X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 54
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Bano.m نمایش پست ها
      در اونصورت مجبورم سرمو بکوبم به دیوار
      ..................
      هندسه1رو که حتما حذفش میکنم....یعنی بخوامم نمی رسم حتی لاشو باز کنم...گسسته رو اما فقط سه چهار نفر گفتن بیخیالش شم...اگه برسم از خدامه که بخونمش...فعلا چیزی معلوم نیست.
      خود دانی دیگه

من تجربیات خودمو نوشتم

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      هیچ وقت برای داشتن یه اراده قوی ولی پایدار برای رسیدن به هدفی دیر نیست
      گیرم که باخته ام
      اماکسی جرات ندارد به من دست بزند
      یا از صفحه بازی بیرونم بیاندازد
      شوخی که نیست من شاه شطرنجم
      تخریب میکنم انچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ultra نمایش پست ها
      به این هم توجه کنید که
      95 درصد ریاضیا مثل شما فکر میکنن

و شما اگر رتبه و دانشگاه خوب میخوای
      باید روی هندسه و گسسته وقت بذاری

تنها فرق ریاضیا همین هندسه و گسسته هست

همه دیفرانسیل رو کامل میخونن
      پس درصد ها نزدیک به هم میشه

چیزی که ترازتو جابه جا میکنه هندسه و گسسته هست
      درمورد رتبه که رویایی فکر نمیکنم... فقط نمی خوام خیلی بد باشه... چون میدونم الان اگـــه خیلییی جدی شروع کنم بازم رتبه خوب وعالی که بچه های اینجا دنبلشونن نمیشه اورد...
      فقط هندسه 1 منظورم بود...هندسه2 وهندسه تحلیلی رو حتما باید بخونم....
      بله متوجه منظورتون شدم...
      ممنون دوست عزیز

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ultra نمایش پست ها
      خود دانی دیگه

من تجربیات خودمو نوشتم
      خوب کردین..ممنون از وقتی که گذاشتین

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان خیلی ممنون

خب منم از همین میترسم دیگه... میترسم وسواس خرج بدم و کامل بخونم ولی نتونم عمقی بخونم... از یه طرف میگم مباحثی که حذف میکنم ممکنه ازشون سوال آسون بیاد و مباحثی که خوندم سوال سخت بیاد!! بخدا کلافه ام

الان کتاب تست دیفرانسیل خیلی سبز رو دارم... وقتی نگاه میکنم میبینم حدود 2000تا تست داره که باید بزنم دیوونه میشم! اگه هر تست میانگین 4دقیقه هم وقت بگییره میشه فقط 130 ساعت!!!

اینم بگم پارسال که رتبم 2000 شد فقط بعد از عید خوندم و اونم بیشتر فیزیک+عمومی ها بود... مثلا ریاضی رو 4درصد زدم و شیمی رو 10 درصد!

......................

یه فکری به سرم زده که تا عید فقط اختصاصی کار کنم و عمومی رو بذارم کنار.... اشکالی نداره به نظرتون؟!

6. Top | #21
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط melis نمایش پست ها
      سلام دوستان

اول از همه چیز بگم تاپیکی که زدم حنبه انگیزشی نداره و از دوستان باتجربه میخوام فقط جواب سوالمو بهم بدن....

رشته ریاضی و منطقه سه هستم... پارسال رتبم 2000 شد که موندم واسه امسال..

تا الان مشکلاتی داشتم که نتونستم بخونم.. یا بهتره بگم دارم بهونه میارم که نخوندم ولی از الان میخوام شروع کنم! هدفم هم رتبه حداقل سه رقمی هست!

خب بریم سراغ سوالم...

به نظرتون از الان که میخوام شروع کنم،همه مباحثو بخونم یا بعضیا رو حذف کنم؟! اگه بخوام همه رو بخونم وقت کم نمیارم؟! بخصوص درس ریاضی

آخه یخورده استرس گرفتم که اگه بخوام کامل بخونم ممکنه وقت کم بیارم و نتونم عمیق بخونم... از یه طرف هم دلم نمیاد بعضی مباحثو حذف کنم!

ممنون
      دوست عزیزم وقت هست اونم به انذازه کافی ،جوری ک خیالتو راحت کنم میتونی کل مباحثو تموم کنی ..از الان به فکر حذف مباحث نباش و با شروع فصلایی که بهشون علاقه داری استارت بزن تا حسابی طعم شیرین ریاضی به جونت بچسبه

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      دوستان خیلی ممنون

خب منم از همین میترسم دیگه... میترسم وسواس خرج بدم و کامل بخونم ولی نتونم عمقی بخونم... از یه طرف میگم مباحثی که حذف میکنم ممکنه ازشون سوال آسون بیاد و مباحثی که خوندم سوال سخت بیاد!! بخدا کلافه ام

الان کتاب تست دیفرانسیل خیلی سبز رو دارم... وقتی نگاه میکنم میبینم حدود 2000تا تست داره که باید بزنم دیوونه میشم! اگه هر تست میانگین 4دقیقه هم وقت بگییره میشه فقط 130 ساعت!!!

اینم بگم پارسال که رتبم 2000 شد فقط بعد از عید خوندم و اونم بیشتر فیزیک+عمومی ها بود... مثلا ریاضی رو 4درصد زدم و شیمی رو 10 درصد!

......................

یه فکری به سرم زده که تا عید فقط اختصاصی کار کنم و عمومی رو بذارم کنار.... اشکالی نداره به نظرتون؟!
      نه
      عمومی رو واسه بعد عید نذار

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      عمومی رو اصلا برای بعد عید نزارید ک کار خیلی اشتباهی هستش

حتما عمومی رو هم با خوندن اختصاصی ها پبش ببرید ولی خوندنش از بعد از عید واقعا ریسک و اشتباه بزرگی هس
      این را بخاطر داشته باش
      موفقیت
      تکرار لجوجانه ی کارهای ساده است.

9. Top | #24
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      همون قدر که به اختصاصیا توجه داری باید عمومیارو تو اولویت قرار بدی . مخصوصا شما ک فارغ التحصیلید و نسبت به ما که مدرسه میریم وقتتون بیشتره .
      اگه هدفت سه رقمیه ..همه جوره وقت بزاررررررررر ...کاهلی نکن

10. Top | #25
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      من به این نتیجه رسیدم که اگه 100 درصد مطالب رو بخونی برای 50 درصد بهتر از اینه که 50 درصد مطالب رو بخونی برای 100 درصدمنم خیلی درسا رو هنوز شروع نکردم مثلا شیمی و فیزیک و اینا رو هنوز شروع نکردم بخونم ولی یک برنامه ریختم واسه خودم اسمش رو گزاشتم طرح شهابکامل تا اخر فروردین کل مباحث تموم میشه اگه طبق برنامه پیش برم...!!!شما باید 50 تا برگ اچار بزاری جلو خودت برنامه ی روزانه و میان مدت و بلند مدت بچینی واسه خودت..یعنی از همین الان باید بدونی مثلا 24 فروردین باید چه درسایی رو بخونیبا امروز و فردا کردن کار پیش نمیره...از یه جایی استارت بزن یکم که بری جلو مییبینی خود به خود درسا تموم میشن!

11. Top | #26
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dj.ALI نمایش پست ها
      بارها گفتم برای این جور مسایل افرادی مثل رستگار رحمانی یا اون 10 نفری که مثلا اصلا از بهمن شروع کردن و یک و دو شدن اصلا مثال زدنشون هم اشتباهه..این دلیل نمیشه که حالا چون رستگار از بهمن شروع کرد و یک شد بقیه هم بتونن..این گونه افراد در اقلیت هستن و تعدادشون هم کمه و در کل یه ادمای استثنایی هستن که فقط از خودشون بر میاد همچین کارایی!!شما باید همیشه اون طیف گسترده رو در نظر بگیری نه اون ادمایی که تعدادشون کمه و تونستن کارای عجیب غریب کنن!!
      غیر ممکن غیر ممکنه .....شما هرکی رو دوس داری مثال بزن در کل من همیشه 100 مثال میزنم که به 50 برسم

12. Top | #27
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lale94 نمایش پست ها
      غیر ممکن غیر ممکنه .....شما هرکی رو دوس داری مثال بزن در کل من همیشه 100 مثال میزنم که به 50 برسم
      من همیشه 50 مثال میزنم که به 100 برسم

13. Top | #28
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان

اول از همه چیز بگم تاپیکی که زدم حنبه انگیزشی نداره و از دوستان باتجربه میخوام فقط جواب سوالمو بهم بدن....

رشته ریاضی و منطقه سه هستم... پارسال رتبم 2000 شد که موندم واسه امسال..

تا الان مشکلاتی داشتم که نتونستم بخونم.. یا بهتره بگم دارم بهونه میارم که نخوندم ولی از الان میخوام شروع کنم! هدفم هم رتبه حداقل سه رقمی هست!

خب بریم سراغ سوالم...

به نظرتون از الان که میخوام شروع کنم،همه مباحثو بخونم یا بعضیا رو حذف کنم؟! اگه بخوام همه رو بخونم وقت کم نمیارم؟! بخصوص درس ریاضی

آخه یخورده استرس گرفتم که اگه بخوام کامل بخونم ممکنه وقت کم بیارم و نتونم عمیق بخونم... از یه طرف هم دلم نمیاد بعضی مباحثو حذف کنم!

ممنون
      منم سال اول 2700 شدم امسال 900...ابان شروع کردم اسفند تموم شد...نگران نباش میرسی
      یک روز رسد غمی به اندازه کوه
      یک روز رسد نشاط اندازه دشت
      افسانه زندگی چنین است گلم
      در سایه کوه باید از دشت گذشت

14. Top | #29
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dj.ALI نمایش پست ها
      من همیشه 50 مثال میزنم که به 100 برسم
      یه بنده خدایی میره پیش باباش میگه بابا من میخوام بشم درست مث تو باباش دو دستی میزنه تو سرش میگه من میخواستم امام زمان بشم شدم این حالا تو میخوای من بشی هیچی نمیشی....داستانش ماله یکی از بزرگانه دینه ....دوست عزیز شما هم موفق باشیدددد

15. Top | #30
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      برنامه ی قلم چی واسه اوناییه كه مدرسه میرن پس فارغ التحصیلا انگار دوتا سال تحصیلی دارن طبق برنامه ی قلم چی مثلا واسه دوهفته ی اول مباحث دوهفته ی ترم اول+مباحث ترم دومو بخون از صبح زود پاشو تا شب كلی وقته دیگه فشرده بخون حتما میتونی

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن