منم همینجورم ....اعتماد به نفسم کمه و همین اصلا نمیزاره درسمو بخونم![]()
سلام
بیا کمی عاقلانه فکر کنیم!
ما اگر از هر ویژگی که بگی کمتر از دیگران باشیم؛اما خلقت منحصر به فرد و خاص خودمون رو داریم!
ینی توی این کره ی خاکی که میلیاردها نفر زندگی میکنن هیچکسی نیست که خلقتش مثه من و تو باشه!!!
پس علت کاهش اعتماد به نفس چی میتونه باشه؟؟؟
چیزی جز اینکه تصور خودمون باعث تضعیف خودمون شده؟؟
ذهنیتی که از خودت داری رو عوض کن وفقط به مغزت فرکانس های فرد با ارداه، دارای اعتماد به نفس و موفق بفرست.
دلت که گرفت ، دیگر منت زمین را نکش
راه آسمان باز است ، پر بکش
او همیشه آغوشش باز است ، نگفته تو را میخواند ؟
اگر هیچکس نیست ، خدا که هست . . .
ممنون خیلی درست میگین.
ولی بین دوستای من کسی نیس که درسخون باشه دوتا دوست بیشتر که ندارم اونم یکیش که متاهله و همیشه به من میگه ول کن درسو.میخاد منم مث خودش کنه که برم شوهر کنم و بچه بیارمو مثل خر خونه بشینم حرفای شوهرمو تحمل کنمو منتشو بکشم.خودش که اینجوریه.
اون یکی دوستمم که خونوادگی اصن ادامه تحصیل نمیدن اونم بری پیشش همش از درداش میگه و بجای اینکه خوشحال شی روحیت خراب میشه.دوتاشونم اینجورین.مامانمم همیشه بهم میگه کسیو پیداکن که درسخون باشه ولی من که همچین آدمی نتونسم پیدا کنم.خودمم خیلی دوس دارم یه دوست درسخون داشته باشم و تو درسها باهاش رقابت کنم.اینجوری واقعا انگیزه برا درسخوندن زیاد میشه.تو دوران ابتدایی و راهنمایی یه هم کلاسی داشتم که همیشه باهم رقابت میکردیم همیشه م 20 بودم![]()
به نظرم بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که تو این چند ماه منتهی به کنکور همه این حرفا رو بیخیال بشی و سعی نکنی تو رفتارات تغییری ایجاد کنی
بچسب به کنکور و برو دانشگاه
دانشگاه رفتن این مشکلاتو حل میکنه
دلایل:دوستای زیادی نداری و طبق حرفات اونا دوستای چندان خوبی نیستن....از خونوادت دلگیری علتشو نمیدونم ولی شاید یکم دوری ازشون هم به تو هم به اونا کمک کنه....تو دانشگاه بخاطر مسائل مختلف و جوی که هست مجبوری دوستای جدید پیدا کنی...مجبور میشی ارتباط داشته باشی...قرار گرفتن تو جوی که جنس مخالفم توش هست بخصوص واسه ما که تو مدارس تفکیکی درس میخونیم فضای جدیدیه که میتونه روت تاثیر بزاره
ویرایش توسط archimedes : 19 آذر 1394 در ساعت 15:42
عزیزِ من مشخصه با اون دوستایی که داری اوضاعت بهتر از این نمیشه!!
با اون دوستات قطع رابطه کن!! نه اینکه باهاشون دعوا کنی یا دلخوری پیش بیاد!! طرفشون نرو و باهاشون هم ارتباط نداشته باش، اگه اونا هم زنگ زدن بهت سرد برخورد کن و گفتن همو ببینیم و ... بگو نمیتونم، کار دارم، یه جورایی با اخلاقت بهشون بفهمون که نمیخوای باهاشون در ارتباط باشی!!
برای اینکه دوستای درسخون پیدا کنی برو کتابخونه!! بری کتابخونه کلی رفیق پیدا میکنی، کسایی رو پیدا میکنی که اهل درس هستن!! نمیگم قوی هستن اما اهل درس هستن!!
اون دوست متاهلت چشم دیدن موفقیتت رو نداره و میخواد تو رو هم مثل خودش کنه!!!
عه؟کسیم هس که مث من باشه؟من فک میکردم فقط خودم اینجوریم.
والا بعضی وقتا از خودم بدم میاد که چرا همچین آدمیم.
همه جا اینجوریم بازارم اگه برم از همه آدما خجالت میکشم از خجالت قرمزم میشما.مامانمم این اخلاقمو میدونه متوجه میشه که خجالت میکشم بعد بهم میگه تو چرا اینجوری هسی؟میگه فک کن آدمای دوروبرت همشون کدو ان و تو داری از بین کدو ها رد میشی میگه ادم از کدو هم خجالت میکشه؟مثال خوبیم میزنه ها خخخخخخخخخخ
خودم دوس ندارم اینجوری باشم اصلا![]()
منم دقیقا مث شما هستم ..بعضی از این عادتها اصلاح شون کردم با قرارگیری در اون موقعیت یا خوندن یه سری مقالات روان شناسی در مورد شخصیت و ترس و ارتباطات اجتماعی و غیره ولی سعی کنید این عادات رو اصلاح کنید و گرنه خیلی به مشکل بر میخورید مثلا رفتید دانشگاه ؛چون محیط مختلط هست ممکنه ترستون دوبرابر بشه ؛ از همین کلاس دبیرستان شروع کنید وگرنه توی دانشگاه کار کمی سخت میشه
اول از دوستاهات شروع کن
سعی کن وارد بحثشون بشی و تو هم صحبت کنی اوایل سخته ولی همین که یاد گرفتی مراحل بعد رو راحت تر می تونی انجام بدی
سلام من تو چندتا نکته براتون میگم اومیدوارم بدردتون بخوره اول اینکه شما باید تفکر را درون خودتون موتورشا روشن کنی یعنی چی؟؟ یعنی اینکه بشینی فک کنی چطور شد که این رفتار در درون شما هستش مثلا میتونه پدر و مادر باشه که به شما از کودکی مسئولیت نداده و ... باید خودتون شناسایی کنی و سریع رد بشی تا اگه تو زندگی این چیزی که شناسایی کردی بر خورد کردی سریع بدونی برات خطر داره و دوری ازش کنی دومین نکته ی بزرگی میگف بیشتر ثروت های جهان دسته انسانی های پرو از جنبه مثبت هستش یعنی اینکه خجالت مساوی هستش با از دست دادن بیشتر ه ثروت هاااااا این جمله ها و تفکر کردن رو این جمله های کوتاه یک حالت اضطرار براتون پیش میاره اگه صحیح تفکر کنید که باعث میشه جرات پیدا کنید و انگیزه بگیرد سومین نکته اقای احمدی منش یک کلیپ کوتاه داره تو نت سرچ کنی پیداش میکنی تو زمان کوتاه خیلی حرف های پخته میزنه به این هم توجه کن و چهارمین نکته این هستش که باید خودتو باور کن باید اندیشه ها تا بسازی یعنی چی ؟؟؟؟؟؟ یعنی اینکه با همون تفکره بیشتر به خودت روحیه بدی ن اینکه روحیه ی الکی واقعی جملات تاکیدی هستش و فکر کردن به اون ها فک کردن به روزهای موفقیتی که داشتی همیشه مرور کردن این ها حس خلی خوبی بهت میده و در تشکیل یک انسان که خجالتی نباشه موثر هستش برای این کار من منبعی بهتون معرفی میکنم وقت داشتی میتونی روزی یک ساعتشو گوش کنی تکنو لوژی فکر دکتر علیرضا ازمندیان پنجمین نکته باید برا خودت ی عبارت های را پیدا کنی برای مبارزه با کسایی که میخان اذیتت کنند مثلا ی نفره خیلی چاقی بود بهش میگفت تو چقد چاقی در جواب گفت مدله ایرانیه با این دو کلمه زبون طرفو بست و تو ذهنش دنبالشا نگرف که بعد بیاد از همه متنفر بشه و یا بصورت شما بره خونه گریه کنه فعلا اینا به ذهنم رسید تو پرانتز ی توضیح کوچیکی هم بهتون بدم که دوست عزیز اینا همش خجالت نیس بعضی وقتا حیا و متانت و روحیه ظریف که شما دارید باعث میشه کسیا ناراحت نکید و این را به جون میخرید که تو دلتون نگه دارید و بیاید خونه خالیش کنید این خودش یک نقطه قوت هس که شاید منه نوعی نداشته باشم و دله کسی را همون جا با حرف هام بشکنم ولی شما این کار را نمیکنید فقط روشتون ی کم مشکل داره وگرنه کاره خیلی بزرگی میکنید ک اونم با بردن ظریفتتون ان شا الله درست میشه و ن تنها جواب دیگران را نمیدید و احترامشو با اینکه مقصر اون بوده نگه میدارید بلکه خودتون هم اذیت نمیشید بلکه خوشحال میشید که جوابشو ندادید و این از اخلاق بزرگان بوده پس ببینید شما فکر میکنید که اخلاقتون بده ولی انطورا هم نیس ی جایشا اشتباه میکنید خیلی حرف زدم اومیدوارم موفق باشید
سلام
ببین یعنی عین خودم !!! اگه پست های قبلیم رو دیده باشی با خودت میگی دارم دروغ میگم که هرکی مشکلی تو چیزی داره من میگم عین خودم ولی بخدا همش حقیقت محضه ! یعنی ببین من کپی پیست این حرفایی که شما زدی بودم ولی الان سه ساله خدارو صد هزار مرتبه شکر همه چیز برام تغییر کرده ! اینقد برا مشکلاتم فکر کردم تا به حلشون رسیدم الان هم با کوله باری از تجربه در خدمت مردم! یعنی باورت نمیشه میگی پسرم گریه دیگه نمیکردم ! ولی نه گریه هم میکردم . اما الان یکی جرئت داره در مقابلم یه حرفی بزنه یا کاری کنه که به نظر خودم حق خوری باشه ؟! شاید بعضی موقع برا مصلحت دست به یقه نشم ولی جوری طرفو ناکار میکنم که خودش ندونه از کجاا خورده .
اگه خواستی خصوصی برات میگم چه اتفاقاتی افتاد که تغییر کردم . اینجا نمیگم چون حوصله ندارم جواب یه عده که میشینن بعد از اینهمه که مینویسیم مزه میریزن که شیرین به نظر بیان رو بدم !![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)