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lale94 نمایش پست ها
      یه بنده خدایی میره پیش باباش میگه بابا من میخوام بشم درست مث تو باباش دو دستی میزنه تو سرش میگه من میخواستم امام زمان بشم شدم این حالا تو میخوای من بشی هیچی نمیشی....داستانش ماله یکی از بزرگانه دینه ....دوست عزیز شما هم موفق باشیدددد

2. Top | #32
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط melis نمایش پست ها
      سلام دوستان

اول از همه چیز بگم تاپیکی که زدم حنبه انگیزشی نداره و از دوستان باتجربه میخوام فقط جواب سوالمو بهم بدن....

رشته ریاضی و منطقه سه هستم... پارسال رتبم 2000 شد که موندم واسه امسال..

تا الان مشکلاتی داشتم که نتونستم بخونم.. یا بهتره بگم دارم بهونه میارم که نخوندم ولی از الان میخوام شروع کنم! هدفم هم رتبه حداقل سه رقمی هست!

خب بریم سراغ سوالم...

به نظرتون از الان که میخوام شروع کنم،همه مباحثو بخونم یا بعضیا رو حذف کنم؟! اگه بخوام همه رو بخونم وقت کم نمیارم؟! بخصوص درس ریاضی

آخه یخورده استرس گرفتم که اگه بخوام کامل بخونم ممکنه وقت کم بیارم و نتونم عمیق بخونم... از یه طرف هم دلم نمیاد بعضی مباحثو حذف کنم!

ممنون
      سلام
      هنوز وقت خوبی در اختیار دارید
      بنظرم برسید همه مطالب رو

3. Top | #33
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط melis نمایش پست ها
      سلام دوستان

اول از همه چیز بگم تاپیکی که زدم حنبه انگیزشی نداره و از دوستان باتجربه میخوام فقط جواب سوالمو بهم بدن....

رشته ریاضی و منطقه سه هستم... پارسال رتبم 2000 شد که موندم واسه امسال..

تا الان مشکلاتی داشتم که نتونستم بخونم.. یا بهتره بگم دارم بهونه میارم که نخوندم ولی از الان میخوام شروع کنم! هدفم هم رتبه حداقل سه رقمی هست!

خب بریم سراغ سوالم...

به نظرتون از الان که میخوام شروع کنم،همه مباحثو بخونم یا بعضیا رو حذف کنم؟! اگه بخوام همه رو بخونم وقت کم نمیارم؟! بخصوص درس ریاضی

آخه یخورده استرس گرفتم که اگه بخوام کامل بخونم ممکنه وقت کم بیارم و نتونم عمیق بخونم... از یه طرف هم دلم نمیاد بعضی مباحثو حذف کنم!

ممنون

به ره بادیه رفتن به ز نشستن باطل
      الان 7 ماه وقت دارین یعنیییی کمهههه اگه فک میکنین کمه دنباله بهانه هستین برای نخوندن
      مخصوصا با کتابایی که تو بازاره این هفت ماه اگه بخونین بدون تعارف و انگیزه بیخود رتبه عالی کسب میکنین
      بازم میگم اگه فکر میکنین هفت ماه کمه مطمن باشین برای شما 12 ماه هم کمه چون شما نمیخواین بخونین
      کتابای مناسب انتخاب کنید و تلاش کنید مطمن باشین جواب میگیرین اونم در سطح بالا

4. Top | #34
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط eskalis نمایش پست ها
      6 ماهی که استرست کم بود و نخوندی حالا افتادی توی 6 ماهه دوم پر استرس میخوای بخونی عمراا اگه بتونی بخونی ...

برو بگیر بخواب
      واااااااییی پوکیدم دعنتووو)خخخخخخ
      رفع اسپم:بخون عزیزم وقت هست

5. Top | #35
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      یه نصیحت :
      اینترنت و کامیپوتر و موبایل رو جمع کنید و تی وی رو کلا ببوسید بذارید کنار.
      به هر چی دلتون بخوان میرسید

6. Top | #36
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      هر کی اومد گفت نمیتونی چرت میگه..انگیزه میخوای بیا پیش خودم..
      ادمینستور کانال جهادی پیوند در پیام رسان سروش با لینک http://sapp.ir/ap_peyvand

فعال عرصه ی رسانه

مدرس سواد فضای مجازی

7. Top | #37
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fateme.tehran نمایش پست ها
      منطقی نگفتی
      بستگی داره اون فرد کیه و سطح علمی پایه اش چطوره
      کسی که هنوز پایه بعضی چیزها بلد نیست و...
      کسی که هیچی بلد نیست میخواد از الان شروع کنه و رشته تاپ میخواد و رتبه خوب میشه گفت دیر شروع کرده
      سعی کنه ولی با توجه به رقابت سنگین مخصوصا توی تجربی من میتونم بگم محال هست اگه کسی پایه خوبی نداشته باشه
      ولی برای سال بعدش میتونه

8. Top | #38
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط drmoslem نمایش پست ها
      منطقی نگفتی
      بستگی داره اون فرد کیه و سطح علمی پایه اش چطوره
      کسی که هنوز پایه بعضی چیزها بلد نیست و...
      کسی که هیچی بلد نیست میخواد از الان شروع کنه و رشته تاپ میخواد و رتبه خوب میشه گفت دیر شروع کرده
      سعی کنه ولی با توجه به رقابت سنگین مخصوصا توی تجربی من میتونم بگم محال هست اگه کسی پایه خوبی نداشته باشه
      ولی برای سال بعدش میتونه
      نچ...
      عمومیا بالای 80 میشه رتبه زیر 4 هزار...دوماه مونده به کنکورم شیمی رو میخونه.از الان باید بشینه پای عمومیا و زیست.
      چطور تو 1 ماه امتحان ترم میدیم و نمره 20 هم میگیریم؟6 ماهه امکان داره

فعال عرصه ی رسانه

مدرس سواد فضای مجازی

9. Top | #39
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      به ما هم یه انگیزه ای بده...
      الهی آنگونه زنده ام بدار که نشکند دلی از زنده بودنم...
      و آنگونه ام بمیران که به وجد نیاید کسی از نبودنم

10. Top | #40
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اگه واقعا بخوای ... رتبه سه رقمی که سهله .. رتبه یکم میتونی بشی ...

11. Top | #41
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط DARKSIDER نمایش پست ها
      به ما هم یه انگیزه ای بده...
      ببین داداش

چطور میشه ما یک روز واسه درسی مثل زیست امتحان داریم و نمره ی 18 رو میگیریم.درصورتی که 4 روزم وقت داشته باشیم همون نمره رو کسب میکنیم؟
      ضمیر ناخودآگاه انسان میقبولونه به خودش که تو 4 روز وقت داری (واصسه همین به میزان 4 روز ناخودآگاه مغز انسان برنامه میچینه و تمرکزش رو خودش کنترل میکنه اما وقتی مغز ما با استناد میفهمه که وقت 1 روزه برای درس خوندن،زمینو زمان رو به هم میریزه تا نتیجه ی مطلوب میانگینیش رو کسب کنه.
      )
      مغز تو و بقیه دوستان اگر به کسب رتبه 1 هم فکر کنند در این برهه از زمان خواهند رسید..چرا که ذهن محدود نیست..

ویدیو انگیزشی فوق العاده

فعال عرصه ی رسانه

مدرس سواد فضای مجازی

12. Top | #42
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      ببین داداش

چطور میشه ما یک روز واسه درسی مثل زیست امتحان داریم و نمره ی 18 رو میگیریم.درصورتی که 4 روزم وقت داشته باشیم همون نمره رو کسب میکنیم؟
      ضمیر ناخودآگاه انسان میقبولونه به خودش که تو 4 روز وقت داری (واصسه همین به میزان 4 روز ناخودآگاه مغز انسان برنامه میچینه و تمرکزش رو خودش کنترل میکنه اما وقتی مغز ما با استناد میفهمه که وقت 1 روزه برای درس خوندن،زمینو زمان رو به هم میریزه تا نتیجه ی مطلوب میانگینیش رو کسب کنه.
      )
      مغز تو و بقیه دوستان اگر به کسب رتبه 1 هم فکر کنند در این برهه از زمان خواهند رسید..چرا که ذهن محدود نیست..
      شما امتحان تشریحی 20 سوالی رو که با 5 ساعت خوندن هم میشه نتیحه گرفت با امتحان تستی کنکور در اون جو و شرایط خاص مقایسه میکنی!!!!!

13. Top | #43
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      اگر فکر کنید میتوانید کاری رو انجام بدید حق باشماست...
      اگر هم فکر کنید نمیتوانید کاری را انجام دهید باز حق با شماست...
      آیا صرفا بخاطر اینکه یه هدفی دست نیافتنی به نظر بیاد باید از تلاش دست کشید؟؟؟
      کاریت نباشه میتونی یا نمیتونی وظیفه تو درس خوندنه.غیر اینه؟؟؟؟

کسی که کوه رو جابجا کرد همون کسی بود که اولین سنگریزه رو برداشت....

فقط کاری نکن همین زمانی که الان در اختیار داری دو ماه بعد آرزوت بشه....

انتخاب هدف=>باور به این که توانایی رسیدن بهش رو داری=>برنامه ریزی=>اقدام=>رسیدن به هدف....

14. Top | #44
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dj.ALI نمایش پست ها
      شما امتحان تشریحی 20 سوالی رو که با 5 ساعت خوندن هم میشه نتیحه گرفت با امتحان تستی کنکور در اون جو و شرایط خاص مقایسه میکنی!!!!!
      من واسه شماها آسون ترم میدونم...
      میدونی چرا؟؟؟
      چون مطالعه عمیق تر میشه و حواشی کتاب هم توجه میشه..یادگیری بیشتر میشه و در 6 ماه هر روز نیم ساعت به مرور پرداخته بشه تثبیت خواهد شد..
      کنکور از 3 بخش تشکیل شده:
      1)مطالعه(50 درصد کنکور رو شامل میشه)
      2)سرعت و مدیریت زمان_(35درصد)
      3)هر 4 گزینه رو خوندن(15 درصد)

فعال عرصه ی رسانه

مدرس سواد فضای مجازی

15. Top | #45
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      ببین داداش

)

ویدیو انگیزشی فوق العاده
      مرسی آبجی...ممنون...
      من خودم اند ضمیرناخوداگاهم....میدونم قودرتشو....فقط یه جورایی عالم بی عمل شدم.......

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن