بابا بیخیال تو هنوز حرکت و دینامیکو نخوندی اونوقت میخوای فشار بخونی![]()
همه زندگی مرا
لا به لای آغوشت
آرام،تکان تکان بده...❤
خب شما به جای اینکه عجله کنید تا عید تموم کنید
درسا رو عمقی تر بخونید
میشه دینامیک و حرکت رو تو شیش ماه خوند نگران نباشید و شروع کنید به خوندن و نترسید
تو برنامه قلمچی دی ماه رو بیشتر واسه جبران گذاشتن
اگه خودتون برنامه ندارید من خودم روشم اینجوری بود میتونید با این برنامه بخونید
روز های زوج : زیست ، ریاضی ، دینی ، عربی
روزهای فرد : شیمی ، فیزیک، ادبیات،زبان
جمعه : زیست،شیمی،،ریاضی یا فیزیک(هر کدوم رو کمتر تسلط دارید)
من طبق برنامه قلم چی پیش میرم قلم 31اردیبهشت کلا درسا تموم میشه.
برنامم اینجوریه ک هرروز زیست و شیمی میخونم،و یکروز درمیون ریاضی و.فیزیک،عربی رو کلشو هفته اول تموم میکنم با هرروز خوندن بعدش ادبیات و دینی رو میخونم روزای اخرم زبان.البته هرشب لغات رو میخونم.کلا 80درصد اختصاصی میخونم 20درصد عمومی،نگرانیم اینه ک به اون تسلط لازم واسه رسیدن به پزشکی نرسمبا توجه به اینکه بخاطر قلم چی قاطی کردم و واقعا نمیدونم به خونده های هفته های قبلم اعتماد کنم یا نه!
همه زندگی مرا
لا به لای آغوشت
آرام،تکان تکان بده...❤
همه زندگی مرا
لا به لای آغوشت
آرام،تکان تکان بده...❤
من خیلی وقته ازش جا موندم اصن ناامیدم کردبرنامه ش ینی یه فصل رو جا بمونی بیچاره ای به خاطر همین انصراف دادم
Live your dreams
🔱
KowsarDDC
مهم اینه که یادت نره هدف کنکور هست نه قلمچی. نکنه از استرس قلمچی کلا بازدهی ات بیاد پایین و در نهایت برای کنکورت هم بد بشه. من هم نمی رسم بهش چون فارغ التحصیلم و سالها از دبیرستانم گذشته. آزمون میدم برای اینکه کلا بی خیال نشم و دو هفته ای یک بار یک یادآور بهم تزریق بشه! ولی برای رسیدن به برنامه اش تلاش زیادی نمی کنم چون مناسب کسی مثل من که تابستون سال دو و سه اش رو کامل دوره نکرده نیست. فقط زیست رو با برنامه قلمچی پیش میرم.
شما هم به نظر من با توجه به وضعیت فعلی ات و کنکور برنامه ریزی مناسب خودت بکن. اگر با قلمچی می خورد که چه بهتر، تخورد آزمون بده ولی درصدها رو نادیده بگیر. در نهایت مهم کنکوره!
**رتبه تک رقمی کنکور ۹۵**
ولی چون ارشد دارم مجبورم برم پزشکی آزاد
پشت کنکوری دگ؟ اگه ایده آل گرا هستی نمیرسی حتما چون واسه هر درس 500 600 تا تست هر سری نمیشه باید اول سراسری ها رو بزنی بعد/ یکیم ساعت مطالعتو باد ببری بالا و یه چیزیم بگم اصلا از برنامه جدا نشو اصلااااا آدم فک میکنه بهتر میشه اما خیلی بد میشه/ تو اگه 80 درصد برنامرو تموم کنی زیر 2000 هستی
دو راه بیشتر نداری :
1. ساعت مطالعت رو بیشتر کنی و به برنامه قلمچی برسی
2. خودت برنامه بلند مدت بریزی و اون رو اجرا کنی
اولی بهتره !!! دومی ممکنه نرسی یا یه سری مطالبو حذف کنی و ... ! کلآ خراب میشه پس تنها راهی که داری افزایش ساعت مطالعه ست !!
برای تسلط هم اصلآ نگران نباش !! یک ماه آخر و یک ماه امتحانات نیم سال اول دوم رو داری که حتی برای لاک پشتی ترین افراد هم زیاده !!
ویرایش توسط KARGADAN.isBACK : 24 آذر 1394 در ساعت 12:42
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)