خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

Post بـرنـامـه مـطـالـعـاتـی

سلام.
      شاید خیلی ها به هر دلیلی نتونن در آزمون های آزمایشی شرکت کنند ولی دوست دارن طبق برنامه مطالعاتی یکی از موسسات پیش برن ... اما برای داشتن برنامه مطالعاتی این موسسات لازم هست که برای آزمون هاشون ثبت نام کرد. به طور مثال من سال پیش گزینه 2 می رفتم و دو تا برنامه داشت. یکی برنامه کلی و یکی هم برنامه آزمون تا آزمون! که برای داشتن برنامه دومی لازمه داوطلب آزموناش باشی. برنامه های کانون نمی دونم به این شکل هست یا نه. خلاصه از همه دوستانی که تو این دو موسسه آزمون میدند بیان برنامه مطالعاتی آزمون تا آزمون و برنامه کلی آزمون های گزینه 2 و قلم چی رو اینجا بذارند. خود من هم هنوز بنا به دلایلی نتوستم ثبت نام کنم برنامه رو اینجا بذارید تا هم من هم بقیه استفاده کنند.
      مرسی.

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .

3. Top | #3
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      این لینکی که برای برنامه هفتگی گزینه 2 گذاشتید برای اونایی که امسال داوطلب آزموناش نیستن فقط برنامه هفته اولش قابل مشاهده است. اگر میشه لینک دانلود برنامه آزمون بعدیش که تو بهمن ماه هست رو بذارید ممنون میشم.

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      متاسفانه بقیش تو سایت نیست و منم که قلم چی میرم
      بچه هایی که میرن آزمون گزینه 2 لطفا برنامه ریزی روزانه و هفتگی گزینه 2 آژمون های پیش رو بزارن
      امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      شکست اجتناب ناپذیره
      ولی موندنی نیس...

6. Top | #6
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      ممنون دوست عزیز. اگه میشه برنامه پایه سوم تجربی رو هم بذارید، همچنین اگه میشه لینک جزوه های گام اول رو هم برای دانلود بذارید. خیلی ممنون.

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خیلی از این سایتتون ممنونم به خیلیا کمک بسیاری میکنه.میخواستم یه برنامه طرح کنم واسه دروس مدرسه ولی نمی تونم تنهایی این کارو بکنم اگه یه برنامه ی خوب برای کارهای روزانه رو این سایت بذارین خیلی ممنون میشم.

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن