خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 27
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

توی انتخاب رشته دانشگاهی به شدت از الان درگیرم رشته ریاضی

سلام بچه ها من پشت کنکوریم پارسال ریاضی منطقه 2 15 هزار شدم تصمیم گرفتم بمونم و بخونم ... . حال با توجه به نداشتن هیچ گونه اشنایی این ادرگیر انتخاب رشتم شدم نمیدونم چه رشته ای مناسب هس برام که اینده کاریم تضمین بشه میدونم از الان خیلی زوده برا انتخاب رشته فقط برا دلگرمی پرسیدم تو درسا از دیفرانسیل و شیمی پیش 2 از ته دل بیزارم چشممو تو چشمشون نمیندازم ... ولی از گسسته مخصوصا هندسه پایه خیلی خوشم میاد و تا حدودی فیزیک ممنون میشم راهنمایی کنید

2. Top | #2
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      با توجه به چیزی که شما گفتید رشته مهندسی کامپیوتر بهترین گزینه برا شماست
      چون مباحثی مث گراف ، درخت و غیره در درسهایی مث گسسته و ساختمان داده میخونید
      بعد رشته کامپیوتر ریاضی زیاد نداره متظورم دروس تخصصیش ریاضی وار نیس
      و بازارکارش نسبت به سایر رشته ها بهتره

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alirezakhaki نمایش پست ها
      سلام بچه ها من پشت کنکوریم پارسال ریاضی منطقه 2 15 هزار شدم تصمیم گرفتم بمونم و بخونم ... . حال با توجه به نداشتن هیچ گونه اشنایی این ادرگیر انتخاب رشتم شدم نمیدونم چه رشته ای مناسب هس برام که اینده کاریم تضمین بشه میدونم از الان خیلی زوده برا انتخاب رشته فقط برا دلگرمی پرسیدم تو درسا از دیفرانسیل و شیمی پیش 2 از ته دل بیزارم چشممو تو چشمشون نمیندازم ... ولی از گسسته مخصوصا هندسه پایه خیلی خوشم میاد و تا حدودی فیزیک ممنون میشم راهنمایی کنید
      دوست عزيز معدل سال سومتون + درصد هاى كنكورتون رو ميشه بگيد؟

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      معدل 15.60 : ریاضی 12 فیزیک9 شیمی3 عربی 15 زبان25 دینی69ادبیات16
      ============
      درباره عمران و مکانیک چی و همینطور صنایع خیلیا میگن صنایع دروسش هم اسونه هم بازار کارش عالیه . اگه کامپیوتر خوبه که پارسال سراسری شبانه راحت قبول بودم رو هوا ینی اشتباه کردم ؟

5. Top | #5
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      ============
      درباره عمران و مکانیک چی و همینطور صنایع خیلیا میگن صنایع دروسش هم اسونه هم بازار کارش عالیه . اگه کامپیوتر خوبه که پارسال سراسری شبانه راحت قبول بودم رو هوا ینی اشتباه کردم ؟
      با عرض سلام و وقت بخیر

ببینین رشته های عمران و مکانیک خیلی دیفرانسیل دارن .... پس اینا رو خط بزنین

به نظرم معماری یا صنایع می تونن رشته های خوبی باشن

6. Top | #6
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      حالا نمیدونم اشتباه کردی یا نه
      با این مشخصاتی که میگی رشته کامپیوتر برات بهتره
      شیمی ندارن ؛ ریاضیاتش در حد ریاضی یک و دو و مهندسی و غیره هست
      درسایی مث گسسته و ساختمان داده و طراحی الگوریتم که از درس های مهم کامپیوتر هست
      با مباحث مث گراف و درخت و یک سری مباحث الگوریتمی در ارتباط هست
      دروسش ریاضی وار نیس مثلا از انتگرال و معادلات استفاده کنی ؛ درساش اینجوری نیستن
      اما دروسش تحلیلی هستن

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط پویا دقتی نمایش پست ها
      با عرض سلام و وقت بخیر

ببینین رشته های عمران و مکانیک خیلی دیفرانسیل دارن .... پس اینا رو خط بزنین

به نظرم معماری یا صنایع می تونن رشته های خوبی باشن

صنایع بازار کارش هم خیلی خوبه هم درساش راحت تره ؟ درباره معماری بی زحمت یه توضیح میدید ؟ قبول شدن توش توی سراسری واقعا یه مشکل بزرگه و اینکه کلا دخدران اشباح کردنش ... البته من طراحیم تعریف از خود نباشه خیلی خوبه نظرتون در باره مهندسی های کامپیوتر چیه مثل ای تی ؟

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      ============
      دوست گلم قبل از ب بسم الله بايد برى سراغ ترميم يا ديپ جديد!!!
      حالا نميدونم امسال به كدومش ميرسى اما به هرحال بايد يه فكرى براش بكنى!

داداش من شما هر رشته اى هم كه بخواى برى بايد حراقل هر درس اختصاصى رو ٣٠ و هر درس عمومى رو حراقل ٥٠ بزنى !
      اينو در نظر داشته باش كه هرچى بيشتر بزنى دانشگاه بهترى ميرى

9. Top | #9
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      صنایع بازار کارش هم خیلی خوبه هم درساش راحت تره ؟ درباره معماری بی زحمت یه توضیح میدید ؟ قبول شدن توش توی سراسری واقعا یه مشکل بزرگه و اینکه کلا دخدران اشباح کردنش ... البته من طراحیم تعریف از خود نباشه خیلی خوبه نظرتون در باره مهندسی های کامپیوتر چیه مثل ای تی ؟

صنایع بازار کارش خوبه ..... به جز درس های ریاضی و آمار و چند تا درس دیگه بقیه درساش مدیریتی هستن

معماری یعنی رسم و ماکت و هندسه و کمی محاسبات ...... رشته خیلی خوب و مناسبیه .... قبولیش در سراسری شاید کمی سخت باشه ( کمی )

آی تی هم برای شما مناسبه ..... به جز درس های ریاضی بقیه درس هاش مثل درس گسسته هستن

ولی تا اونجا که من اطلاع دارم رشته مهندسی کامپیوتر درس نسبتا سخت ریاضی مهندسی رو داره که همش دیفرانسیله ( حتی عمران هم این واحد رو نداره )

به نظرم اگه می تونین تا حدی دیفرانسیل رو تحمل کنین ( صنایع ... آی تی ) رشته های خوبی هستن ولی اگه واقعا از دیفرانسیل بیزار هستین معماری برین که خیالتون از ریاضی این مدلی

راحت باشه

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دیپ مجدد به هیچ عنوان نمیگیرم اگه ترمیم اجرایی شه و کاری کنن نمره بهترو لحاظ کنن حتما شرکت میکنم چون من دو تا درس اصلی برا ریاضی رو که فیزیک و جبر باشه رو کم شدم همین دو رو 18 برسونم معدلم نزدیک 17.5 میشه ... . هدف گذاری در اختصاصی برای ریاضی و فیزیک بله بالای 30 هس امسال در کنکور ولی شیمی اصلا به هیچ عنوان نمیشه چیزی پیش بینی کرد 10 درصدم زدن هم با این طرح سوالا هنر میخاد ... برا عمومی هم یقینن بالای 50 باید بزنم همه رو بدون استثنا

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط پویا دقتی نمایش پست ها

صنایع بازار کارش خوبه ..... به جز درس های ریاضی و آمار و چند تا درس دیگه بقیه درساش مدیریتی هستن

معماری یعنی رسم و ماکت و هندسه و کمی محاسبات ...... رشته خیلی خوب و مناسبیه .... قبولیش در سراسری شاید کمی سخت باشه ( کمی )

آی تی هم برای شما مناسبه ..... به جز درس های ریاضی بقیه درس هاش مثل درس گسسته هستن

ولی تا اونجا که من اطلاع دارم رشته مهندسی کامپیوتر درس نسبتا سخت ریاضی مهندسی رو داره که همش دیفرانسیله ( حتی عمران هم این واحد رو نداره )

به نظرم اگه می تونین تا حدی دیفرانسیل رو تحمل کنین ( صنایع ... آی تی ) رشته های خوبی هستن ولی اگه واقعا از دیفرانسیل بیزار هستین معماری برین که خیالتون از ریاضی این مدلی

راحت باشه
      معماری باید رتبه زیر 3000 هزار بیارم حداقل برا نوشیروانی بابل واقعا کارم سخته ایشالا بیارم دعا کنین
      بازار کار صنایع و ای تی و معماری با توجه به هیچ پشتوانه ای برا کار گرفتن ندارم خوب هس که رو همینا انشالا مانور بدم ؟
      از دیفرانسیل فقط از دنباله اونم تا حدودی خوشم میاد از حد به بعد از ته دلم بیزارم و متنفرم فقط با هوپیتالش حال میکنم که هر سال یه سوال حداقل تو کنکور میاد قابل حله ولی وقت گیر ... خخخ
      کلا با همین سه رشته میتونم به کار و اینده امیدوار باشم ؟

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      دیپ مجدد به هیچ عنوان نمیگیرم اگه ترمیم اجرایی شه و کاری کنن نمره بهترو لحاظ کنن حتما شرکت میکنم چون من دو تا درس اصلی برا ریاضی رو که فیزیک و جبر باشه رو کم شدم همین دو رو 18 برسونم معدلم نزدیک 17.5 میشه ... . هدف گذاری در اختصاصی برای ریاضی و فیزیک بله بالای 30 هس امسال در کنکور ولی شیمی اصلا به هیچ عنوان نمیشه چیزی پیش بینی کرد 10 درصدم زدن هم با این طرح سوالا هنر میخاد ... برا عمومی هم یقینن بالای 50 باید بزنم همه رو بدون استثنا
      دوست من شما شيمى رو فقط براى همين يه سال ميخواى .... والسلام
      يه يسال سختى بده به خودت برا شيمى ، ديگه حتى اسمشم اگه خواستى نيار!

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      معماری باید رتبه زیر 3000 هزار بیارم حداقل برا نوشیروانی بابل واقعا کارم سخته ایشالا بیارم دعا کنین
      بازار کار صنایع و ای تی و معماری با توجه به هیچ پشتوانه ای برا کار گرفتن ندارم خوب هس که رو همینا انشالا مانور بدم ؟
      از دیفرانسیل فقط از دنباله اونم تا حدودی خوشم میاد از حد به بعد از ته دلم بیزارم و متنفرم فقط با هوپیتالش حال میکنم که هر سال یه سوال حداقل تو کنکور میاد قابل حله ولی وقت گیر ... خخخ
      يعنى واقعا تا اين حد از رياضى بيزاريد؟
      دوست من خيال نكن كه رشته كامپيوتر و معمارى كلابين !!
      كلا با اين اوصاف شما بايد از اين كه رشته رياضى رو انتخاب كرديد يه تجديد نظرى بكنيد!!!

14. Top | #14
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      ان شا الله ...... با این علاقه های شما ، فقط همین رشته ها به ذهنم میرسه

حالا فعلا فقط درس بخونین و به چیزای دیگه فکر نکنین

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pouria98 نمایش پست ها
      يعنى واقعا تا اين حد از رياضى بيزاريد؟
      دوست من خيال نكن كه رشته كامپيوتر و معمارى كلابين !!
      كلا با اين اوصاف شما بايد از اين كه رشته رياضى رو انتخاب كرديد يه تجديد نظرى بكنيد!!!
      اولا گفتم از دیفرانسیل بیزارم دوما تاپیک نزدم برای مشاوره برا تجدید نظر تو رشته ای که میخام کنکور بدم . سوما با این حساب که هر کی از یه مبحث خوشش نیاد پس 95 درصد شرکت کننده ها باید تجدید نظر کنن ههه

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن