خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 38 از 38
    1. Top | #31
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      اما سخت شدن کنکور به نظر من یه منافعی هم داره . کسایی که واقعا وقت بزارن درس رو خیلی خیلی توپ بخونند درسته درصد ها ی توی کنکور پایین میاد ولی میتونند خیلی هارو جلو بزنند و ترازشون رو خیلی خیلی بالا ببرند .
      امسال احتمالا ریاضی تجربی سخت تر از سال های دیگه بشه ( که منم امیدوارم بشه) . درضمن الان دیگه رقابت روی دروس عمومی هست چون بازده ی بیشتری نسبت به تخصصی ها داره . هرچقدر هم خوب باشی در دروس تخصصی بازهم درصدات رشد چندانی در کنکور نمیکنه (دقیقا برعکس عمومی)

2. Top | #32
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط S I N A نمایش پست ها
      بچه ها همونطور که میدونین سوالای شیمی چند ساله تو کنکور سخت و جوندار شدن .
      مسئله هایی طرح میشن که واقعن وقت گیرن و سوالای حفظی هم حل کردنشون وقت گیر تر شده.

از طرفی اگر در جریان باشین هرساله همه روی سختی سوالای گزینه 2 مانوور میدادن و چمدونم میگفتن سوالای کانون چرتن.
      ولی امسال سوالای کانون واقعن سخت و خفن شدن ، مخصوصن از بعد تابستون و مخصوصن توی درسایی مثه دیف و شیمی .
      مثلا من خودم شیمی لوییس رو تو تابستون 100 زدم ولی دیروز 30 :d

حالا اگر برین سوالای شیمی گزینه 2 رو ببینین یا اگر نگاه کرده باشین سوالاش واقعن چرتن . یعنی در حد کنکور های 80 تا 90
      کسی که تو کانون شیمی 50 میزنه مطمعنم گزینه 2 بالا 90 میزنه . دیفش هم خیلی آسونتره.

میخوام ببینم هدفش چیه گزینه 2 از این سوالاش ؟!
      آیا واقعن گول نمیزنه بچه ها رو با این سوالاش؟
      با این روند سختی که شیمی کنکور در پیش گرفته بعید میدونم هیچوقت دوباره اینقد آسون بشه.

نظر دوستان ؟!
      تراز 30 درصد دیروزت با 100 درصد تابستون چقدر اختلاف داشت؟
      کارشناسی فیزیوتراپی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد ورودی 88

دانشجوی دندان پزشکی علوم پزشکی اصفهان ورودی 95

موفقیت اتفاقی نیست

3. Top | #33
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط KOWSAR RASTAD نمایش پست ها
      چی می شد کنکور دوسال هم مثه دهه های هشتاد و قبل سال ۹۳ می بود؟آخه مگه شیمی مون همونی نیست که بچه های دهه هشتاد خوندن،نمی دونم چه فکری راجع به بچه ها کردن که تو دوسال اصن سبکشونو کلا تغییر دادن
      خانوم راستاد آیا سطح دانش آموز ها هم همون سطح دانش آموز های ده سال پیشن ؟ آیا معلم ها همون معلم های ده سال پیشن ؟ آیا کلاسای بیرون این همه دی وی دی آموزشی برای ده سال پیشن ؟ آیا این همه کتاب تست خوب واسه ده سال پیش بود ؟

وقتی سطح دانش آموزا میره بالا خواه ناخواه طراح کنکور مجبوره برای فیلتر سوالای خارج از کتاب و فراتر طرح کنه

به هر حال

4. Top | #34
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Forgotten نمایش پست ها
      خانوم راستاد آیا سطح دانش آموز ها هم همون سطح دانش آموز های ده سال پیشن ؟ آیا معلم ها همون معلم های ده سال پیشن ؟ آیا کلاسای بیرون این همه دی وی دی آموزشی برای ده سال پیشن ؟ آیا این همه کتاب تست خوب واسه ده سال پیش بود ؟

وقتی سطح دانش آموزا میره بالا خواه ناخواه طراح کنکور مجبوره برای فیلتر سوالای خارج از کتاب و فراتر طرح کنه

به هر حال
      ​خب وقتی منبع اصلی طراح همون کتابه ده سال پیشه چرا انقدر باید فرق باشه بین ما و اون دانش آموزای دهه ۸۰ و قبل۹۳
      Live your dreams

🔱
      KowsarDDC

5. Top | #35
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      کنکور سخت و کنکور ساده به نظرم معنا نداره.کنکور باید مفهومی باشه.نه حفظی.الان سوالات بیشتر قلقی و روش داره.کتاب درسی بهتر از سوالات رو مفاهیم کار کرده.الان خیلی ها که شیمی بالا میزنن انواع روش های ضرب سریعو بلدن،فرمول ها رو حفظن،ولی تو مفاهیم ساده و اصلی مشکل دارند اساسی.

6. Top | #36
      کاربر حرفه ای

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط آقای الف نمایش پست ها
      سلام
      سخت بودن یه بحثه،چرند بودن یه بحث دیگه...زیست امسال خیلی سخت بود میشه گفت سخت ترین دوره تا امروز ولی واقعا بعضی از سوالات قشنگ بود...واقعا طراح حرفه ای کار کرده بود جهت سرویس کردن دهن ما...
      شیمی قبل سال 93 نگاه کنید..جز مسائل مخصوصا استو بقیش درحد تاریخ جغرافیا بود و اصلا در سطح بقیه سوالات نبود،ولی 93 به بعد اومدن یکم تغییرش دادن ولی واقعا انقدارم سخت نبود،تازه اگه سخت هم باشه خب برای همه سخته دیگه...

سوالات زیست قلم چی امسال واقعا عجیب شده نمی دونم سخته یا من خیلی ضعیفم هیچ رقمه نمیشه بالا 80 زد،من خودم سنجشم ولی زیست با قلم چی پیش میرم بقیه سوالات قلم چی در مجموع مزخرفه...مخصوصا ریاضی فیزیک و بعضی از عمومیاش...
      ولی واقعا حرفه ای ترین سوالات گاج داره...در کل توصیه میکنم از سوالات زیر حتما استفاده کنید
      دین زندگی:گاج و گزینه دو
      زیست:قلم چی و گاج و سنجش(امسال سوالات زیست سنجش هم عالی شد و از اول سخت دادن،احتمالا کنکور هم زیستش قتل عام خواهد کرد)
      فیزیک:گاج
      شیمی:همه آزمون ها
      ببخشید چطور میشه دفترچه آزمون های سنجش یا گزینه 2 رو برای سال سوم گرفت؟

7. Top | #37
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir.h نمایش پست ها
      ببخشید چطور میشه دفترچه آزمون های سنجش یا گزینه 2 رو برای سال سوم گرفت؟
      سلام
      کیفیت این سوالات برای سال سوم زیاد مناسب نیست مخصوصا برای همین جایی قرار نمیدن فقط قلم چی سوم قرار میدن..
      با این حال اگه بری نمایندگی گزینه دو شهرت فک کنم اجازه بدن بعد آزمون سوالات اضافه رو برداری وگرنه تو نت بعید می دونم جایی این دوتا رو پیدا کنی...

A SONG OF ICE AND FIRE

8. Top | #38
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad17 نمایش پست ها
      از چه نظر میترکونه؟
      سختی

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن