تاپیک خوبی یه کم بود تو انجمن
یه سوال برای ریاضی چه منابعی ای خوبه
و بنظرتون از الان میشه جمع کردش برای کسی ک تا حالا نخونده و رشتش ریاضی نبود ؟؟؟
نمیخام رویای فکر کنم ولی قبولی تو ریاضی ب مراتب راحت تره تا تجربی رشته های باحال تری هم داره درصدای اونای هم ک قبول شدن بالا نیس اکثرا ریاضی رو 20 -40 زدن
آره خب
قبول شدن راحت تره
ولی رقابت برای رشته های پرترفدارش هم مثل تجربی گرمه
من شخصا هچ نظری نمیدم که جمع میشه یا نه
تاپیک های منابعم که فراوونه
منابع و سرعت مطالعه کاملا شخصیه
اما اینو بگم که شروع درسای ریاضی یه مقدار سخته
یه مدت که بگذره راه میوفتی
فقط نا امید نشو
هر چیزی با تلاش میسر میشه
فقط تلاش
راستش مهمترین علتی که باعث شده از هندسه پایه زده شدم برنامه کانونه..خیلی فشرده بود هندسه پایش و منم عقب افتادم و هیچ نخوندم....ناچارم خودم واسه خودم یه برنامه جدا واسه هندسه بزارم و بخونمش....واسه هندسه چه منبعی پیشنهاد میکنید؟؟ شنیدم سیر تا پیاز عالیه...کدوم فصل ها مهم تره توی هندسه پایه...هندسه دو رو فصل 1 تا 3 رو کاملا بلدم تشریحی...فصل 4 رو نمیخوام اصن بخونم...هندسه 1 رو هم نمیدونم کدوم فصلاش مهمتر و آسون تره![]()
۲سوال هندسه مربوط به استدلال هاست (فصل ۱ هندسه۱و۲) یه سوالم فصل۳ هندسه۲ اینا اسون ترین سوالاشه دایره هم خیلی سخت نیست فقط کار زیاد میخاد
ناموسا اگه این تاپیک تجربی بود 40 تا صفحه داشت!!!!
ملت قربانی وسوسه پزشکی شدن...
ببین کی گفتم خیلیا بعد کنکور پشیمون میشن!
دم خودمون گرم
مهندس های آینده
ضمنا مرگ بر ریاضی گسسته![]()
خوشا دیدار ما در خواب ...
من ریاضی بودم دوسال پشت کنکوربودم پارسال رفتمدانشگاه کامپیوترقبول شدم دولتی البته شبانه بم..انصراف دادم الان براتجربی میخونم بچه ها مث من نرین ته خط بعدپشیمون شین یاهمین الان باراتون رومحکم ببندین یا اگ ب این دلخوشین ک آره قبولی ریاضی راحتتره بدونین هر رشته و هردانشگاهی قبول شدن خوب نیستا تلاشتو بکن برابهترینا
فرستاده شده از LT22iِ من با Tapatalk
در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 15 مهمان)