خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

Question شروع ریاضی از حالا ! کمک لطفا

سلام دوستان

من امسال پشت کنکوری ریاضی هستم... پارسال ریاضی رو 4درصد زدم و رتبم توی منطقه سه 2000 شد و موندم واسه امسال..

از پارسال درس نگرفتم که ریاضی رو کار کنم و تا الان هیچی ریاضی کار نکردم!! اما از الان میخوام ریاضی رو شروع کنم... توی برنامه ریزیم هفته ای 12 ساعت ریاضی جا دادم ولی موندم کدوم مباحثو شروع کنم!!

میخوام حداقل 30 درصد ریاضی بزنم...

به نظرتون اول از کجا و کدوم مباحثو شروع کنم؟!

خودم اینجوری مد نظرمه :

تا قبل از فروردین که سه ماه وقت هست : مفاهیم پایه (قدر مطلق و نامساوی و جز صحیح و ... ) - حد و پیوستگی - مشتق و کاربردها - انتگرال

از اول فروردین تا آخر اردیبهشت یعنی دوماه اول بهار : ماتریس - آمار - احتمال

به نظرتون با هفته ای 12 ساعت وقت کم نمیارم؟!

مبحث یگه ای لازم هست اضافه کنم؟

ترتیب خودنم چجوری باشه بهتره به نظرتون؟ مثلا اول مشتق بخونم یا حد یا احتمال یا ... ؟!

ممنون

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      چرا ۱۲ ساعت؟ مگه روزی کلا چند ساعت درس میخونی
      اگه میخوای نتیجه بگیری روزی کم کم ۳ ساعت ریاضی باید بخونی تو رشته ریاضی
      منم پارسال ۱۳٪ زدم ولی الان روزی ۴ ساعت ریاضی میخونم کاملا مشکلم حل شده و ریاضی شده نقطه قوتم + با خوندنش شدیدا حال میکنم
      در صورتی که پارسال فراری بودم ازش
      بنظرم روزی ۳. ۴ ساعت بخون چون از الان شروع کردی هندسه پایه و نظریه اعداد رو بحذف ولی بقیه رو میرسی تا کنکور خوب بخونی در حد ۵۰. ۶۰. بزنی
      یه چیز مهم اینکه سعی کن از مفاهیم پایه شردع کنی مثل فصل صفر دیف و نامعادله و تعیین علامت و تابع و نمودار درجه دو و ...
      ریاضی اگه مداوم کارش کنی توش قوی میشی بعد چند ماه اما اگه کم کاری کنی سال بعدم همون آش و همون کاسه میشه

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      عزیزم...شما که رشته ات ریاضیه....نباید انقد کم درس بخونی....اونم ریاضی که رشته ی اصلیته.....من که تجربی ام روزی 2 ساعت کمتر ریاضی رو نمیخونم...شما که رشته ات ریاضیه...نباید انقد کم بخونی....
      ریاضی رو از دروس پایه ای شروع کن...تابع و انواع تابع...قدرمطلق...جزصحیح...مثل ات......معادلات و نامعادلات....این میشه ریاضیات پایه.....
      بعد اروم اروم اروم شروع کن بیا از مباحث اسون حل کن....جلو بیا...تمرین و تمرین و تمرین.....رمز موفقیت در ریاضیاته
      اروم که شروع کنی...اولش هیچی نمیفهمی...بعدش دستت راه میوفته...فقط باید صبر داشته باشی و تحملت بالا باشه و زود جا نزنی
      ویرایش توسط mehrsa.m : 23 آذر 1394 در ساعت 05:50

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      من اگه ضریب ریاضی توی کنکور بشه منفی سه، بازم میرم که صد بزنم
      این جناب daniad الان گفت ریاضی رو 13 زده من چقت تعجب کردم. خدا میدونه توی این مدت چقت پیشرفت کرده که من الان اصلا ی موجود دیگه میبینمش توی ریاضیات.

امیدارم ریاضی 96 بزنی که اون 4 درصد که قبلا زده بودی رو جبران کنی.

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط daniad نمایش پست ها
      چرا ۱۲ ساعت؟ مگه روزی کلا چند ساعت درس میخونی
      اگه میخوای نتیجه بگیری روزی کم کم ۳ ساعت ریاضی باید بخونی تو رشته ریاضی
      منم پارسال ۱۳٪ زدم ولی الان روزی ۴ ساعت ریاضی میخونم کاملا مشکلم حل شده و ریاضی شده نقطه قوتم + با خوندنش شدیدا حال میکنم
      در صورتی که پارسال فراری بودم ازش
      بنظرم روزی ۳. ۴ ساعت بخون چون از الان شروع کردی هندسه پایه و نظریه اعداد رو بحذف ولی بقیه رو میرسی تا کنکور خوب بخونی در حد ۵۰. ۶۰. بزنی
      یه چیز مهم اینکه سعی کن از مفاهیم پایه شردع کنی مثل فصل صفر دیف و نامعادله و تعیین علامت و تابع و نمودار درجه دو و ...
      ریاضی اگه مداوم کارش کنی توش قوی میشی بعد چند ماه اما اگه کم کاری کنی سال بعدم همون آش و همون کاسه میشه
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehrsa.m نمایش پست ها
      عزیزم...شما که رشته ات ریاضیه....نباید انقد کم درس بخونی....اونم ریاضی که رشته ی اصلیته.....من که تجربی ام روزی 2 ساعت کمتر ریاضی رو نمیخونم...شما که رشته ات ریاضیه...نباید انقد کم بخونی....
      ریاضی رو از دروس پایه ای شروع کن...تابع و انواع تابع...قدرمطلق...جزصحیح...مثل ات......معادلات و نامعادلات....این میشه ریاضیات پایه.....
      بعد اروم اروم اروم شروع کن بیا از مباحث اسون حل کن....جلو بیا...تمرین و تمرین و تمرین.....رمز موفقیت در ریاضیاته
      اروم که شروع کنی...اولش هیچی نمیفهمی...بعدش دستت راه میوفته...فقط باید صبر داشته باشی و تحملت بالا باشه و زود جا نزنی
      نقل قول نوشته اصلی توسط LeftBehind نمایش پست ها
      من اگه ضریب ریاضی توی کنکور بشه منفی سه، بازم میرم که صد بزنم
      این جناب daniad الان گفت ریاضی رو 13 زده من چقت تعجب کردم. خدا میدونه توی این مدت چقت پیشرفت کرده که من الان اصلا ی موجود دیگه میبینمش توی ریاضیات.

امیدارم ریاضی 96 بزنی که اون 4 درصد که قبلا زده بودی رو جبران کنی.
      دوستان همه ی این حرفای شما درسته... ولی واسه اونی که وقت زیاد داشته باشه...ولی من یخورده دیر شروع کردم و الان وقت کم دارم... روزی بین 8-10 ساعت میخونم که تقریبا میانگین هفته ای میشه 55 ساعت البته به غیر از جمعه ها که گذاشتم واسه دوره..

توی برنامم تونستم هفته ای 12 ساعت ریاضی جا بدم... یعنی همون روزی 2 ساعت... حالا تا روزی 3ساعت هم میتونم افزایشش بدم..یعنی هفته ای 16 ساعت...

من پارسال سر همین وسواس داشتن خیلی ضرر کردم! چون خواستم مثلا همه ی شیمی رو بخونم که نتونستم عمقی بخونم و سر کنکور استرس داغونم کرد و خراب کردم! یا مثلا همین ریاضی رو اگه پارسال از همون اول 30درصدشو کار کرده بودم حداقل 15 درصد میزدم!

به نظر شما امسال با این وقت باقی مونده کدوم مباحثو بخونم؟

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن