خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 29 از 29
    1. Top | #16
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      بابا بیخیال تو هنوز حرکت و دینامیکو نخوندی اونوقت میخوای فشار بخونی

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amin97 نمایش پست ها
      بابا بیخیال تو هنوز حرکت و دینامیکو نخوندی اونوقت میخوای فشار بخونی
      از پارسال تسلطم تو فشار خوبه،برعکس دینامیک و حرکت
      همه زندگی مرا

لا به لای آغوشت

آرام،تکان تکان بده...❤

3. Top | #18
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      تسلط و ول کن تعداد سوالات کنکور و بچسب

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fatima.te نمایش پست ها
      پارسال 4150منطقه3،تراز امسالم 5600تا900متغیره
      خب شما به جای اینکه عجله کنید تا عید تموم کنید
      درسا رو عمقی تر بخونید
      میشه دینامیک و حرکت رو تو شیش ماه خوند نگران نباشید و شروع کنید به خوندن و نترسید
      تو برنامه قلمچی دی ماه رو بیشتر واسه جبران گذاشتن
      اگه خودتون برنامه ندارید من خودم روشم اینجوری بود میتونید با این برنامه بخونید
      روز های زوج : زیست ، ریاضی ، دینی ، عربی
      روزهای فرد : شیمی ، فیزیک، ادبیات،زبان
      جمعه : زیست،شیمی،،ریاضی یا فیزیک(هر کدوم رو کمتر تسلط دارید)

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط a.z.s نمایش پست ها
      خب شما به جای اینکه عجله کنید تا عید تموم کنید
      درسا رو عمقی تر بخونید
      میشه دینامیک و حرکت رو تو شیش ماه خوند نگران نباشید و شروع کنید به خوندن و نترسید
      تو برنامه قلمچی دی ماه رو بیشتر واسه جبران گذاشتن
      اگه خودتون برنامه ندارید من خودم روشم اینجوری بود میتونید با این برنامه بخونید
      روز های زوج : زیست ، ریاضی ، دینی ، عربی
      روزهای فرد : شیمی ، فیزیک، ادبیات،زبان
      جمعه : زیست،شیمی،،ریاضی یا فیزیک(هر کدوم رو کمتر تسلط دارید)
      من طبق برنامه قلم چی پیش میرم قلم 31اردیبهشت کلا درسا تموم میشه.
      برنامم اینجوریه ک هرروز زیست و شیمی میخونم،و یکروز درمیون ریاضی و.فیزیک،عربی رو کلشو هفته اول تموم میکنم با هرروز خوندن بعدش ادبیات و دینی رو میخونم روزای اخرم زبان.البته هرشب لغات رو میخونم.کلا 80درصد اختصاصی میخونم 20درصد عمومی،نگرانیم اینه ک به اون تسلط لازم واسه رسیدن به پزشکی نرسمبا توجه به اینکه بخاطر قلم چی قاطی کردم و واقعا نمیدونم به خونده های هفته های قبلم اعتماد کنم یا نه!
      همه زندگی مرا

لا به لای آغوشت

آرام،تکان تکان بده...❤

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من طبق برنامه قلم چی پیش میرم قلم 31اردیبهشت کلا درسا تموم میشه.
      برنامم اینجوریه ک هرروز زیست و شیمی میخونم،و یکروز درمیون ریاضی و.فیزیک،عربی رو کلشو هفته اول تموم میکنم با هرروز خوندن بعدش ادبیات و دینی رو میخونم روزای اخرم زبان.البته هرشب لغات رو میخونم.کلا 80درصد اختصاصی میخونم 20درصد عمومی،نگرانیم اینه ک به اون تسلط لازم واسه رسیدن به پزشکی نرسمبا توجه به اینکه بخاطر قلم چی قاطی کردم و واقعا نمیدونم به خونده های هفته های قبلم اعتماد کنم یا نه!
      اینکه نشد هفته اول عرب یرو تموم کنی بعد مرور نشه
      چه جوری فیزیک خوندی که حرکت و دینامیک مونده؟

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط a.z.s نمایش پست ها
      اینکه نشد هفته اول عرب یرو تموم کنی بعد مرور نشه
      چه جوری فیزیک خوندی که حرکت و دینامیک مونده؟
      فیزیک1 رو خوندم،با یکم چش خونی از حرکت،اینقدر ک از این فصول میترسم جرات نداشتم شروعش کنم،درضمن این برنامه رو از دو هفته گذشته برا خودم ریختم.
      نه مرور میکنم دو سه روز اخر به اندازه نیم ساعت از عربی تست میزنم
      همه زندگی مرا

لا به لای آغوشت

آرام،تکان تکان بده...❤

8. Top | #23
      کاربر فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان وقتتون بخیر!
      من مشکل اساسی با این حجم زیاد بین دو هفته ای قلم چی دارم!
      جمعه هر ازمون واسه دو هفته اینده دقیق برنامه ریزی میکنم با اینکه حجمش خیلی بالاس ولی سعی میکنم منطقی و خوب بین دو هفته پخشش کنم تا برام جا بیوفته.
      ولی!
      از اول مهر تا الان یا نرسیدم تموم کنم مباحث ازمون رو یا اگه کامل عمل کردم و سر هر ساعت رفتم درس بعدی ک عقب نمونم درست نفهمیدم و به تسلط کافی واسه ازمون نرسیدم درنتیجه به اون تراز ایده آل ک اندازه توانم بوده نرسیدم،با خودم ک فکر کردم دیدم اگه من تا عید اینجوری پیش برم ک نمیشه به اون تسلط کافی ک واقعا لازمه ی کنکوره نمیرسم،از طرفی هم حجم همه ی ازمونای قلم چی زیاده ک مثلا عقب بمونم نمیشه واسه ازمون بعدم برسونم چون از ازمون بعدم جا میمونم.من واقعا موندم چطور بعضی دوستان هم به برنامه میرسن هم تراز عالی میارن هم فراموشیشون کمه.با اینکه میگن ما تابستون هم نخوندیم!!حالا خوبه من فارغ التحصیل هم هستم و درسا یجور جنبه مروری داره برام!کلیییییی عقبم.چجوری میخوام پزشکی قبول شم با این کم تسلطی؟؟ کمکککک چیکار کنم من؟
      برای ازمون 25 دی ک سه هفته وقت داری نیم سال اول رو برای پیش کامل بخون و جمع بندی کن
      برای پایه ک ازمون 9 بهمن هست مقداریشو تو دو هفته بخون بقیه شو بزار برای فروردین

9. Top | #24
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      سلام دوستان وقتتون بخیر!
      من مشکل اساسی با این حجم زیاد بین دو هفته ای قلم چی دارم!
      جمعه هر ازمون واسه دو هفته اینده دقیق برنامه ریزی میکنم با اینکه حجمش خیلی بالاس ولی سعی میکنم منطقی و خوب بین دو هفته پخشش کنم تا برام جا بیوفته.
      ولی!
      از اول مهر تا الان یا نرسیدم تموم کنم مباحث ازمون رو یا اگه کامل عمل کردم و سر هر ساعت رفتم درس بعدی ک عقب نمونم درست نفهمیدم و به تسلط کافی واسه ازمون نرسیدم درنتیجه به اون تراز ایده آل ک اندازه توانم بوده نرسیدم،با خودم ک فکر کردم دیدم اگه من تا عید اینجوری پیش برم ک نمیشه به اون تسلط کافی ک واقعا لازمه ی کنکوره نمیرسم،از طرفی هم حجم همه ی ازمونای قلم چی زیاده ک مثلا عقب بمونم نمیشه واسه ازمون بعدم برسونم چون از ازمون بعدم جا میمونم.من واقعا موندم چطور بعضی دوستان هم به برنامه میرسن هم تراز عالی میارن هم فراموشیشون کمه.با اینکه میگن ما تابستون هم نخوندیم!!حالا خوبه من فارغ التحصیل هم هستم و درسا یجور جنبه مروری داره برام!کلیییییی عقبم.چجوری میخوام پزشکی قبول شم با این کم تسلطی؟؟ کمکککک چیکار کنم من؟
      من برنامه قلم چی رو دیدم ،اصلا با روحیه من سازگار نبود انداختم دور :troll (5):

10. Top | #25
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      من خیلی وقته ازش جا موندم اصن ناامیدم کردبرنامه ش ینی یه فصل رو جا بمونی بیچاره ای به خاطر همین انصراف دادم
      Live your dreams

🔱
      KowsarDDC

11. Top | #26
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط KOWSAR RASTAD نمایش پست ها
      من خیلی وقته ازش جا موندم اصن ناامیدم کردبرنامه ش ینی یه فصل رو جا بمونی بیچاره ای به خاطر همین انصراف دادم
      با درسی که دوست داری شروع کن
      ولی بعد به ضریب بالا رو بیاور مثلا زیست و شیمی و ادبیات بعد دینی
      گام بعد عربی و فیزیک و ریاضی زبان
      بعد هر کسی واسه خودش یه روش داره هر روشی راحتر یاد میگری اجرا کن
      من روشی دارم دوستش هم دارم ولی به کسی نمیگم :troll (18):

12. Top | #27
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      مهم اینه که یادت نره هدف کنکور هست نه قلمچی. نکنه از استرس قلمچی کلا بازدهی ات بیاد پایین و در نهایت برای کنکورت هم بد بشه. من هم نمی رسم بهش چون فارغ التحصیلم و سالها از دبیرستانم گذشته. آزمون میدم برای اینکه کلا بی خیال نشم و دو هفته ای یک بار یک یادآور بهم تزریق بشه! ولی برای رسیدن به برنامه اش تلاش زیادی نمی کنم چون مناسب کسی مثل من که تابستون سال دو و سه اش رو کامل دوره نکرده نیست. فقط زیست رو با برنامه قلمچی پیش میرم.

شما هم به نظر من با توجه به وضعیت فعلی ات و کنکور برنامه ریزی مناسب خودت بکن. اگر با قلمچی می خورد که چه بهتر، تخورد آزمون بده ولی درصدها رو نادیده بگیر. در نهایت مهم کنکوره!
      **رتبه تک رقمی کنکور ۹۵**
      ولی چون ارشد دارم مجبورم برم پزشکی آزاد

13. Top | #28
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      خوشحال میشم دوستان فقط ببیننده نباشن و راه حل پیشنهاد بدن.
      پشت کنکوری دگ؟ اگه ایده آل گرا هستی نمیرسی حتما چون واسه هر درس 500 600 تا تست هر سری نمیشه باید اول سراسری ها رو بزنی بعد/ یکیم ساعت مطالعتو باد ببری بالا و یه چیزیم بگم اصلا از برنامه جدا نشو اصلااااا آدم فک میکنه بهتر میشه اما خیلی بد میشه/ تو اگه 80 درصد برنامرو تموم کنی زیر 2000 هستی

14. Top | #29
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دو راه بیشتر نداری :
      1. ساعت مطالعت رو بیشتر کنی و به برنامه قلمچی برسی
      2. خودت برنامه بلند مدت بریزی و اون رو اجرا کنی
      اولی بهتره !!! دومی ممکنه نرسی یا یه سری مطالبو حذف کنی و ... ! کلآ خراب میشه پس تنها راهی که داری افزایش ساعت مطالعه ست !!
      برای تسلط هم اصلآ نگران نباش !! یک ماه آخر و یک ماه امتحانات نیم سال اول دوم رو داری که حتی برای لاک پشتی ترین افراد هم زیاده !!
      ویرایش توسط KARGADAN.isBACK : 24 آذر 1394 در ساعت 12:42

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)