خود دانی دیگه
من تجربیات خودمو نوشتم
نمایش نسخه قابل چاپ
هیچ وقت برای داشتن یه اراده قوی ولی پایدار برای رسیدن به هدفی دیر نیست:yahoo (105):
درمورد رتبه که رویایی فکر نمیکنم... فقط نمی خوام خیلی بد باشه... چون میدونم الان اگـــه خیلییی جدی شروع کنم بازم رتبه خوب وعالی که بچه های اینجا دنبلشونن نمیشه اورد...
فقط هندسه 1 منظورم بود...هندسه2 وهندسه تحلیلی رو حتما باید بخونم....
بله متوجه منظورتون شدم...
ممنون دوست عزیز:)
دوستان خیلی ممنون
خب منم از همین میترسم دیگه... :( میترسم وسواس خرج بدم و کامل بخونم ولی نتونم عمقی بخونم... از یه طرف میگم مباحثی که حذف میکنم ممکنه ازشون سوال آسون بیاد و مباحثی که خوندم سوال سخت بیاد!! بخدا کلافه ام :(
الان کتاب تست دیفرانسیل خیلی سبز رو دارم... وقتی نگاه میکنم میبینم حدود 2000تا تست داره که باید بزنم دیوونه میشم! اگه هر تست میانگین 4دقیقه هم وقت بگییره میشه فقط 130 ساعت!!!:yahoo (113):
اینم بگم پارسال که رتبم 2000 شد فقط بعد از عید خوندم و اونم بیشتر فیزیک+عمومی ها بود... مثلا ریاضی رو 4درصد زدم و شیمی رو 10 درصد!
......................
یه فکری به سرم زده که تا عید فقط اختصاصی کار کنم و عمومی رو بذارم کنار.... اشکالی نداره به نظرتون؟!
عمومی رو اصلا برای بعد عید نزارید ک کار خیلی اشتباهی هستش:yahoo (113):
حتما عمومی رو هم با خوندن اختصاصی ها پبش ببرید ولی خوندنش از بعد از عید واقعا ریسک و اشتباه بزرگی هس:yahoo (17):
همون قدر که به اختصاصیا توجه داری باید عمومیارو تو اولویت قرار بدی . مخصوصا شما ک فارغ التحصیلید و نسبت به ما که مدرسه میریم وقتتون بیشتره .
اگه هدفت سه رقمیه ..همه جوره وقت بزاررررررررر ...کاهلی نکن :y (471):
من به این نتیجه رسیدم که اگه 100 درصد مطالب رو بخونی برای 50 درصد بهتر از اینه که 50 درصد مطالب رو بخونی برای 100 درصد:yahoo (20)::yahoo (20):منم خیلی درسا رو هنوز شروع نکردم مثلا شیمی و فیزیک و اینا رو هنوز شروع نکردم بخونم ولی یک برنامه ریختم واسه خودم اسمش رو گزاشتم طرح شهاب:yahoo (20):کامل تا اخر فروردین کل مباحث تموم میشه اگه طبق برنامه پیش برم...!!!شما باید 50 تا برگ اچار بزاری جلو خودت برنامه ی روزانه و میان مدت و بلند مدت بچینی واسه خودت..یعنی از همین الان باید بدونی مثلا 24 فروردین باید چه درسایی رو بخونی:yahoo (106):با امروز و فردا کردن کار پیش نمیره...از یه جایی استارت بزن یکم که بری جلو مییبینی خود به خود درسا تموم میشن!
برنامه ی قلم چی واسه اوناییه كه مدرسه میرن پس فارغ التحصیلا انگار دوتا سال تحصیلی دارن طبق برنامه ی قلم چی مثلا واسه دوهفته ی اول مباحث دوهفته ی ترم اول+مباحث ترم دومو بخون از صبح زود پاشو تا شب كلی وقته دیگه فشرده بخون حتما میتونی:)