خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 29
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Halam-Bade
      نمایش مشخصات

عقب موندن از برنامه قلم چی!!!راهنماییییی لدفا!!!:(

سلام دوستان وقتتون بخیر!
      من مشکل اساسی با این حجم زیاد بین دو هفته ای قلم چی دارم!
      جمعه هر ازمون واسه دو هفته اینده دقیق برنامه ریزی میکنم با اینکه حجمش خیلی بالاس ولی سعی میکنم منطقی و خوب بین دو هفته پخشش کنم تا برام جا بیوفته.
      ولی!
      از اول مهر تا الان یا نرسیدم تموم کنم مباحث ازمون رو یا اگه کامل عمل کردم و سر هر ساعت رفتم درس بعدی ک عقب نمونم درست نفهمیدم و به تسلط کافی واسه ازمون نرسیدم درنتیجه به اون تراز ایده آل ک اندازه توانم بوده نرسیدم،با خودم ک فکر کردم دیدم اگه من تا عید اینجوری پیش برم ک نمیشه به اون تسلط کافی ک واقعا لازمه ی کنکوره نمیرسم،از طرفی هم حجم همه ی ازمونای قلم چی زیاده ک مثلا عقب بمونم نمیشه واسه ازمون بعدم برسونم چون از ازمون بعدم جا میمونم.من واقعا موندم چطور بعضی دوستان هم به برنامه میرسن هم تراز عالی میارن هم فراموشیشون کمه.با اینکه میگن ما تابستون هم نخوندیم!!حالا خوبه من فارغ التحصیل هم هستم و درسا یجور جنبه مروری داره برام!کلیییییی عقبم.چجوری میخوام پزشکی قبول شم با این کم تسلطی؟؟ کمکککک چیکار کنم من؟
      همه زندگی مرا

لا به لای آغوشت

آرام،تکان تکان بده...❤

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      برنامه قلمچی برا بعضیا مناسب نیست خدایی ، حجمها زیاد و کم میشه و شاید خیلیا به برنامه نرسن ولی شما بدونید یادگیری 80 درصد مطالب با عمق 100 درصد بهتر از 100 درصد مطالب با عمق 80 درصده .شما سعی کنید برنامه های جانبی رو خیلی کم کنید وساعت بیشتر برای مطالعه بذارید .ایستگاه های جبرانی رو بشناسید روی برنامه راهبردی و مباحث رو نسبت به اونا تقسیم کنید.یعنی اگه به مبحثی توی این آزمون نرسیدین حتما توی ایستگاه جبرانی اون رو مطالعه کنید ولی اصل بالا رو فراموش نکنید .

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AmirMansour نمایش پست ها
      برنامه قلمچی برا بعضیا مناسب نیست خدایی ، حجمها زیاد و کم میشه و شاید خیلیا به برنامه نرسن ولی شما بدونید یادگیری 80 درصد مطالب با عمق 100 درصد بهتر از 100 درصد مطالب با عمق 80 درصده .شما سعی کنید برنامه های جانبی رو خیلی کم کنید وساعت بیشتر برای مطالعه بذارید .ایستگاه های جبرانی رو بشناسید روی برنامه راهبردی و مباحث رو نسبت به اونا تقسیم کنید.یعنی اگه به مبحثی توی این آزمون نرسیدین حتما توی ایستگاه جبرانی اون رو مطالعه کنید ولی اصل بالا رو فراموش نکنید .
      اتفاقا از اول شروع برنامه مهرماه ایستگاه های جبرانی رو شناسایی کردم و علامت زدم،اما میگم ک کنارش یه حجم زیاد درنظر گرفتن ک واقعا به راحتی نمیشه قبلیا رو جبران کرد.
      همه زندگی مرا

لا به لای آغوشت

آرام،تکان تکان بده...❤

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      خوشحال میشم دوستان فقط ببیننده نباشن و راه حل پیشنهاد بدن.
      همه زندگی مرا

لا به لای آغوشت

آرام،تکان تکان بده...❤

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      بعضی مباحث رو حذف کن
      350
      مهم نیس میرم مسیرو

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      انصراف بده
      یوورش نبرین نظرمو گفتم

7. Top | #7
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      منم مثل تو عقب موندم سعی کن واسه هر آزمون سه تا چهار روز اول هفترو اختصاص بدی به عقب موندگی ها و جبران در ضمن نگران نباش چون بعد از این آزمون تا جمع کردن نیمسال اول پیش یعنی آزمون 25 دی یک هفته دیگه هم اضافی داری پس یک هفته و نیم دیگه هم باز وقت داری واسه جبران . پس بجنب و خودتو برسون سریع سریع

8. Top | #8
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      در ضمن اول سعی کامل به برنامه ی آزمونا برسی جتی ازش بزنی جلو بعد به فکر تسلط کامل رو درسا و تراز بالا باشی

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amin97 نمایش پست ها
      منم مثل تو عقب موندم سعی کن واسه هر آزمون سه تا چهار روز اول هفترو اختصاص بدی به عقب موندگی ها و جبران در ضمن نگران نباش چون بعد از این آزمون تا جمع کردن نیمسال اول پیش یعنی آزمون 25 دی یک هفته دیگه هم اضافی داری پس یک هفته و نیم دیگه هم باز وقت داری واسه جبران . پس بجنب و خودتو برسون سریع سریع
      ازمون 25دی مباحث نیم سال اوله ک خودش سنگینه،مثلا واسه منی ک حرکت و دینامیک رو نخوندم و میخوام این مدت بخونم معلومه نمیشه اون هفته سوم رو به مباحث دیگه اختصاص بدم چون مباحثی رو عقب موندم ک نیاز به کار فراوونه.
      و اینکه اصلا نمیخوام چیزی رو حذف کنم تا دوران جمع بندی
      همه زندگی مرا

لا به لای آغوشت

آرام،تکان تکان بده...❤

10. Top | #10
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      خوب شما فعلا واسه این آزمون حرکت شناسیو بخون با قسمتی از دینامیک حتما نمیخواد دقیق با برنامه آزمون پیش بری یا اصن حرکت شناسیو حذف کن دینامیک و فقط بخون دیگه به انتخاب خودته

11. Top | #11
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      در ضمن فصل هایی مث فشار فیزیک و هندسه رو بیخیال شو

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amin97 نمایش پست ها
      در ضمن فصل هایی مث فشار فیزیک و هندسه رو بیخیال شو
      +خوندن بدون تسلط ک تهش فراموشیه
      +اگه از الان دینامیکو شروع کنم از نوسان و مکانیکی جا میمونم و توی جمع بندی نیم سال اول نمیرسم خوب بخونمش.
      +چرا؟بنظرتون بازده نداره؟اخه من هندسه و فشار رو جا دادم تو برنامه این هفتم!
      درضمن واسه کنکور به درصد 50-60ریاضی فیزیک نیاز دارم.
      +بنظرتون از الان واسه حذف خیلی زود نیس؟
      همه زندگی مرا

لا به لای آغوشت

آرام،تکان تکان بده...❤

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط m a h s a نمایش پست ها
      انصراف بده
      یوورش نبرین نظرمو گفتم
      نمیتونم چون میخوام هر جور شده برسم،از طرفی مامانمم نمیذاره
      همه زندگی مرا

لا به لای آغوشت

آرام،تکان تکان بده...❤

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fatima.te نمایش پست ها
      سلام دوستان وقتتون بخیر!
      من مشکل اساسی با این حجم زیاد بین دو هفته ای قلم چی دارم!
      جمعه هر ازمون واسه دو هفته اینده دقیق برنامه ریزی میکنم با اینکه حجمش خیلی بالاس ولی سعی میکنم منطقی و خوب بین دو هفته پخشش کنم تا برام جا بیوفته.
      ولی!
      از اول مهر تا الان یا نرسیدم تموم کنم مباحث ازمون رو یا اگه کامل عمل کردم و سر هر ساعت رفتم درس بعدی ک عقب نمونم درست نفهمیدم و به تسلط کافی واسه ازمون نرسیدم درنتیجه به اون تراز ایده آل ک اندازه توانم بوده نرسیدم،با خودم ک فکر کردم دیدم اگه من تا عید اینجوری پیش برم ک نمیشه به اون تسلط کافی ک واقعا لازمه ی کنکوره نمیرسم،از طرفی هم حجم همه ی ازمونای قلم چی زیاده ک مثلا عقب بمونم نمیشه واسه ازمون بعدم برسونم چون از ازمون بعدم جا میمونم.من واقعا موندم چطور بعضی دوستان هم به برنامه میرسن هم تراز عالی میارن هم فراموشیشون کمه.با اینکه میگن ما تابستون هم نخوندیم!!حالا خوبه من فارغ التحصیل هم هستم و درسا یجور جنبه مروری داره برام!کلیییییی عقبم.چجوری میخوام پزشکی قبول شم با این کم تسلطی؟؟ کمکککک چیکار کنم من؟
      رتبه پارسالتون چند بود؟
      ترازتون چنده؟

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط a.z.s نمایش پست ها
      رتبه پارسالتون چند بود؟
      ترازتون چنده؟
      پارسال 4150منطقه3،تراز امسالم 5600تا900متغیره
      همه زندگی مرا

لا به لای آغوشت

آرام،تکان تکان بده...❤

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)