سلام دوستای گلم من دو تا اخلاق دارم که دوس دارم این اخلاقامو بذارم کنار.اینکه من خیلی خجالتی و کم رو هستم که این خیلی جاها باعث میشه عقب بیفتم همیشه اینجوری بودم حتی سر کلاس هم وقتی دبیر یه چیزیو درس میده یه سوالی داشته باشم خجالت میکشم بلند شم سوالمو بپرسم.و تو هر جمعی.خمع دوستا فامیلا یا هر مجلسی کلا خجالتیم یعنی خیلی آ...یه چیز دیگه م اینه که هیچوقت نمیتونم از حق خودم دفاع کنم مثلا یکی یه حرفی بهم میزنه اصلا جوابشو نمیدم و توی دلم نگهش میدارمو میام خونه گریه میکنم بعد که به مامانم بگم میگه خودت خیلی ساده ای میگه خودت باید بلد باشی از حق خودت دفاع کنی و جوابشو بدی میگه تو زندگی اگه ساده باشی همه روت شیر میشن میگه یاد بگیر جوری باشی که کسی جرئت نکنه چیزی بهت بگه.من خوشم میاد از آدمایی که وقتی یه نفر بخاد یه حرفی بهش بگه و ناراحتش کنه زود حسابشو میذارن کف دست طرف و همیشه آرزومه که خودمم مث اونا باشم.همین امروزشم سر این موضوع ناراحت شدم یکی یه حرفی گفت جوابشو ندادم ولی از صب بخاطرش ناراحت بودم.دوس ندارم اینجوری باشم ولی نمیشه.چیکار کنم که خجالتی نباشم و بتونم از حق خودم دفاع کنم؟چرا من اینجوریم بنظرتون؟شماهام اینجوری هستین؟؟
هم من اعتماد به نفسمم خیلی ضعیفه همیشه تو مدرسه هم مثلا معلم یه درسیو میداد یه سوال که میپرسید جواب سوالو تو دلم میگفتما ولی میترسیدم غلط باشه و نمیگفتمش بعدش که معلم جوابو میگفت میدیدم درسته و میگفتم اه جوابم درس بوده ها ولی نگفتم.درکل اصن اعتماد به نفسم ندارم .و استرسی هم هستم.نمیتونم ریلکس باشم همیییییییییشه نگرانم و بی قرار دلیلیم نداره ها!
یه چیزایی بگین چیکار کنم؟![]()

LinkBack URL
About LinkBacks
.gif)

بیخال همه چی یک سال..gif)

رسید زیر خط فقر رفتم جزو دسته ارازل شدم از مدرسه فراری بودم و یه سری مشکلات دیگه ک بی خی درجا زدم از مدرسه اخراج و وارد شبانه شدم دیگه داشتم میرفتم تو عمق چاه (شوخی :یکماه مونده به کنکور ب کنکور اسان است زنگ زدم ب صورت مافوق حرفه ای تکنیکای اصیلو یادگرفتم و برق شریف قبول شدم.gif)
حالا بریم سر راهکار الان از یک مشاور بپرسی چیکار کنم حتما میگه یک کاغذ بردار و توانایی هات و نکات مثبتتو اونجا بنویس و از این حرفا خب این خوبه میتونی امتحانش کنی ولی مشک ان است که خود ببوید نه ان که عطار بگویید نمیدونم این ضرب المثل چه ربطی داش به اون
نمیخوام زیاد بشه نوشتم حرفام زیاده ولی میخام اینو بگم اول باید موفقیت بدست بیاری حالا میخواد تو هرچیزی باشه دوما باید عادت های بد گذشتتو ترک کنی سوما وقت با ارزشتو دیگه تلف نکن من قبلا خیلی وقت ها میرفتم با بقیه حرف میزدم در مورد درس کنکور جالبه طرف هیچی نبود و فقط ادعای خالص راحت له میکرد منو با حرفاش و من از اون موقع تا حالا این سه تا قانونو اجرا کردم و اولا اعتماد به نفسم برگشت و خودمو با ارزش دیدم و دوما اینکه تو هر کاری ک دست میزارم موفق میشم هرچی میخواد باشه و دو نکته اخرو بگم ک دیگه خیلی زیاد شد ببین اگه بری دانشگاه از این رو به اون رو میشی گرچه خودم قراره سال بعد برم مث تو ! ولی اطرافیانم رو میبینم ک چقدر عوض شدن و دومی نکته اینه گاهی اوقات باید بی ادب و پرو بود یادت باشه اینجا ایرانه خداییش از بچگی ما رو از یک صافی عبور دادن ک فقط دلبخواه اونا باشیم ولی بعضی ها و شاید اکثرا این صافی رو شکستن و برای تغییر باید صبر کرد