خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 27 از 27
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alirezakhaki نمایش پست ها
      اولا گفتم از دیفرانسیل بیزارم دوما تاپیک نزدم برای مشاوره برا تجدید نظر تو رشته ای که میخام کنکور بدم . سوما با این حساب که هر کی از یه مبحث خوشش نیاد پس 95 درصد شرکت کننده ها باید تجدید نظر کنن ههه
      دوست من شما رشته رياضى هستيد و ميگيد كه از رياضى بيزاريد ، اينو مد نظر داشته باش كه تو هيچ كدوم از رشته هاى مهندسى رياضى دست از سرت ور نميداره !!! اخر سر كارت ميشه لنگ رياضى ...

اون ٩٥ درصد همه به قول شما اگه از رياضى بيزارند به نفعشونه كه تجديد نظر بكنن
      به قول معروف ماهى رو هر وقت از اب بگيرى تازس ( البته نه هرموقع ها!!!)

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pouria98 نمایش پست ها
      دوست من شما رشته رياضى هستيد و ميگيد كه از رياضى بيزاريد ، اينو مد نظر داشته باش كه تو هيچ كدوم از رشته هاى مهندسى رياضى دست از سرت ور نميداره !!! اخر سر كارت ميشه لنگ رياضى ...

اون ٩٥ درصد همه به قول شما اگه از رياضى بيزارند به نفعشونه كه تجديد نظر بكنن
      به قول معروف ماهى رو هر وقت از اب بگيرى تازس ( البته نه هرموقع ها!!!)
      منم موافق هستم با ایشون ، ریاضی حوصله میخاد ، بعدش 95درصد کجا بود ؟کسایی که میان ریاضی اکثرا ریاضیشون حتی اگه خوب نباشه اما بهتر از بقیه درساشونه...به هر حال با این طرز تفکر مجبورین با ریاضی دوست باشین....

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اقا فقط دیفرانسیل مشکل دارم وگرنه عاشق گسسته هستم از تحلیلی هم خوشم میاد حال میکنم جبر و هندسه پایه هم خیلی خیلی خوشم میاد فقط و فقط و فقط دیفرانسیل هس

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      برق رشته بهتری هست از نظر آینده کاری.

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      اقا فقط دیفرانسیل مشکل دارم وگرنه عاشق گسسته هستم از تحلیلی هم خوشم میاد حال میکنم جبر و هندسه پایه هم خیلی خیلی خوشم میاد فقط و فقط و فقط دیفرانسیل هس
      دوست من خوشم مياد كه نشد حرف !!!
      شما كلا رياضى رو ١٣ درصد بيشتر نزنيد ، يعنى بعيد ميدونم شما اصلا سراغ هندسه و گسسته هم رفته باشى ...

همينجورى نگو خوشم مياد ، اول ٤ تا تست بزن بعد تصميم بگير

نقل قول نوشته اصلی توسط khaan نمایش پست ها
      برق رشته بهتری هست از نظر آینده کاری.
      ايشون تو همين صفحه و صفحه قبل فرمودن كه اصلا به ديفرانسيل علاقه ندارند !!!

درظمن مطمعن هستيد كه برق بازار كار خوبى داره!؟
      اونم الان ...!!!

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pouria98 نمایش پست ها
      دوست من خوشم مياد كه نشد حرف !!!
      شما كلا رياضى رو ١٣ درصد بيشتر نزنيد ، يعنى بعيد ميدونم شما اصلا سراغ هندسه و گسسته هم رفته باشى ...

همينجورى نگو خوشم مياد ، اول ٤ تا تست بزن بعد تصميم بگير

ايشون تو همين صفحه و صفحه قبل فرمودن كه اصلا به ديفرانسيل علاقه ندارند !!!

درظمن مطمعن هستيد كه برق بازار كار خوبى داره!؟
      اونم الان ...!!!
      پسر خوب چیزی که نمیدونی برا خودت ردیف نکن باشه ؟ پارسال از 8 تا سوال هندسه پایه 5 تا شو جواب دادم که کار هر کسی نبود تو گسسته هم احتمالات رو جواب دادم و جبر هم 5 تا سوالشو زدم در مجموع 13 تا درست داشتم منتها این دیفرانسیل لعنتی و ریاضی پایه اینقد غلط زدم خر منو گرفت نمره منفی پس چیزی که نمیدونی برا خودت نباف اکی ؟ 4 سنجش پارسال ریاضی هاشو هم هرو بالا 25 زدم فیزیک همشو بالا 35 زده بودم همون 4 تا جامع سر کنکور به خاطر یه سری دلایل اصلا تمرکز نداشتم و میدونستم که خراب کردم پس به جای اینکه دماغو بالا بگیری باد و برود کنی بگی 4 تا تست بزن اول ، بشین فکر کن بعد تایپ کن

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام به همگی لطفا میشه درباره رشته شهرسازی هم یه توضیح بدید ؟ اصلا میشه امید داشت تو این رشته ؟
      صنایع ایده ال ترین رشته برا من هس اگه بیارم دانشگاه خوب که برم ؟

8. Top | #23
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      سلام بچه ها من پشت کنکوریم پارسال ریاضی منطقه 2 15 هزار شدم تصمیم گرفتم بمونم و بخونم ... . حال با توجه به نداشتن هیچ گونه اشنایی این ادرگیر انتخاب رشتم شدم نمیدونم چه رشته ای مناسب هس برام که اینده کاریم تضمین بشه میدونم از الان خیلی زوده برا انتخاب رشته فقط برا دلگرمی پرسیدم تو درسا از دیفرانسیل و شیمی پیش 2 از ته دل بیزارم چشممو تو چشمشون نمیندازم ... ولی از گسسته مخصوصا هندسه پایه خیلی خوشم میاد و تا حدودی فیزیک ممنون میشم راهنمایی کنید
      یک سوالی...شما منطقه 2 هستید...یه عکس از کارنامتون بگیرید دقیقا و بزارید این جا..همون قسمت پایین کارنامتون کفایت میکنه..کراپ کنید بزارید یک پیشنهاد شگفت انگیز براتون دارم

9. Top | #24
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      برا چی باید بزارم ؟!
      پیشنهاد ؟ پیشنهاد چی

10. Top | #25
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      برا چی باید بزارم ؟!
      پیشنهاد ؟ پیشنهاد چی
      نگفتم که شماره ی پروندتو و....رو بزار که...گفتم اون قسمت پایین کارنامتو بزار که بهت بگم چیکار کنی!

11. Top | #26
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      هیچی اخه در دسترس نیس الان
      هیچ توضیحی هم ندادی یا بهتره بگم هیچی نگفتی درباره پیشنهاد !

12. Top | #27
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      هیچی اخه در دسترس نیس الان
      هیچ توضیحی هم ندادی یا بهتره بگم هیچی نگفتی درباره پیشنهاد !
      باید کارنامت باشه اینجوری نمیشه..یک لحظه شماره شناسنامتو بزن تو سایت سنجش نگاه کن اون قسمت پایین رو جدا کن اپلود کن بهت بگم چیکار کنی؟

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن