والا جفتشون دارن از مسیر تعادل دور میشن.
البته قلمچی که دور بود
امسال گزینه 2 به استثنای دروس عمومی توی اختصاصی ها داره ضعیف عمل میکنه.
البته ادبیاتش هم به شدت سلیقه ای شده.
فکر کنم هدفشون از این کار اینه که روحیه داوطلب در ماه های اولیه از بین نره که اقدام خداپسندیه.
البته یادمه پارسال بعداز جمع بندی پیش بعضی درس ها بهتر شدن.
در کل ای کاش کمی سخت تر بود.
دوست عزیز شیمی گزینه2 ان چنان که شما هم میگی اسون نیست . صد البت که اسون تر از قلمچی هست ولی شما استاندارد کنکور رو ببین . من به نظرم گزینه 2 حد واسط بین قلمچی (با سوالات خیلی سخت ) و سنجش(با سوالات نسبتا اسون ) است
شما رشتتون ریاضی هست ولی دوستان تجربی میدونن که اصلا سوالات زیست قلمچی علمی تخیلیه . البته در ژانر ترسناک هم میشه قرار بگیره . سوالاتی که زایده ی ذهن یه مشت زنجیره ای هست .
هیچ وقت درکنکور این سطحی که قلمچی داره ازمون میگیره سوال نمیاد وگرنه افرادی که از منطقه 3 هستند و در روستاهای دور افناده زندگی میکنند و بهترین جزوه ای که میتونند داشته باشند متن کتاب درسیه باید بیخیال درس بشن .
با وجود آسون بودن سوالات اختصاصی در آزمون گزینه 2 بهتره کسایی که آزمون قلمچی شرکت می کنن در کنار سوالات این آزمون ، نیم نگاهی هم به سوالات گزینه 2 و گاج هم
داشته باشن و بالعکس ...
سوالات آزمون سنجش در درس شیمی هم در ابتدای سال نسبتا آسونه (به مانند اکثریت دروس دیگه ) اما در آزمون های جمع بندی بعد عیدش، این آزمون هم به جمع آزمون های
سخت در درس شیمی خواهد پیوست ، همون طور که در دو سال اخیر این گونه بود ...
حتما در آزمون های جامع سنجش شرکت کنید چون بعضی از تغییراتی که قراره در کنکور اون سال اعمال بشه رو می تونید تو این آزمون ها متوجه بشید ... نمونه اش سوالات (( چند
مورد صحیح است )) در بین سوالات شیمی کنکور 94 و یا سوال از ساختار مولکول هایی مثل کلوگز و .... بود
یه قراری با خودتون بگذارید ؛ غر زدن ممنوعشرایط در حال حاضر این طوره و راه چاره ای هم نیست ، با شرایط کنار بیاید
تلاشتون رو در حد کافی و مناسب بکنید و نتیجه رو به
خدا واگذار کنید
امیدوارم همتون موفق باشید
یا حق
ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق
نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .
و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت
تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...
سوالات سخت باشه بهتره( خیلی خیلی زیاد هم نه که روحیه تضعیف بشه )
با غر زدن هم چیزی درست نمیشه
طراح های کنکور از طراح های قلم چی چندین برابر بدتر هستن
Live your dreams
🔱
KowsarDDC
کنکور ریاضی امسال نشون داد تو شیمی باید منتظر غافلگیری باشیم
ولی من فک کنم ۹۵ فیزیکش یه تکون اساسی بخوره
Live your dreams
🔱
KowsarDDC
سلام
سخت بودن یه بحثه،چرند بودن یه بحث دیگه...زیست امسال خیلی سخت بود میشه گفت سخت ترین دوره تا امروز ولی واقعا بعضی از سوالات قشنگ بود...واقعا طراح حرفه ای کار کرده بود جهت سرویس کردن دهن ما...
شیمی قبل سال 93 نگاه کنید..جز مسائل مخصوصا استو بقیش درحد تاریخ جغرافیا بود و اصلا در سطح بقیه سوالات نبود،ولی 93 به بعد اومدن یکم تغییرش دادن ولی واقعا انقدارم سخت نبود،تازه اگه سخت هم باشه خب برای همه سخته دیگه...
سوالات زیست قلم چی امسال واقعا عجیب شده نمی دونم سخته یا من خیلی ضعیفم هیچ رقمه نمیشه بالا 80 زد،من خودم سنجشم ولی زیست با قلم چی پیش میرم بقیه سوالات قلم چی در مجموع مزخرفه...مخصوصا ریاضی فیزیک و بعضی از عمومیاش...
ولی واقعا حرفه ای ترین سوالات گاج داره...در کل توصیه میکنم از سوالات زیر حتما استفاده کنید
دین زندگی:گاج و گزینه دو
زیست:قلم چی و گاج و سنجش(امسال سوالات زیست سنجش هم عالی شد و از اول سخت دادن،احتمالا کنکور هم زیستش قتل عام خواهد کرد)
فیزیک:گاج
شیمی:همه آزمون ها
A SONG OF ICE AND FIRE
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)